Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 21:54:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Savka - 19.06.2010
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Savka - 19.06.2010 (Прочетена 32323 пъти)
AlexiS
Сватбар
Отг: Сватбата на Savka - 19.06.2010
«
Отговор #45 -:
юни 05, 2010, 13:28:12 »
Браво Сав:) Важното е, че сте се оправили. А букета избра ли го или понеделник накуп с другия?
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #46 -:
юни 08, 2010, 21:59:33 »
Савка
, нещо се изгуби, май ? Останаха десетина дни момински живот
как се чувстваш почти на финала
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #47 -:
юни 09, 2010, 08:52:02 »
Днес си взимам роклята
т,е роклите на втора проба съм на малката а голямата вече да я взимам но и късата ако е добре и нея може би ще взимам
Букетите ги избрахме в понеделник с кумата -ккръгал е много леко и нежно падащ надолу-неисках от тежко падащите и обемни букети
Малкия и този за колата ще са водени от моя като вид
Днес отивам и торта да поръчвам че снощи като отидохме ни казаха че трябва да е там главната сладкарка
В събота правим моминско парти и ергенско -на едно и също място но в двата края на заведението
неможахме да си го поделим
Бях поръчала тениски GAME OVER но ми се обадиха че ще пристижнат чак на 15 юни и аз ги отказах
Но мама спаси положението -намери ми от София направо готови същите тениски и то на половин цена от тези в интернет
Днес отскачам и до 101 балона да си взема разни неща за партито и да видя дали могат да ми скрият обувката в един голям балон вътре пълен с малки-виждала съм го на др сватби и е интересно
Вчера превършихме и с обличането на близките -брат ми и той е готов вече с дрехи
тези мъже са много лесни докато се усетя и вече бяхме готови
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #48 -:
юни 09, 2010, 09:50:44 »
Савка
, честито за роклята.Няма да любопитствам да я видя, защото съвсем скоро ще я покажеш в пълния и блясък
Букета звучи много сладко.А каква торта сте избрали?
Много време са ти казали за тениската.Аз като поръчах моята "Бракуван" ме питаха дали ми е спешна и щяха да се съобразят, ако имах по-малко време.То явно зависи и от кой сайт е
Обувката в балона ще е много забавно
Весело изкарване на партито и чакаме снимки
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #49 -:
юни 09, 2010, 09:56:47 »
Честито за роклята и букетите
Балона с обувката вътре е едно много интересно решение, стискам палци нещата там да са ок.
Моминското и ергенското парти в едно и също заведение, в една вечер е много готино, може след него да няма вече моми и ергени
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #50 -:
юни 09, 2010, 10:28:31 »
Голямо търсене ще падне на тази обувка
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
юни 09, 2010, 10:42:07 »
Савка
, супер за роклите и букетите
относно балона с обувката, аз имах такъв и се получи наистина интересно с него
поръчах го в 101 балона, струваше около 10 лв доколкото помня и е готов на следващия ден. Младоженеца малко се поозори докато намери обувката, но беше много хубаво
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
юни 09, 2010, 10:56:32 »
Савка, и моята обувка беше скрита в голям балон пълен с малки балончета, но много лесно се усети половинката, т.к. балона беше точно до мен и аз му подсказах, че обувката е близо, но пак беше забавно
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #53 -:
юни 09, 2010, 16:06:25 »
Имам се рокля вече
Везх си роклята от Принцес днес и съм много доволна просто е прекрасна :girl_wink:и чантичката и воала
Късата рокля все още не е готова но важното е че имам вече официалната рокля
Няма как сама да я облеча и да се снимам иначе можеше и да кача снимки но може само от закачалката
Поръчах тортата от Скалата-харесах си много сладка фигурка която платих дано да я опазим че да ни остане за спомен
Ходих и до 101 балона и ми казаха че отивам с обувката пия едно кафе за 40 мин и съм готова -сега вече е 18 лв
Запазих и маси в ресторанта за партитата и управителя му стана много весело като му казах че и ергенското и моминското са на едно място още повече като исках маси на разстояние една от друга
Купих и розови ушички за всички дами и по едни смешни вратовръзки за господата -исках едни рогча но нямаше
Ще става купон -а и мисля блузката да му я пратя подарък по сервитьор
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #54 -:
юни 09, 2010, 16:37:20 »
Ехее ти си готова направо:) Колко неща си отметнала. Ама довечера да правиш снимки и да качваш ей
Значи сте сменили сладкарницата. Последно по спомен мисля от другаде мислехте да поръчвате. И ние за сега клоним натам. Опитах тяхната "Скалата" и много ми хареса като крем и всичко. А и мисля, че ще се справят с украсата. Вие каква точно си харесахте? И букета от къде го поръча и с какви цветя е? Разказвай...
Добра идея имате за моминското и ергенското парти. Ще се получи забавно
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #55 -:
юни 09, 2010, 17:03:36 »
Довечера ще направя някоя друга снимчица
Да мислехме другаде да ходим но като разгледах каталога се спряхме на тяхна торта -първо младоженеца си хареса една торта с едно шадраванче отдолу - д анаснимка изглежда супер но я има там на макет в сладкарницата и не ми хареса и се пряхме на друга
AlexiS да знаеш че трябва да отидеш до 4 следобет за да е там главната сладдкарка иначе неможе без нея да си дадеш поръчка а и тя те съветва за някой неща
Аз и казах че преди избора ни е бил друг и та каза че този шадраван може да бъде сложен на почти всяка торта -и така стана че тортата е тази която аз исках и с елемент който той искаше
мисля чe бeшe номер 10.68
Букета го поръчах на една мадама която държи един магазин до новотела но сега го е затворила позната е на кумата
Цветята ще са бели и лилави -рози и още едно цвете където май не му помня името вече
Снимки по късно тази вечер
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #56 -:
юни 09, 2010, 18:52:11 »
Знам мила за Скалата. За това и ходихме два пъти вече. Трябва да го решим и петък да поръчваме направо като сме по-свободни. И на мен ми харесаха доста макети. Аз искам да е по-изчанчена - зелено и розово с някакви кръгчета и такива работи. Има няколко модели, от които може да се комбинира. Дано и наяве украсата да е добра, защото това са все пак макети и снимки. Но в Попимони например вчера още от снимките забелязах колко криво беше направена украсата и се ужасих иначе ми са вкусни, но искам и все пак да изглежда добре.
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #57 -:
юни 09, 2010, 19:10:50 »
И аз ходих три пъти заради тази подробности :)Надявам се да се постараят и да изглежда добре
Ние сега се върнахме от църквата че в католическите църкви искат да видят младоженците преди сватбата и едва ли не да ни обяснат какво правим -но и нормално при тях не можеш втори път да сключиш църковен брак ......ние даже ходихме за втори път вече
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #58 -:
юни 10, 2010, 09:47:25 »
Савка
, нещо снимчици беше обещала ми се струва, а пък не видях нови.Ще се караме, ей
Много е забавна идеята с моминското и ергенско парти в едно заведение.Тениската Game over ли ще му подариш по сервитьора?
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #59 -:
юни 10, 2010, 09:55:33 »
Да мила снимки правих но роклята на закачалката неискам да качвам нещо не ми допадна снимката -то не се разбира така нищо от роклята
Но в петък вечер мама си идва и съм поканила кумовете на гости тогава и на кумата ще я покажа и ще я облеча с тяхна помощ и тогава ще кача снимки
Да тениската ще му пратя опакована по сервитьор или по някоя приятелка ще видим
Но днес ако взема малката -нея мога и сама да я обличам и да се снимам -ще ги кача веднага
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
8