Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 08:29:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Клуб на БЕБЕправещите - 17 "
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 " (Прочетена 196237 пъти)
Денито
Професор
Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 17 част
«
Отговор #60 -:
юни 07, 2010, 12:45:23 »
Моя грешка, объркала съм четворката със седмица. Чакам да ми дойде около 14-ти, не 17-ти. Предния път ми дойде на 17-ти. Абе няма какво да го мисля толкова - като бях на лекар последно ми каза, че всичко е наред, разминаваха се някои хормонални нива, но за тях е дуфастона, като ми закъснее, ще си направя тест, каквото такова. Ще се радвам много ако съм бременна, така, непланирано, щастливо стечение на обстоятелствата, ако не съм - също, защото ще си почна лекарствата за да се нормализират разминаванията и да няма проблеми, като почнем да "работим" сериозно по въпроса... Благодаря ви за отговорите!
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #61 -:
юни 07, 2010, 12:51:26 »
Vivianka
именно и при мен го има това странно усещане на стомаха, много ми е сънено, едно такова особено... Но при мен цикъла не е от най-редовните и много трудно бих могла да проследя каквото и да е, дори и да искам, пък не съм си го и поставяла за цел. Иначе пък ПМС ми е много леко, обажда се 2-3 дни предварително, за да знам да мина през магазина за да се подготвя, и следващото "обаждане" е 20мин преди да ми дойде, наистина като по часовник, странно нещо е моя организъм, върви го разбери. Но както писах вече по-горе, каквото стане, здраве да е, и със сигурност ще извлека най-доброто от ситуацията, без значение кой сценарий ще се падне. Стискам палци на всички, които се "трудят" усилено, дано да видите желаните положителни резултати възможно най-скоро!
Активен
kateto87
Професор
«
Отговор #62 -:
юни 07, 2010, 15:09:04 »
Здравейте и от мен мили момичета. Понякога преглеждам постовете ви в тази темичка и понеже и аз се вписвам вече тук реших да споделя и аз нещо
С милото решихме че искаме бебче и почнахме опитите от два месеца само,та снощи мн се бяхме въодушевили нещо и си взех тест, оказа се отрицателен но мисля 4е е мн рано тъй като ови-то ми беше около 27, 28 май, та исках да попитам, дали е възможно да не отчете понеже са минали само 10 дни от предполагаемо зачатие
пожелавам на всички само положителни резултати
целувки
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #63 -:
юни 07, 2010, 15:38:37 »
Здрасти Кате и добре дошла в клуба
По въпросите с тестовете има доста изписано в ето тази тема:
Тестове за бременност
.
Накратко казано -
тест за бременност е най-добре да се прави при закъснение
. Почакай си датичката и ако не дойде правиш тест. Но дори и тогава първоначален отрицателен тест не означава на 100% липса на бременност. На някой момичета тестовете са отчели дни след закъснението. При всеки е индивидуално. Но за да няма излишни тревоги и разочарования - изчакай си датичката
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #64 -:
юни 07, 2010, 15:45:12 »
Стаси,радвам се на добрите новини от теб!Смело напред!
Денито,не бързай да си правиш изводи мила!
Аз така психясах този месец,че вдигнаха на балон накой съфорумки.
Имахме контакти по време на овуто и изведнъж се почнаха едни симптоми-гадене,повръщане,болки и какво ли не!
Теста си ми беше отрицателен и днес ми дойде.
Всичко идва от това,че силно искаме бебета и на психична основа се появяват симптомите за бременност.
Стискам ти палци да се е получило при теб и скоро да видиш положителния тест,но те съветвам да не бързаш и доколкото е възможно да запазиш спокойствие.
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #65 -:
юни 08, 2010, 07:23:36 »
dodo23, права си и май всички сме имали такива моменти, в които си мислим, че сме бременни.
По принцип наистина няма как да не го мислиш, но може поне да опитате. Аз вече доста време не съм си "намирала" симптоми като гадене, виене на свят, придърпване и т.н. Ако си мислите, че има нещо такова просто си помислете и каква друга причина може да има. Например промяна на времето, много работа и стрес в офиса или сте яли тежка храна. Аз поне така правя и мисля, че в някаква степен ми помага. Преди почти всяка втора мисъл ми беше за бебе и наистина е много трудно така. А сега гледам да се разсейвам с други неща и с часове не си мисля за бебета.
Успех на всички!
Активен
Lina81
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #66 -:
юни 08, 2010, 07:55:41 »
Здравейте и от мен.Нищо интересно,все още я няма лелката,вчера си направих тест ,но тц - само една гадна черта
.Тайно се надявам да съм от тези,които по късно им отчита теста
.
Относно симптомите: и аз всеки път ,все си мисля ,че няма да се самонавивам,но е доста трудно.Е този път нямам никакви симптоми,даже и гърдите не ме болят,като за пред цикъл.Ами ...продължавам седмицата със стиснати палци и да видим.
Усмихнат ден на всички.
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #67 -:
юни 08, 2010, 09:14:01 »
Lina81 мила стискам ти палци
Активен
Lina81
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #68 -:
юни 08, 2010, 17:56:20 »
Продължавам да стискам палци до другия месец. :'(Гадно ми е много,но какво да се прави.Като гледам как всички около мен са бременни - приятелки,неприятелки,кучета и котки...и на мен сърчицето ми се свива.Хайде да свършва за да дейсваме здраво.
П.С.Мисля да си правя вече по обстойни изследвания от профилактичен гинекологичен преглед.Някой ако може да ми препоръча добър доктор в Пловдив.Сега ще прегледам в "Торакс " какво предлагат.Пишете ми на лични,благодаря.
Хайде момичета,дано някоя се похвали и да завлече крак,че......
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #69 -:
юни 08, 2010, 19:23:38 »
ех Лина съжалявам ,надявах се да е станало при теб ....
и при мен е така всички около мен , бременни или родили или с деца, аз се отчаях поне за сега се отказвам , вече нищо няма да следя , нито ову нито нищо , изнервиме всичко ,дразня се на всичко , като мине лятото и до нова година ако не стане нищо пак ,нямам сили да се надявам и надъхвам, ще влизам от време на време да ви следя и дано при вас да има хубави новини...........
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #70 -:
юни 08, 2010, 19:47:26 »
Сладурки извинявам се предваритолно за поста си но влизам да си излея мъката
до вчера се надявахме този месец да е станало нашето бебче а от днес се молим все пак да не се е получило...
историята е дълга няма да се впускам в подробности на кратко става въпрос че милото преди 14 години са му били открили хепатит Б и са го лекували до полужение в което вируса е дълбоко заспал
и не инфектира...има си го но не е активен или както се казва там...всичките ми изследвания на мен са негативни и както лекарите преди са ни казвали че няма проблем нито за мен нито за бебе евентуално ако искаме да си имаме...сега след като вече се стигна до въпросното бебеправене за което уж нямаше проблем...и след като едва днес записахме мъжа ми при моя лекар и ни разгледа здравословно като семейство ни посаветва да забравим идеята за бебеправене докато не ми направят ваксина...това обаче ще отнеме около 9-10 месеца в които трябва да се пазим по добре от всякога защото по време на тази ваксина не бива да се забременява...те всъщност са 3 ваксини през 2 и 6 месеца ...
сега ми пусна изследвания за да се увери че не съм заразена макар че преди 3 месеца наред с всички останали изследвания ми е бил пуснал и за хепатит без да знае за съпрруга ми и са били негативни сега иска да е сигурен че си продължават в това състояние и ми пусна кръвен за бременност като му казах че не сме се пазили този месец...защото ако случайно съм забременяла не може да се действа с ваксинирането... въобще...лудница голяма...не е болка за умиране...в случай че не съм бременна в момента понеже ще си изчакаме да минат тези месеци и пак ше възобновим опитите...междувременно с милото решихме да му пуснем всякакви изследвания профилактично за да не се окаже после че има друго което трябва да лекуваме и да чакаме...имам в предвид спермограма и то други изследвания на мъж не знам дали се правят но доки ще ни каже...
гадното е че след като толкова много искахме бебче и чакахме само тази сватба да мине и сега с такова желание пак възстановихме опитите ни попариха с вряла вода и ни пратиха на опашката с чакащи...и колкото и да ми е гадно трябвя да се преместя пак в другата темичка за изчакващите бебеправене... магистра;ла направих м/у двете темички направо
стискам ви палци на всички и ще ви следя
П.П
Стаси
много се радвам за хубавите резултати от изследванията...сега поне ще си спокойна и няма да се притесняваш за нищо... въпрос на време е бебо
maia_svet
следях те теб да видим дали ще се похвалиш този месец но следващия месец ще ти стискам повече палчета и се надявам да видиш двете чертички
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #71 -:
юни 09, 2010, 07:01:53 »
Аз само влизам да ви подшушна, че
вече 3-ти ден ми закъснява
- последните няколко години ми е било супер редовно и сега си мисля, че може и да е станало - ще изчакам до събота и тогава, ако още го няма - ще си направя тест
BeRa, ти не бързай да бягаш от тази темичка, че току виж станалото-станало
После, като излязат резултатите - да докладваш! Ще ти стискаме палци!
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #72 -:
юни 09, 2010, 08:41:24 »
BeRa, много неприятна ситуация се е получила. Дано всичко мине успешно и ще чакаме да ни кажеш какво е станало с резултатите. Аз не съм знаела до сега, че може да съществува такъв проблем. А по принцип няма ли пълно лечение или е само до това да заспи вируса? Стискам ви палци!
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #73 -:
юни 09, 2010, 09:23:48 »
BeRa
благодаря ти за стисканите палци ,но мила нямам сили вече , знам че много бързо се отказах , но за сега спирам с опитите , мина ми желанието някак изнервих се нещо необяснимо за мен, мъжа ми май не е много съгласен но това е положението .
BeRa
изненадах се на нещата който писа за първи път ги чувам , дано всичко е на ред , моя съвет е само да се допитате и до друг доктор , на мнение съм че никога не трябва да се оставяме на мнението на един доктор.
menyanthe
стискам ти палци да е станало
И на всички повече кураж въпреки че аз го изгубих , надявам се скоро да ми мине и да се надъхаме пак за бебе
Спирам че нещо много съм се спекла......
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #74 -:
юни 09, 2010, 12:01:09 »
Ооооо Мая, какви са тея негативни постове от теб?! Не искам и да чувам за отчаяние
Трябва да имаме вяра! Въпрос не време е да сме отново бременни!!! Само горе главата и повече положителни мисли, не може да се отчайваш....пък и много би ми липсвала в темичката, ако не влизаш....Прегръдки и целувки ...
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...