Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 08:30:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 11
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 11 (Прочетена 176067 пъти)
Алексчето
Сватбен ШАМАН
Отг: "Покупки за бебето и детето" 11
«
Отговор #60 -:
юни 28, 2010, 12:38:52 »
Цитат на: Agent T в юни 28, 2010, 12:34:37
здравейте момичета
Тук ли е темата където можем да обсъждаме и бебешките колички?Ако не е моля ви да ме насочите къде е..Благодаря
На правилното място си.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
юни 28, 2010, 12:45:07 »
Здрвейте отново ..ми аз ако бях прочела малко повече щях да видя, че точно тук е темата
Момичета, моля ви за помощ...Още ми е рано, но вече започнах да разглеждам колички в нета, само че..имам някои чуденки и предполагам вие ще помагате
Ние очакваме зимно бебе - термина е на 11 декември и аз се чудя каква количка точно трябва...с кош за новородено ли, без ли? Как е по-разумно всичко по-отделно - столче за кола, лятна количка или една комбинирана?Чувала съм, че комбинираните били мн.тежки - вярно ли е?Препоръки за определена марка?Не робувам на марки, държа да е функционална и удобна ....и...ако има момичета от Пловдив, Пазарджик, Благоевград (и региона) нека споделят магазини от където могат да се купят...Обмислях вариант да поръчам от интернет магазин - какво мислите?....или по-добре да си я видиш на живо...
Въпросите май са ми прекалено много....
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #62 -:
юни 28, 2010, 12:47:51 »
Моето мнение за зимно бебе количка с два отделни коша
Столчето за кола си е отделна работа, без него не може
Комбинираните колички и според мен са по тежки, а тези с два коша когато им се сложи летния става доста по леки...
Аз не ти помогнах кой знае колко, но да ти кажа задължително я виж, побутни я малко и пренцени
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #63 -:
юни 28, 2010, 12:51:11 »
Agent T
кажи до колко парички, с четири колела или триколка? Хубаво е да ги видиш на живо.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #64 -:
юни 28, 2010, 13:11:26 »
Защо столчето за кола за новородено е задължително? ако се вземе зимен кош за количката, той не може ли да се прикрепи с колан за задната седалка примерно? Питам, защото после така или инъче ще се взема столче за кола примерно от 9 - 18 кг. и ако може да се избегне покупката на стол за кола за новородено е добре. Нека някой по-опитен да сподели
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #65 -:
юни 28, 2010, 14:23:41 »
И аз мисля, че за зимно бебе е по- добре да има кош за новородено. Точно когато порасне на пролет му се слага летния кош и готово.
Особено за първа количка, мисля че е най- добре да се види и пипне на място.
Мисля, че е задължително да имаш столче за кола от 0+. Дори понякога да се използва коша за новородено на задната седалка, то 1. в него бебето изобщо не е обезопасено достатъчно; 2. няма начин този кош да се използва докато бебето стане 9 кг., т.е. до следващия размер стол. Мое мнение е да не си спестявате тази покупка, защото става въпрос за безопасност.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
юни 28, 2010, 14:36:33 »
Искам да попитам мамите, които ползват шишета на Tommee Tippee какъв стерилизатор използват (освен този на същата марка)? Предстои ми тази покупка в най-скоро време и се чудя дали някакъв друг по-евтин би ми свършил същата работа или трябва да купувам на същата марка?
Активен
Вероника
«
Отговор #67 -:
юни 28, 2010, 14:53:22 »
Аз винаги съм за коша за новородено- зимно, лятно, пролетно ... все тая коша за новорено си е кош за
новородено
- страшно удобен и комфортен за малката душичка.
Agent T
всеки сам си преценява, както виждаш тук има различни мами с разлини колички и вкус
Поразгледай и попрочети, аз също в твите месеци доста се интерсувах и се информирах по тоз въпрос и вече занех че искам количка с 4 колела, 3в 1 ( със кош за новоредено, кошница за кола и седналата количка), с цяла дръжка, единични гуми и разни ей такива -и по тоз ми списък си харесах количка, от която сега съм хипер доволна
Активен
Gergancheto
«
Отговор #68 -:
юни 28, 2010, 16:02:42 »
Абослютно подкрепям
Наталия
от кош за кола не се пестят пари
Цитат на: Вили в юни 28, 2010, 14:36:33
Искам да попитам мамите, които ползват шишета на Tommee Tippee какъв стерилизатор използват (освен този на същата марка)? Предстои ми тази покупка в най-скоро време и се чудя дали някакъв друг по-евтин би ми свършил същата работа или трябва да купувам на същата марка?
Аз ползвам най обикновен стерилизатор за микровълнова, купен от Кауфланд за около 30 и няколко лв.
А до сега изваряваш ли ги, че се чудехме с една приятелка?
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
юни 28, 2010, 16:08:38 »
Да, досега ги изварявах, т.е. от около няколко дни, защото от толкова реално я дохранвам. Т о и аз вчера бях в Кауфланд именно за стерилизатор, ама се спрях да купувам, че не бях сигурна дали ще ми паснат шишетата вътре. Май на Бертони беше. Гери, ти с такива шишета ли си, че ако си с Томи Типи и няма проблем, и аз да ходя да купувам такъв от Кауфланд.
А относно количката и аз да се произнеса, че също съм на мнение, че коша за новородено за мен поне е задължителен, ама пък всеки за себе си най-добре знае какво му харесва. А относно кошницата за новородено за кола, подкрепям мненията, че не бива да се пести от нея. А да не говорим и, че наскоро много се тръбеше, че започват от КАТ проверки за детски столчета. Все пак става въпрос за безопасността на децата ни.
«
Последна редакция: юни 28, 2010, 16:10:45 от Вили
»
Активен
Gergancheto
«
Отговор #70 -:
юни 28, 2010, 16:17:41 »
Да
Вили
с такива шишета сме, не знам стерилизатора дали е на Бертони
Никъде не пише, синьо му е дъното, а капака отгоре е прозрачен
Страх ме е да не те подведа нещо, ей на този прилича
http://family-bg.com/prX_2539.htm
Те тези шишета не са високи, тъй че не би трябвало да има проблем
Активен
marina_vit
Любопитен
«
Отговор #71 -:
юни 28, 2010, 16:25:12 »
Agent T, препоръчвам ти да разгледаш и видиш количката на живо, а не да поръчваш по Интернет. За зимно бебе задължително трябва да има зимен кош според мен, поне с първото дете го ползвахме и бях доволна. Аз съм от Пловдив, бих ти препоръчала да разгледаш във Вис Виталис, Хипо, има голямо разнообразие, за по-скъпи модели в магазин "9 месеца", преди беше на колелото на Панаира (в посока Пазарджик, под блока вдясно), ако не са го преместили, в Premaman също има модели. Ако мога с друга да съм ти полезна, питай. Успех!
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
юни 28, 2010, 16:40:58 »
Мами, благодаря за отговорите
.
Поне и на мен вече ми стана ясно, че за зимно бебе си трябва 3 в едно, което включва зимния кош и столчета за кола 0+.
Agent T, може би трябва да помислиш дали килограмите на количката имат значение за теб. Давам го за пример, защотот аз трябва с тази количка да катеря доста стъпала и съм се насочила към по-леки модели.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
юни 28, 2010, 18:06:59 »
Момичета, благодаря за невероятно бързите отговори...
Относно цената на количката - засега не предвиждам повече от 500лв, но и аз още не знам точно какво искам - не съм разглеждала и пробвала колички на живо.
Относно кг-те - мисля, че количката трябва да е възможно най-лека и удобна.Дали триколка или с 4 колела - не знам защо количките с 4 колела ми се струват по-стабилни..дали е така ще се убедя сама..
Аз току-що се връщам от МЕТРО и там видях някаква помпа за кърма Disney около 30лв беше....някой да е ползвал? Хубава ми се видя, но аз какво ли разбирам от помпи
Засега разбрах от приятелки, че най-добрите помпи за кърми били на Avent и Tommee Tippee...отзиви?
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
юни 28, 2010, 18:10:36 »
ох, пак забравих нещо...мацки, вие които вече имате колички - кога ги купихте? Аз мисля щом живи и здрави разбера пола на следващата ЖК да търся по-сериозно, а ако не се види пола и сега, ще изчакам и следваща ЖК, ако не се види и тогава ще търся някаква унисекс...
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...