Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 01, 2024, 14:32:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 4"
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 4" (Прочетена 216137 пъти)
pipilota_85
Любопитен
Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #15 -:
юли 25, 2010, 12:45:15 »
ами не съм от София но съм живяла там 5 год така че познавам града.Кажи от къде си си ги взела
Активен
veronika_u
Регистриран
«
Отговор #16 -:
август 05, 2010, 17:47:44 »
Аз пък искам да ви кажа, че ако сте се запътили към Асеновград в неделя - въобще недейте да тръгвате. Всички магазини са затварени!!! Аз направо не можах да повярвам- точно в почивните дни, когато хората имат време да обикалят находчивите магазинери са решили да почиват и те
големи търговци са
Активен
Nastiq
Ентусиаст
Бъдещо мамче :)
«
Отговор #17 -:
август 06, 2010, 15:36:10 »
Момичета, утре отивам към Асеновград за рокля.
Стискайте палци да намеря моята из всички
Активен
Trubadura
Ентусиаст
«
Отговор #18 -:
август 07, 2010, 07:07:06 »
Успех,
Nastiq
!
Очакваме те обратно с добри новини!
Активен
Nastiq
Ентусиаст
Бъдещо мамче :)
«
Отговор #19 -:
август 08, 2010, 10:48:09 »
Имам си рокляяяяяяяя
Най-хубавата
Ще се снимам скоро да ви я покажа
Активен
sweet_anita
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #20 -:
август 08, 2010, 11:21:18 »
Nastiq,ще чакаме снимки,непременно да я покажеш!
Аз дълго време не исках да се включвам в темата за Асеновград,защото съм асеновградчанка и да не ме обвините в пристрастие,но ще изкажа мнението си все пак.Когато тръгнах за рокля мислех,че знам къде ще я намеря.Оказа се,че там лежат на стари лаври и не са вадили нов модел от поне 2-3 години.Тъй като имам доста свободно време,а и ги знам,обиколих всички магазини.Почти навсякъде еднотипни модели стил като торти и от некачествени материали.Не ми харесаха
.Аз си имах представа за това,което искам и където и да попитах не предлагаха такъв модел.Като обобщение мога да кажа,че магазините,които си струват в Асеновград,за мен са 2 - Версай и Милена.Там бяха роклите уникат и отношението беше като към човек!Браво! Аз,понеже съм малко по-пълничка от манекените,си шия роклята по поръчка в Милена и съм много доволна от резултата до момента.Ходих на една проба и скоро трябва да си взема роклята.Нямам търпение да я прибера в къщи и да се снимам с нея.
Ако някои се нуждае от информация относно магазините в града - насреща съм.Пожелавам успех на всички търсещи момичета!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #21 -:
август 08, 2010, 12:02:57 »
Nastiq, чакаме снимчици
Sweet_anita, добре, че сподели мнението си, защото за това ателие Версай не бях чувала даже, а като влязох в сайта им ми харесаха доста модели. Аз харесвам по-прибраните рокли, а не тези с обръчите, и бях много приятно изненадана, че имат избор и от такива модели
Активен
sweet_anita
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #22 -:
август 08, 2010, 13:13:18 »
Тiama,радвам се,че съм ти била полезна.Версай имат чудесни модели,наистина доста различни от масовите.Единственото,което ме спря роклята ми да не е от там е цената,по- скъпичко си е при тях.В Милена за същия модел ми казаха доста по- проиемлива цена,пък и материалите бяха същите.Въпрос на личен избор е,но ако парите не са ти проблем,спокойно може да си вземеш от Версай и няма да съжаляваш.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #23 -:
август 09, 2010, 11:07:29 »
Anita, къде се намират Версай и Милена?
Активен
kerasaki
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #24 -:
август 20, 2010, 17:06:52 »
imam i as roklia ve4e!!!!!
versai imase 2 atelieta,ednoto ve4e e zakrito.as trugnax da tursia tova koeto sa go zatvorili i slu4aino nameric MILENA.
ot tam si vzex moiata roklia+obufki(640 leva)
modelut bese 4isto nov,daje mi kazaxa 4e poneze e nov model ste mu davat moeto ime:)
mnogo sam dovolna.
otnosno rasxodite,spored men zasluzava.pone za men...
as os gertsia si xodix samo za edin den do asenovgrad,umorix se mnogo, probvax samo edna roklia, no tova bese!!!
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #25 -:
септември 13, 2010, 14:18:56 »
kerasaki супер, това е чудесно, още повече е станало веднага при теб, познала си твоята рокля. а няма ли да пуснеш снимка за любопитните
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #26 -:
септември 13, 2010, 16:34:21 »
Аз вече писах от кой салон съм доволна, само искам да кажа, че за мен си заслужаваше да бия 4-5часа до Асеновград, защото там ми изпълниха желанието, за роклите не мога да кажа нищо, мисля че навсякъде са еднакви, но аз си отидох със снимка и съм доволна от резултата. Ако някой иска да си шие да не му мисли, просто не исках да съм в типичната булчинска рокля, въпреки че едната ми е голяма като две торти
но това ми беше желанието.
Активен
ivettoni
Регистриран
«
Отговор #27 -:
септември 21, 2010, 18:06:32 »
Сватбен Салон "Beauty" Асеновград не се доверявайте
Пиша за да не пострада някой както аз ,Въпросното салонче не стига че казаха една цена и после ,разбира се 200- 300 лв отгоре ,"това както и да е",на всички Булки се случва да вдигнат цената на мечтаната рокля но аз ги дадох за 20 -30 камъка сваровски,но нямам такива камъни имам от 20 стотинки.И това прежалих ,но с объркани цветове на шампанско , сменено було за което платих повечко разбира се, не зашити подплънки ,криви и скъсани ръбове от машина и недовършени и сменена връзка на гърба и шиене в последния момент,Въпреки че имах час ,това ми е в повече. Аз също съм си виновна че не я огледах (иначе ми стои така както исках )Но дефекти много сега е Ремонт а до сватбата имам малко време ,днес разбрах за камъните и видях скъсаните ръбове.Реших да пиша за да не посрада някоя булка като мен.Знам че не съм първата ,няма и да съм последната излъгана от тях ,но дано да помогна .И въпреки всичко това е моя ден и ще съм усмихната и най - щастливата булка.Бягайте от този салон.
Активен
elivesko
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #28 -:
септември 29, 2010, 16:51:54 »
Цитат на: ivettoni в септември 21, 2010, 18:06:32
Сватбен Салон "Beauty" Асеновград не се доверявайте
Пиша за да не пострада някой както аз ,Въпросното салонче не стига че казаха една цена и после ,разбира се 200- 300 лв отгоре ,"това както и да е",на всички Булки се случва да вдигнат цената на мечтаната рокля но аз ги дадох за 20 -30 камъка сваровски,но нямам такива камъни имам от 20 стотинки.И това прежалих ,но с объркани цветове на шампанско , сменено було за което платих повечко разбира се, не зашити подплънки ,криви и скъсани ръбове от машина и недовършени и сменена връзка на гърба и шиене в последния момент,Въпреки че имах час ,това ми е в повече. Аз също съм си виновна че не я огледах (иначе ми стои така както исках )Но дефекти много сега е Ремонт а до сватбата имам малко време ,днес разбрах за камъните и видях скъсаните ръбове.Реших да пиша за да не посрада някоя булка като мен.Знам че не съм първата ,няма и да съм последната излъгана от тях ,но дано да помогна .И въпреки всичко това е моя ден и ще съм усмихната и най - щастливата булка.Бягайте от този салон.
И аз ходих там , но се отказах ,защото се направиха на интересни . Две различни цени за една рокля .
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #29 -:
ноември 14, 2010, 18:38:02 »
Записвам се при вас, тъй като и аз планирам ходене до Асеновград
Активен
Страници:
1