Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 01:35:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински рокли -15"
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински рокли -15" (Прочетена 243992 пъти)
Trubadura
Ентусиаст
Отг: "Булчински рокли -15"
«
Отговор #75 -:
август 04, 2010, 09:18:17 »
Ellito, страхотна рокля имаш!
На малката снимка не се добива представа, но от голямата снимка в галерията се виждат красивите детайли. Решението да бъде с шлейф винаги много ми е допадало, само дето не го взех и за моята рокля
Активен
ivels
Новак
«
Отговор #76 -:
август 12, 2010, 10:46:48 »
Здравейте отново момичета.Сигурно ще почна да ставам досадна с моите въпроси но няма как
Бях си избрала рокля и мислех че това е моята рокля докато не разгледах сайта на сватбен салон Holiday Wedding.Там си харесах страхотна рокля но катоя гледам ме притеснява че май е доста скъпа, а аз разполагам с ограничен бюджет за рокля около 500 лева. Въпросът ми е знае ли някой горе долу какви са цените там, защото не искам да отида да премеря роклята и да се окаже че не мога да си я позволя да си я купя и да остана разочарована след като се видя с нея
Активен
tcveteto
Ентусиаст
«
Отговор #77 -:
август 12, 2010, 11:08:46 »
Здравейте момичета, искам да се похваля и аз, че поръчах роклята си :danceg:Взеха ми мерки, всъщност само в дължината е проблема - трябва да е малко по-дълга. Ще чакам до около месец да стане готова
Ellito
много е хубава роклята ти, толкова е изящна. Аз също харесвам такъв тип рокли, но на мен за съжаление не ми стоеше добре
Пускам снимка на моята
350_466_1262079504_IMG_1993.jpg
(75.47 KB, 350x466 - видяно 334 пъти.)
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #78 -:
август 12, 2010, 12:17:13 »
Ето я и моята рокля
Активен
sisoni
Новак
«
Отговор #79 -:
август 12, 2010, 13:04:16 »
liony2000 Роклята ти е страхотна, толкова е елегантна!!!Браво!!!
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #80 -:
август 12, 2010, 16:56:26 »
Привет момичета!
Знам че вече е малко късно, моята рокля е готова и е повече от прекрасна!!! Стана точно както я поисках!!! Съжелявам , че в момента не мога да кача снимки, но просто забравих да я снимам, а остават само
2 дена
до сватбата и надали да имам време да я снимам преди това, така че след сватбата веднага ще кача снимки, заедно с хилядите ми други подготовки
!!!!
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #81 -:
август 12, 2010, 18:58:13 »
liony2000 роклята ти е страхотна, много изискана и елегантна
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #82 -:
август 12, 2010, 19:41:19 »
Цитат на: Ellito в август 03, 2010, 10:19:10
Дойде времето и аз да споделя с вас роклята ми
Тъй като не можах да си харесам готова рокля, реших да я шият и ето това е резултата. Мисля че се получи много добре. Ще ми е интересно вие какво мислите
(ще кача още снимки в галерията)
Много е красива риклята ти.
Активен
Trubadura
Ентусиаст
«
Отговор #83 -:
август 13, 2010, 09:14:16 »
liony2000
, много хубава е роклята ти
предполагам, че си се чувствала страхотно с нея! Много ми допада и чантичката ти - толкова сладуреста и с червения ръб/кант страхотно подхожда на цялата концепция за роклята!
Чудесни снимки и вероятно прекрасен сватбен ден
Активен
Пламена
Ентусиаст
«
Отговор #84 -:
август 13, 2010, 21:49:18 »
пък аз да се оплача
Харесах си рокля в Асеновград, такава от която ми спря дъха...
Докато я мерих и се уговаряхме с продавачките и дизайнерката.... всичко беше за 6 и всичко беше възможно...
Роклята бе-е супер отпред, обаче отзад хич не ми хареса. И се разбрахме гърба на роклята да не е както на обикновена рокляа с 1 педя голо или с отделно парче плат под връзките, а да е заоблено и връзките да се срещат на едно място... да ми направят чантичка с елемент от бродерията на роклята и цвете за косата със същата бродерия. Бях мнооооооого щастлива.
След 1 месец отиваме да я вземаме ... обличам я... отпред добре.... обръщам се отзад... и какво да видя... абсолютно същата рокля, която мерих преди месец само че с добавка на 1 панделка, която си поисках.
Гърба си беше СЪЩИЯ. Направо ми причерня.
Понеже нямам никакво свободно време, а и пътуваме от много далеч, сватбата след месец... нямам време да чакам друга рокля да правят, та пак да съм на тръни.... УЖАС.
Бях толкова ядосана, че дори не погледах чантата и цветето. Разбрахме се там с шивачката някакъв компромисен вариант.... за 30 мин ми го направиха...
На излизане от магазина явно се изплашиха, че няма да се върнем, та ни накараха да си я платим преди да я вземем.
След като си взех роклята излязох и погледнах чантичката.... съвсем обикновена торбичка.... без намек от бродерия даже и от сатен. А роклята ми не е от сатен!!!!
А за цветето за косата нямам думи..... най-простите цветя, които се продават от 30 години по сватбените магазини.....
та така мили булки..... дано на вас не се случват подобни неща!
Аз пак ще си нося роклята.... отпред си я харесвам много... просто някак си ще преглътна тяхното небрежество и искрено им благодаря, че ми съсипаха най-хубавото нещо от приготовленията:(((
даже не съм я обличала поовече да я меря....
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #85 -:
август 14, 2010, 07:04:02 »
Пламена, дай някаква снимка на роклята, може би не са чак толкова зле нещата. И аз се боря с моята дизайнерка за едно цвете на роклята аз го искам от сатен а тя ми го слага от онези изкуствените.
Активен
Пламена
Ентусиаст
«
Отговор #86 -:
август 14, 2010, 10:27:49 »
роклята си е хубава, въпросът е, 4е те си нарисуваха то4но как искам да е, а дори не са си направили труда да я ушият, а са ми пробутали мострата, която си стоеше в магазина - ако мине мине.... и за това 4аках 5 седмици. Все пактова си е моят ден и исках роклята да е перфектна, точно както им казах.
снимка нямам, защото роклята е в къщи при нашите милоъо да не я вижда
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #87 -:
август 14, 2010, 20:34:25 »
Цитат на: Trubadura в август 13, 2010, 09:14:16
liony2000
, много хубава е роклята ти
предполагам, че си се чувствала страхотно с нея! Много ми допада и чантичката ти - толкова сладуреста и с червения ръб/кант страхотно подхожда на цялата концепция за роклята!
Чудесни снимки и вероятно прекрасен сватбен ден
Благодаря ти:)
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #88 -:
август 15, 2010, 03:38:48 »
Пламена, страшно непрофесионално са постъпили с теб... знам колко е важна роклята за една булка, но колкото и да е трудно се опитай да не виждаш това, което не ти допада... Просто са си заслужавали да им я оставиш тази рокля. Как може да има такива нагли хора, да се поставят на мястото на бъдеща булка и да размислят малко!
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #89 -:
август 15, 2010, 07:17:33 »
Вчера търсейки си обувки из Пиротска,защото ми трябват спешно за да може да се отреже дължината на роклята намерих един сватбен салон в който булчинските рокли бяха по 230-250 лева някой влизал ли е там, това е единственият салон на Пиротска с толкова евтини рокли. Чудех се каква е причината за тези цени? Иначе както ми обясниха която и долна част да си харесам можела да се комбинира със всички горни части. Според мен ако това се позволява така, то няма никаква дизайнерска концепция.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...