Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 16:25:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "  (Прочетена 196376 пъти)

BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юни 09, 2010, 13:44:09 »

menyanthe силно стиснати палчетаи от мен мила...надявам се силно да е станалотвоето чудо  Bravo give_rose

maria_hs и ние не мислехме че съществува но ето на...пълно лечение тогава е нямало...сега вече има и лекаря ни каза за него дори записахме среща със специалист но сега ще чакаме около 3 месеца да ни се обадят за да ни дадат  час който ще е в рамките най малко на 6 месеца след това и то си стана година докато да се обадят...аз вече година и половина чакам да ми се обадят да ми дадат час за гинеколог и ето на още си чакам  diablo ако не бях си ходила до бг да ида не знам...
сега на 14-ти съм на изследвания на мен на 17-ти трябва да ми дойде а самите изследвания ще са готови след поне 5 дни така че резултата от кръвния зе бременност няма да ми върши работа защото ще си знам като ми дойде лелката но както и да е...а няма къде да иде да не дойде защото ако беше станало нещо би трябвало да имам поне някакви симпроми на лице а няма никакви...

maia_svet
моля те мила не дей да се отчайваш така... имай вяра... макар че има и друго че като спреш с всякакви опити следене на ову и всички тези олелии и се успокоиш може да стане по лесно и по бързо бебчето...така че обичайте се и ще видиш че бебче ще има  girl_wink give_rose
за второ лекарско мнение снощи потърсих... и чакам отговор...писах на мой братовчед който в бг ми беше личен лекар... знам че ще ми даде най добрия съвет защото винаги е правел най доброто за мен но да видим кога ще види че съм му писала за да ми отговори  pardon

Успех на всички сладурки в темичката...  give_rose
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юни 09, 2010, 16:44:58 »

BeRa благодаря за милите думи , четох в друга темичка че много тайничко изкаме близначета с теб , така че ти го пожелавам
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 09, 2010, 17:09:10 »

Честно, вече няма да пиша повече тук - и преди няколко месеца така направих и  angry
Но вече ставам сериозна - досега го карах ей така - ако стане. Този месец съм решила да си купя тестове за ову и да си я следя... Та вече да се махам оттук smile  blum girl_wink
Някой няма ли да се похвали този месец? Да повлече крак, както се казва  give_rose
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юни 09, 2010, 17:13:13 »

Честно, вече няма да пиша повече тук - и преди няколко месеца така направих и  angry
Но вече ставам сериозна - досега го карах ей така - ако стане. Този месец съм решила да си купя тестове за ову и да си я следя... Та вече да се махам оттук smile  blum girl_wink
Някой няма ли да се похвали този месец? Да повлече крак, както се казва  give_rose

мислех ти да си първата,...какво стана с теб защо този отчаян пост...да не дойде лелката huhhuh.gif

Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 09, 2010, 21:51:59 »

Да sad А толкова се надявах да е станало...
Но нищо - следващият месец вече се захващам по-сериозно...
Пък и наистина досега не ми е закъснявало толкова - по принцип ми е на 24 дни, а последните 3-4 месеца ми идваше на 26, а сега чак на 29-тия.
Може да е заради времето - знам ли и аз...
« Последна редакция: юни 09, 2010, 21:55:59 от menyanthe » Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #80 -: юни 10, 2010, 10:43:43 »

Здравейте. До сега не съм писала в този подфроум , защото не съм се интересувала от бебешки неща , но ето , че дойде и моят ред. Спрях противозачатъчните от месец, т.е. предната ми менструация беше все още с хапчета. Гинеколожката ми каза да се пазим месец , за да се изчисти организма от хапчетата. Било достатъчно месец. Ние не ползваме , обаче никакви средства за предпазване , защото сме отвикнали и си казах каквото стане. Караме я по най - старият и несигурен метод с прекъснат акт. Преди 1 седмица , обаче , както бяхме на почивка с мъжа ми видях едно мноого леко ръждиво зацапване , което веднага отшумя. Последва го тъпа болка в единия яйчник. На почивката се разболях и пих нурофен , знаейки , че не би трябвало да съм бременна. Тази седмица, от вчера всъщност се започна едно придърпване в областта на яйчниците, опъване и лека тъпа болка. Ще ми идва ли , какво ще става вече нищо не разбирам. А ако е станало нещо , макар, че има много малка вероятност вече съм пила нурофен , а и още не е минал месец от спирането на ОК. Какво се случва в случаите ,когато не очакваш бременност и пиеш лекарства още в самото начало , дори преди да е закъснял цикъла?
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 10, 2010, 10:59:47 »

red_roses, в самото начало когато жената забременее и след имплантацията на ембриона той се храни от т.нар. "жълто тяло" и лекарствата не са чак толкова опасни колкото си мислим. Разбира се не трябва да се прекалява с тях. Моят съвет е да не мислиш за нещата свързани със забременяване и да търсиш симпотми, придърпване и болки още от първия месец на спирането на хапчетата, защото всички тези симптоми, които описваш може да са просто от възстановяване на нормална овулация след спирането на хапчетата и ПМС. При някой момичета се получава подобно зацапване с ръждиво-кафяво при овулация. Според мен нищо няма да стане, ако си забременяла още този месец след спирането на хапчетата. Имам приятелка, която опитва няколко години да забременее и все не се получаваше. Тогава й изписаха противозачатъчни за няколко месеца и като ги спря веднага забременя. Сега се радва на прекрасна три годишна дъщеричка.

Бера, много ми стана криво като прочетох поста ти. Пожелавам ти повече положителни мисли и скоро да се похвалиш, че се завръщаш в този клуб. give_rose

Хайде, момичета искам ви в другите теми. Няма ли да ме зарадвате. Напуснах ви след две годишно пребиваване тук и вие нещо се отпуснахте.  girl_wink girl_wink girl_wink
Активен
red_roses
Професор

« Отговор #82 -: юни 10, 2010, 11:12:14 »

Рени , мерси , че ми обясни за това "жълто тяло". Не бях чувала нищо за него , не съм се интересувала никога. Единственото , което направих сега като спрях хапчетата е да започна фолиева киселина. Иначе аз не си навивам , че е станало нещо , а по скоро притеснението ми беше свързано с Нурофена, който пих и сега тези симптоми , които усещам. Но си права, че най - веорятно яйчниците ми се "събуждат" от дълъг сън , това си помислих и снощи.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юни 10, 2010, 17:00:19 »

Току-що си купих тестовете за овулация, но имам една чуденка. Тъй като там пише да използваме най-краткия си цикъл за последните 6 месеца - а на мен това ми се пада да е 24 дни. Та за 24-дневен пише да се започне тестването за овулация от 7-ия ден. Та чуденето ми е - ако на мен още не ми е свършило течението - има ли смисъл да си правя изобщо тест - тъй като аз имам зацапване чак до 8-9 ден?
Изобщо не съм наясно с тези неща...  blush

А и още нещо - тъй като карам и нощни смени  - това отразява ли се по някакъв начин? Защото пише, че трябва да е по едно и също време и да не е първа сутрешна, но да кажем ако определя да се тествам всяка вечер в 18-20.00 часа, може ли нощната смяна и спането през деня (обикновено ставам към 16.00 часа, но някой път си спя до 18) да окаже някакво въздействие на резултатите и те да станат невалидни? Освен това, тъй като съм на смени, и няма как да го правя всеки ден в един и същи час - дали разликата от 2 часа може да мине за "горе-долу едно и също време"?
« Последна редакция: юни 10, 2010, 17:32:35 от menyanthe » Активен
Lina81
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #84 -: юни 10, 2010, 21:20:20 »

BeRa и maia_svetlol),от моето аватарче се вижда,че и аз мечтая за близначета(от както се помня).За това всеки път се успокоявам,че бебето не е станало този месец,защото за близнаци трябва повече труд се положи,не ей така набързо.Трябва да се улови точния момент,най-красивата,най-голямата любов и тогава ще стане.Вярвам!!!
Майски (maia_svet), няма да се отказваш ей,сега идва най=подходящото време,видях че си на морето,така че лято,море,любов,любов...и още нещо.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юни 10, 2010, 21:52:02 »

BeRa и maia_svetlol),от моето аватарче се вижда,че и аз мечтая за близначета(от както се помня).За това всеки път се успокоявам,че бебето не е станало този месец,защото за близнаци трябва повече труд се положи,не ей така набързо.Трябва да се улови точния момент,най-красивата,най-голямата любов и тогава ще стане.Вярвам!!!
Майски (maia_svet), няма да се отказваш ей,сега идва най=подходящото време,видях че си на морето,така че лято,море,любов,любов...и още нещо.

В тази тема от такива позитивни постове имаме нужда! goodpost
Lina,разведри ме,благодаря ти!
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 15, 2010, 08:57:13 »

Голяма тишина в тази тема-на хубаво е ми се струва! give_rose
Хайде казвайте какво става-някой (не)чакаха лелка през почивните дни!
Активен
red_roses
Професор

« Отговор #87 -: юни 15, 2010, 10:54:31 »

Аз си чакам лелката края на седмицата ама нямам никакви симптоми за цикъл. Друг път поне се подувам и ме болят гърдите, а сега и това го няма. Не , че бебеправим ама и не се пазим blum. Не знам , ще се види края на седмицата какво , що smile.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юни 15, 2010, 22:39:28 »

И аз най-искрено пожелавам на всички да видят две чертички give_rose

Ами като питате за някой, който да повлече крак...Въпреки че още си ме е страх донякъде, нали знаете - суеверие, липса на вяра, че ми се случва, страх дали всичко ще е нормално, искам да ви покажа поредния тест, който си направих. Първият, от 9 юни вечерта беше с бледа чертичка, едва забележима, както и следващите 2-3. И след двудневна пауза, тази вечер не се стърпях да дочакам утре сутринта, и си направих последния наличен вкъщи тест Surecheck и ето резултата:

Направо не знам къде се намирам...Събудих милото да му го покажа, с вече по-ясната втора черта, а сега как ще заспивам не зная....Страхувам се да няма проблеми някакви, но ще се старая да мисля положително. Засега се чувствам добре, само дето нетипично за мен ТРЯБВА да закуся до 10, изпивам огромни количества портокалов сок и имам леки болки в яйчниците, които изчезват обаче с Но Шпа. Утре ще звънна на гинеколожката ми да си уговоря час за преглед.

Целувки на всички и скоро да се похвали още някоя! girl_wink

П.С. Качвам снимка в Галерията ми, че ми дава някакъв проблем.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: юни 16, 2010, 08:06:22 »

Благодаря ти, Ванеса give_rose

Дай Боже всекиму!

Ами първият, който си направих (с много бледата втора черта) беше на 9 юни вечерта - тоест 3-4 дни преди очакваната М.

Този от снимката е от 15 юни вечерта - тоест на 3 ден закъснение.

Значи, за 6 дни се е увеличил хормона достатъчно, за да се вижда чертичката лесно  smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: