Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:27:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "  (Прочетена 196215 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юни 01, 2010, 08:29:21 »

И аз съм още тук. Да не помислите че ме няма smile При нас няма нищо ново, заминавам в командировка и след като се върна ще си запиша час за лекар и тогава ще има повече за разказване. Успех на дамите в новата тема и надявам се за всички или поне за повечето да е последна smile
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #16 -: юни 01, 2010, 08:56:17 »

Днес е много хубав ден за осъществяване на една мечта  Wink
BeRa, не се разочаровай, а "поработете" днес. Положителният тест за ову показва предстояща овулация, а не току що настъпила таква. Така че много е вероятно точно днес да е най-подходящия момент good
На новите попълнения -  Welcome , а на останалите  Good luck

Аз, за да съм коректна в изказванията си относно Дуфастон, искам да споделя, че през трите месеца на прием от 11-ти до 25-ти ден от МЦ, имах ову в първия месец, втория според мен нямах, сега в момента тече третият и сякаш не супях да засека (но до края ще видим). Така че при мен няма много категорични изводи pardon
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
**
Публикации: 127

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юни 01, 2010, 17:13:31 »

Здравейте момичета,не съм писала отдавна...сега за новата част да се цопна и аз....и дано тази нова част да донесе много късмет на всички ви,както и на мен....за сега няма нищо ново при мен....продължаваме с бебеправенето но без резултат....Изпращам ви много целувки и стискам палци........ Good luck
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юни 01, 2010, 19:30:12 »

Слънце дано да си права мила...аз не знам защо толкова се вторачих че точно на втория ден от + теста трябва да станат нещата... вчера и днес тестчетата за ову вече са ми - предните два дни бяха + и ако днес не пропуснем в дните около + тестовете имаме само един пропуск и аз толкова се захапах за него че ужас направо  angry
то ако е рекъл Господ да е станало ще е станало...предния път стана само с един опит в точно в тези дни а сега съм се втренчила в един ден само на пропуск...както и да е няма да ви занимавам повече с разсъждения на глас че ви отегчих сигурно... blush ще видим на 17-ти ще или не дойде лелката... Girl_hide

Стискам ви силни палчета и  Good luck
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юни 01, 2010, 20:17:52 »

Бях решила да не пиша тук, поне докато имам хубави новини. Е, нямам такива, но днес много ми прикипя и ей ме на.
По предварителни планове днес трябваше да ми е трансфера /единствения начин да имаме дете е инвитрото/. Много се радвах, че ще се падне на такъв хубав ден, но се оказа, че е станало някакво недоразумение между мен и лекарката и с два дена закъсняхме с едното лекарство. Разбрахме се на следващия цикъл отново да почваме. Изчаках и пак наново. Днес отидох за същото това лекарство, отново дойде време за него, но не било ден! Казаха ми, че временно спрели процедурите, че имали много непреведени пари от фонда и разни такива и да изчакам пак един месец?!
Просто съм бясна!!! Толкова несериозно ми звучи, все едно съм отишла на опашка за банани и пред мен са свършили...
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юни 01, 2010, 20:33:23 »

Даниелче, мила, ама как така  Oh my ...  crazy
Поне не замразиха ли ембрионите???
Направо недоумявам, как така ще те наблъскат с толкова хормони, а накрая - закъснели сте с лекарство и какво лекарство??? Лепило ли? Би ли споделила за кое лекарство иде реч???
Какво стана с ембрионите?
Аз се вбесих, пък за теб направо не знам!!!
А тоав извинение с фонда е просто  crazy и то в  момент, в който ти казва ми ние те натъпкахме с хормони обрулихме ти фоликулите, оплодихме ти яйцеклетките, ама нещо се обърка и сега не може ЕТ. И как така не може, направо не разбирам....бррр, ядосах се, признавам си.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 01, 2010, 20:52:37 »

gostenka_82, ни е на двата пъти не сме стигали до реална стимулация. И двата пъти се проваля, когато трябва да почвам синерал-а - в началото. Вече втори месец карам на регулон.
Луда работа, уж трябвало човек да е спокоен?! smile
В крайна сметка дано да е за добро. Притеснява ме факта, че заповедта си има срок и другия месец, ако не успея пак, изтича.
Ама и аз както съм се изказала - за първото начало днес ми се падаше горе-долу да ми е трансфера.
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юни 01, 2010, 22:10:54 »

Дани, това е пълно безумие!  Oh my ... Е как може с такива извинения, това е пълно безобразие.
Стискам ти палци, дано другия месец всичко се развие, както трябва и скоро да има положителен резултат.  give_rose  Good luck
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юни 01, 2010, 22:13:56 »

Бях решила да не пиша тук, поне докато имам хубави новини. Е, нямам такива, но днес много ми прикипя и ей ме на.
По предварителни планове днес трябваше да ми е трансфера /единствения начин да имаме дете е инвитрото/. Много се радвах, че ще се падне на такъв хубав ден, но се оказа, че е станало някакво недоразумение между мен и лекарката и с два дена закъсняхме с едното лекарство. Разбрахме се на следващия цикъл отново да почваме. Изчаках и пак наново. Днес отидох за същото това лекарство, отново дойде време за него, но не било ден! Казаха ми, че временно спрели процедурите, че имали много непреведени пари от фонда и разни такива и да изчакам пак един месец?!
Просто съм бясна!!! Толкова несериозно ми звучи, все едно съм отишла на опашка за банани и пред мен са свършили...

Ужас, как е възможно подобно нещо!!! Направо съм изумена!
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юни 01, 2010, 22:30:07 »

Дани как е възможно това и аз се ядосах, как така става?Аз нещо не разбирам, а с ембрионите какво стана, поне замразихте ли ги?Попитай във фонда мисля, че заповедите могат еднократно да се удължават, но не знам как става.
Успех мила и дано стане вашето малко чудо  Good luck
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #25 -: юни 02, 2010, 09:08:37 »

Дани, наистина,както Маги ти е казала, пробвай да удължиш срока. В крайна сметка забавянето не е по твоя вина.  diablo
Дано да е за добро и вашето бебче да е искало да бъде друга зодия  girl_wink
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юни 02, 2010, 09:34:14 »

Дани, мила, като видях че си писала и си казвам "Ето добрите новини от Дани пристигат" и като ти прочетох поста така се ядосах.  diablo Абе тези нормални ли са? Какво значи нямали пари и незнам какво си. Това да не е игра на тука има - тука нема. Става въпрос за важни неща. Що за поведение?  diablo diablo diablo И как може да те карат да чакаш като ти изтича заповедта. Дано поне осъзнават, че е по тяхна вина и да нямаш проблеми с проблеми с процедурата по-нататък.

Надявам се скоро да се включиш с положителни новини.  give_rose give_rose give_rose
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юни 02, 2010, 13:35:57 »

Дани, мила, ужасно е това, което се случва...аз специално влязах да видя какво става покрай теб,а  то каква била работата!! Желая ти супех следващия месец!! Стискам паци!
Както на теб, така и на всички момичета в тази тема!
Милички, дано съвсем скоро видите двете черточки на теста!!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юни 02, 2010, 18:26:22 »

Дани, нещо цялата работа ми намирисва, значи, отиваш и им обясняваш, че ти изтича заповедта, все пак това са 5 месеца, в които тази лекарка не е успяла да проведе една стимулация. Само за моткането и загубеното време ти дължи един истински опит ин витро. Егати, времето си минава ли минава, надеждите, трепетите, очакването, когато знаеш, че утре почваш, че вече си на една малка крачка от така чаканото бебче, а после... diablo
Пак поне не са ти парвили стимулация, че иначе това щеше да е ужасно и направо подсъдно!!! Защо не потърсиш помощ в зачатие? Попитай на други момичета дали им се е случвало да им откажат старт на процедура, заради забавени пари от фонда и какво можеш да напривш, придвид, че ти изтича заповедта.

Защо направо не отидеш в друга клиника с всичките си изследвания и не им обаясниш какво се е случило досега и че ти изтича заповедта? Честно казано малко ми е странно да не успеете 2 пъти да стартирате, защото не сте се разбрали за лекарството. И това не звучи никак добре за такъв вид лекар!!!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юни 02, 2010, 19:37:41 »

Днес пробвах да се свържа с фонда, но не успях sad. Не нахалствах да говоря пак с клиниката, защото се страхувам да не стане по-лошо. Настройвам се да мисля, че така е трябвало. Вчера ми беше много гадно, на мъжа ми също, но като размислихме - май наистина може да е за добро. Сега купуваме жилище и точно, когато щеше да стане време за пункицията, трансфера и чакането ще се местим, ще се ремонтираме и т.н.
Абе, няма да се ядосвам...
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: