Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 01:38:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 243997 пъти)

Lilium
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #105 -: август 23, 2010, 08:31:48 »

Здравей chantrer smile Добре дошла сред нас  girl_wink Ще подкрепя мнението на Ариел, относно Деметриос и Проновиас. Аз лично имах големи очаквания за Деметриос, но реалността се оказа друга, разполагаха с много ограничена бройка модели, от които повечето бяха доста "износени". Но трябва да отидеш на място и да се увериш, а пък и до януари имаш доста време да проучваш пазара. Относно мострите, тези рокли са доста скъпи за да се поддържат мостри за пробване и отделно да ти шият за теб, в повечето случаи роклите в бутиците са стандартни размери и се  прекроявят в зависимост от твоя размер. Макар че, ти имаш доста време и може да настояваш да ти поръчат нова, защото обикновено срока им за ушиване и доставка е около 2 месеца. Общо взето, всичко е въпрос на бутик, време и преговори  Wink Успех  good
Активен
Gnometo
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #106 -: август 23, 2010, 15:27:05 »

Пламена, да не ти пука!
И на мен преди три дни ми резнаха роклята без да ме попитат какво мисля за дължината и pleasantry влаченето по замята  pleasantry, ама честно казано толкова ми писна да се боря за всичко и на всяка крачка, че ще надена каквото ми скалъпят накрая и ще взема да приключа с цялото това женене.
Горе главата, усмивка, блясък в окото и право напред!  girl_wink
« Последна редакция: август 23, 2010, 15:44:52 от Gnometo » Активен
Katrine
Ентусиаст
**
Публикации: 90

« Отговор #107 -: август 23, 2010, 19:04:42 »

Не случайно разказах историята на моето влизане в бутик. Да си знаете момичета. Имам чувството че това с роклите си е голяма борба с разни лелки, които се опитват да ти се наложат. Опитваха се да ме убедят за роклята, за поканите, за ритуалната - оххх не може ли човек просто да си каже какво иска без да го притискат.  nea
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Обичам те ...

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: август 23, 2010, 20:14:18 »

Не случайно разказах историята на моето влизане в бутик. Да си знаете момичета. Имам чувството че това с роклите си е голяма борба с разни лелки, които се опитват да ти се наложат. Опитваха се да ме убедят за роклята, за поканите, за ритуалната - оххх не може ли човек просто да си каже какво иска без да го притискат.  nea

Според мен, за теб са точно Аз и Ти, но оригинала - на място, ако имаш възможност разбира се. ако не - сватбен център малдост 4. Няма да ти дадът нищо от там, а ще ти го поръчат да ти се ушие и достави.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: август 24, 2010, 14:12:19 »

Здравейте, момичета! Много е трудно със сватбените рокли, особено ако искаш нещо по-различно от класическото. Изброяваните Деметриос, Проновиас имат уникални модели, но аз много трудно бих дала толкова пари за рокля. За момичетата от Варна бих препоръчала с две ръце - Casa Bianca. Изпълниха всяко мое желание и бяха страшно мили, нямам все още снимка, която да показва истинската красота на изработка, но имам няколко в галерията от сватбата /нямаме още пълен комплект снимки, а само няколко/. Шийте смело, след като сте проучили добре салона и според мен поне не си купувайте изхабените от носене рокли от салоните...а  ги искайте за вас специално ушити...
Активен
katya26
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #110 -: август 24, 2010, 14:34:52 »

Здравейте момичета предстои ми сватба след няколко месеца и съм в процес на разглеждане и избиране на модел на роклята. Харесала съм си 2 модела http://www.spisaniebulka.com/arhiv/spr10/index.php - този е единият
http://www.spisaniebulka.com/- този другият
Понеже нямам възможност да си взема списанието и да видя на кой са тези модели, някои има ли идея на коя фирма са тези рокли и къде мога да ги намеря, понеже при всяка вероятност няма да мога да си ушия роклята а ще я купя готова.
Благодаря предварително smile
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Обичам те ...

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: август 24, 2010, 14:42:45 »

Здравейте момичета предстои ми сватба след няколко месеца и съм в процес на разглеждане и избиране на модел на роклята. Харесала съм си 2 модела http://www.spisaniebulka.com/arhiv/spr10/index.php - този е единият
http://www.spisaniebulka.com/- този другият
Понеже нямам възможност да си взема списанието и да видя на кой са тези модели, някои има ли идея на коя фирма са тези рокли и къде мога да ги намеря, понеже при всяка вероятност няма да мога да си ушия роклята а ще я купя готова.
Благодаря предварително smile

Здравей katya26, втория линк на мен лично не ми се отваря, но на първия като цъкнеш върху снимката излиза на корицата и :
но понеже е на латиница, също при мен не се чете (служебни компютри, какво да се прави   beating ). Дано ти го прочетеш или някое от момичетата.
Активен
katya26
Ентусиаст
**

« Отговор #112 -: август 24, 2010, 14:51:21 »

Здравей katya26, втория линк на мен лично не ми се отваря, но на първия като цъкнеш върху снимката излиза на корицата и :
но понеже е на латиница, също при мен не се чете (служебни компютри, какво да се прави   beating ). Дано ти го прочетеш или някое от момичетата.
Благодаря за усилието да ми помогнеш, но аз успях да намеря данните и фирмата, преди просто не ми се отваряше тази информация, сега се надявам да не са много скъпи тези рокли, което ме съмнява, но все пак надеждата умира последна  smile
« Последна редакция: август 24, 2010, 14:54:25 от katya26 » Активен
Lilium
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #113 -: август 24, 2010, 15:29:39 »

Здравей katya26 , това което на мен ми излиза като модел е Casablanka Bridal, а тях ги предлагат в бутик M Tyler . Цените на роклите им започват от 1400 лв,наистина са много хубави, но са си скъпи. Пробвай да им пишеш мейл запитване конкретно за този модел, поне аз така направих като си търсех рокля, отговориха ми след няколко часа   smile Успех  good
Активен
katya26
Ентусиаст
**

« Отговор #114 -: август 24, 2010, 17:36:18 »

Здравей katya26 , това което на мен ми излиза като модел е Casablanka Bridal, а тях ги предлагат в бутик M Tyler . Цените на роклите им започват от 1400 лв,наистина са много хубави, но са си скъпи. Пробвай да им пишеш мейл запитване конкретно за този модел, поне аз така направих като си търсех рокля, отговориха ми след няколко часа   smile Успех  good
Благодаря за отделеното време, аз също намерих от каде са роклите просто преди не ми излизаха данните им. А за цените да скъпички са, но аз така или иначе си мислех за цена около 1000лв. така че ще отида да ги разгледам good
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #115 -: август 26, 2010, 14:42:49 »

Най-после е готова и моята рокля. Но къде ли съм гледала след като тръгнах за рокля без обръч и се върнах със рокля с обръч  crazy Моля ви тези които имате рокля с обръч да споделите как се качвате и слизате по стълби с тази рокля. Сядането го разбрах как става, НО нищо не виждам пред краката си и нямам идея как ще се се справя по стълбите.
Активен
raqraq
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #116 -: август 26, 2010, 16:34:29 »

Не се притеснявай  Bravo Аз имах същите мисли, докато избирах рокля. Нямах никакви затруднения нито със обръчите, нито с дългия и тежък шлеф, нито с камъчетта, перличките и бродерийте, нито с булото. С роклята аз се разхождах по малко из вкъщи върху чаршафи, за да свикна. С обръчи се върви по- лесно, защото ти оставя място под роклята за стъпване. Мъжът ми беше много притеснен, когато ме видя и през целия ден предвиждаше и обмисляше как ще вляза в колата, как ще мина през вратата, как ще мина по пътеката, но в действителност аз нямах никакви затруднения. Кумът ми беше перфектен и ми асистираше по всяко време. Букетът ми и чантичката обиколиха всички гости и те и аз бяхме много щастливи, когато и да посегнех имаше няколко човека, които вече знаеха какво искам. Важно е само да чувстваш роклята като излята и да си на удобни обувки.  heart heart
Активен
BacuTy
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #117 -: август 27, 2010, 09:28:57 »

Момичета, моята рокля е готова взета и в галерията вече Wink.
Семпла и изчистена е много, но на моята "пищна" фирура определено най-много приляга.
smile И булото ми казаха,че ще е подарък от салона.
Мисля да е със сребърен кант средна дължина и да прикрива гърба ми на борец . pardon
Активен
Ellito
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: август 27, 2010, 09:56:50 »

Поздравявам те за избора  Bravo Мога да кажа че роклята е много красива ии най- вече на теб ти стой перфектно  good
Активен
katqsl
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: август 27, 2010, 11:56:49 »

Васиту роклята ти стои перфектно  Bravo Много си красива в нея  good
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: