Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 01, 2024, 14:28:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 4"
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 4" (Прочетена 216132 пъти)
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #30 -:
януари 03, 2011, 10:55:41 »
Пак съм аз
Тъй като аз няма как да се побера в готова рокля, 100% ще се налага корекция или шиене по техен модел, но с мои мерки
Та се чудя ако ида до Асеновград как ще стои въпросът с пробите? Всеки път трябва да пътувам до Асеновград ли?
Активен
AnitaP
Любопитен
«
Отговор #31 -:
януари 11, 2011, 15:00:47 »
Здравейте, връщам се да ви чета, но преди това искам да ви попитам: къде мога да намеря адреси на по-големи магазини в Асеновград и за колко дни преправят роклята, става ли за ден ?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #32 -:
януари 11, 2011, 15:17:54 »
Mariaid
, въпроса с пробите е относителен.
Има дизайнери там, които не се нуждаят да ходиш на проба - вземат ти мерките и отиваш в определен ден. Тогава ти вземат проба и след няколко часа отиваш да си вземеш готовата рокля. Но има и такива, при които трябва да се ходи на проба. Зависи на какъв попаднеш и какъв модел рокля искаш.
AnitaP, според мен може да се намери шивачка, която да ти я преправи и за ден. А за по-големите магазини - в темата има изброени доста, а и в интернет има много инфо.
Аз не съм споменавала в тази тема, но роклята ми е от "Булвеси" и мисля, че тук е подходящо място, за да изразя прекрасното си мнение, спрямо тази фирма. Справиха се много добре.
«
Последна редакция: януари 11, 2011, 15:19:32 от lunno momiche
»
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #33 -:
януари 16, 2011, 22:54:55 »
Mariaid
вчера бях с моя приятелка (също булка) в Асеновград - за моята рокля изчаках час и половина - за да я отпуснат лекичко на едно място и да я свият на друго понеже съм по-пълна и имаше нужда от корекции + за да ми ушият чантичката, жартиера, късметите, кошничката за халките и воала за роклята (не се наложи да я скъсяват, защото съм височка и заедно с обувките се получи идеално) и другото, което ми направи впечатление освен бързината и че всичко беше качествено изработено, а не оръфано, с грозни тигели и т.н. беше, че от който модел и да поисках, винаги имаха моя номер ..
при моята приятелка, която е с доста голям бюст (Господ като е раздавал гърдите, тя се е редила май 2 или 3 пъти
) стана ясно, че няма да стане с готова рокля и в 12:30 й взеха размер, след 40 минути я извикаха за проба и в 19:30 роклята й беше готова + останалите аксесоари - воал, чантичка и още нещо имаше, но не съм сигурна какво .. всичко това се случи в сватбен салон "Сияна" - там до колкото на мен ми стана ясно практикуват експресно шиене на рокля - ако булката примерно е от далеч или е бременна и не е удобно да я разкарват за проба по 100 пъти и т.н., както беше в случая с моята приятелка, обаче виж не знам имаше ли оскъпяване заради срока на ушиването ..
искам да споделя, че бях чела и чувала доста неприятни неща за този салон специално и много се чудих да вляза ли изобщо, но сега се радвам, че го направих - мен ме обслужи дизайнерката, отговори на всичките ми милион и един въпроса, търпеливо и вежливо, и не беше само тя, ами и сътрудничките й също бяха така вежливи и приятни .. не знам дали просто уцелих такъв ден или този мит за отвратителното отношение е тръгнал от там, че собственичката има малко властен характер - дето вика майка ми, тази жена само за генерал е родена
- ама аз съм си темерут и не ми пречат такива неща - като не исках нещо, колкото и да ми го предлагаха, аз пак не го взех и не се почувствах длъжна да го правя, така чеее
имаам си роокля, имаам си роокля
«
Последна редакция: януари 16, 2011, 22:56:51 от rafaeLa
»
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #34 -:
януари 17, 2011, 11:22:44 »
Честитооооо!
Аз също съм с по-голям бюст и това е и притеснението ми... Ще помисля какво да правя.
Активен
Anichka_BG
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #35 -:
януари 18, 2011, 08:42:27 »
Здравейте,
аз миналата седмица бях до Асеновград, обиколих всички магазини и се спрях на моята рокля. Момичетата ми взеха мярка и ще трябва само да отида април месец (май ми е сватбата) ще я пробвам и вечерта ще си я взема с всички корекции.
Реших така да го направя т.к. ги помолих да я попроменят от тук от там, пък и знам че работят качествено (сестра ми си взе и нейната рокля от същия магазин).
Та сега съм много щастлива.
Взех си букета за хвърляне и жартиера , а следващия път роклята и разходка
Но е факт ако сте решили веднага да си вземете роклята, на повечето места има различни размери от повечето модели и шивашки атериета и ви е готова почти веднага.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
януари 19, 2011, 13:00:42 »
Аз реших да обиколя в София първо и ако нищо не намеря да отскоча до Асеновград
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #37 -:
януари 19, 2011, 13:13:32 »
И аз взех същото решение
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #38 -:
януари 19, 2011, 13:22:53 »
Mariaid
,
Тiama
, много правилни решения сте взели.
Може би не съм права, но ми е трудно да разбера момичетата от и близо до градове като София и Варна, които отиват чак до Асеновград за рокля. Като знам само в София за какво огромно разнообразие на модели, платове и цени става дума, за мен е просто немислимо пътуване до друго място.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #39 -:
януари 19, 2011, 17:31:34 »
Честно казано аз се отказах след като една колежка ми каза, че нейната рокля в Асеновград е била с 60 лв по-евтина в сравнение със София...Което аз ще дам за път + разходи за през деня там....
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #40 -:
януари 19, 2011, 18:50:15 »
Mariaid
то да ти кажа зависи - защото ако харесаш рокля бързо и няма нужда от бързи поправки по нея - можеш да свършиш с тази част от подготовката за приблизително два часа, освен това пак си зависи от магазина и модела на роклята - защото дори в самия Асеновград можеш да намериш идентичен модел с 200лв. разлика, както на мен ми се случи, но пък от друга страна София е много конкурентен град и има какво да предложи, така че всичко опира до там дали имаш желание да направиш една съботна разходка в провинцията или ще направиш обиколка по магазините в софия, мисля, че и в двата варианта това е прекрасен начин да си починеш от всекидневието
Активен
ZATE
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #41 -:
януари 22, 2011, 10:10:11 »
здравейте, моята рокля беше от Асеновград, от ателие Версай, ул "Цар Иван Асен II" 46 срещу църквата Св.Атанас. Моделите там са разкошни, на много добри цени и нямах проблем на сватбения ден; изработката и пробите минаха супер професионално и без никакви проблеми; препоръчвам ги горещо
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #42 -:
януари 22, 2011, 16:55:44 »
Цитат на: ZATE в януари 22, 2011, 10:10:11
здравейте, моята рокля беше от Асеновград, от ателие Версай, ул "Цар Иван Асен II" 46 срещу църквата Св.Атанас. Моделите там са разкошни, на много добри цени и нямах проблем на сватбения ден; изработката и пробите минаха супер професионално и без никакви проблеми; препоръчвам ги горещо
Точно от тях пък не съм доволна, роклите им изглеждат не добре изработени, иначе отношението е наистина на ниво
Има един хубав, магазин, в който съм влизала, но не му знам името... преди моста е на ъгъла.. доста добре изработени са всички рокли...
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #43 -:
януари 26, 2011, 18:03:11 »
И аз ще ходя до Асеновград за рокля. Хем на гости в Пловдив, хем за рокля, а може и за костюм да видим също. Дайте прясна информация работят ли в събота и неделя. Ако си харесам и рокля може ли да си я взема същия ден или поне на следващия?
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #44 -:
януари 26, 2011, 18:32:02 »
Цитат на: CabuHka в януари 26, 2011, 18:03:11
И аз ще ходя до Асеновград за рокля. Хем на гости в Пловдив, хем за рокля, а може и за костюм да видим също. Дайте прясна информация работят ли в събота и неделя. Ако си харесам и рокля може ли да си я взема същия ден или поне на следващия?
Магазините в Асеновград работят само през делничните дни, в събота рабтят до обя, малко след обяд, а в неделя им е почивен ден
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Нагоре