Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 05:02:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 10  (Прочетена 167867 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #210 -: май 05, 2010, 13:23:37 »

Абсолютно вярно,че с бебе се преценя,но аз говоря за 2 празни колички!То пак си идва едни кг,когато са с едно и също бебе нали така? good
Исках да кажа,че 2 празни колички се усещат по различен начин!Най-тежката при управление е по лека и обратното!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: май 05, 2010, 13:32:53 »

Руби aз ли4но имaх ме4тaнa коли4кa-но тежеше 16кг летен кош без бебе shok Тaзи,която купихме е 14кг без бебе.Изскaх дa е стaбилнa зaржди високите тротоaри и дупки по улиците-големи зaдни гуми и здрaво шaси ли му се кaзвa Girl_hide
Но сегa с бебе 10кг+14кг коли4кa+4-5кг 4aнтa с игрa4ки и рaзни други подробности.....вярно,4е по стълбите я търкaлям нaгоре нaдолу,но много ми тежи.Особено aко съм пaзaрувaлa нещо-ми,4е тя идвa по4ти нa моите килогрaми blush shok Единствения и + е 4е е кaто трaктор-отвсякъде минaвa и 4е кошa е широк и Мони се 4увствa удобно в нея.
И нa мен кaто нa теб ми се срувaше супер кaто я купувaхме,но сегa ве4е не е тaкa.Мисли си кaкво о4aквaш от коли4кaтa и кaкво можеш дa пренебрегнеш кaто екстрa зa сметкa нa лекотa и мaневреност good
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: май 05, 2010, 13:43:13 »

След поредните разочарования на новите майчета тук от количките им, коя тежка била, коя ниска, коя не хубава, и прочие причини, за пореден път се убеждавам, че моето си возило си оправдава парите стократно.
Лека и маневрена, както с коша за новородено, така и с 11-12 килограмово дете в нея и багажи. Сама се бута, не усещам нанагорнища и прочие. Една от най - добрите ми инвестиции наред със стола за кола.

Ми .... явно повече трябва да помислите за тази покупка, която се ползва най-дълго време. Една набързо избрана евтина количка излиза по-скъпо, било то заради бързата и смяна или пък заради ремонтите, които биха и се наложили.
Активен
Рубин

« Отговор #213 -: май 05, 2010, 13:59:18 »

Аз силно се наявам и моето мнение за количката след време да бъде като на всички останали майки с такава! *THUMBS*Всички са доволни и наистина не се усещало тежеста!
А и аз имах допир до такава с една моя дружка и то нейното дете вече е в седалката и тежи си детето!Ама да си кажа много е маневрена и се бута с лекота!Точно това ме накара да се замисля и да сменим предната закупена количка!После като направих сравнение в магазина се оказа че празна старата количка се управляваше по трудно и ми се струваше тежка в сравнение с новата която е хем с 2-3 кг по тежка а се бута лесно и леко!
Наистина наи добре е да се допита човек до друг които я има дадената количка и още по добре да има допир до нея заедно с дете вътре! good
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: май 05, 2010, 14:04:38 »

Рубин на Ина не е като твоята, понеже май си останала с такова впечатление или така ми се струва по поста ти  crazy

Ми .... явно повече трябва да помислите за тази покупка, която се ползва най-дълго време. Една набързо избрана евтина количка излиза по-скъпо, било то заради бързата и смяна или пък заради ремонтите, които биха и се наложили.

Абослютно подкрепям, нашата е "набързо избрана евтина количка"  NO Няма да направя тази грешка втори път, сега всяко нещо се премисля доста преди да се купи  Wink
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: май 05, 2010, 14:26:26 »

Лимонке, коя е твоята количка  blum
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: май 05, 2010, 14:35:19 »

Моята е Jane Nomad.
Препоръчвам с две ръце марките Jane, и повечето от моделите на Concord, Bebe Confort,Chicco и Peg Perego .
Активен
Рубин

« Отговор #217 -: май 05, 2010, 14:36:58 »

Geri не съм останала с такова впечатление!Не знам защо така се е разбрало!Исках да кажа,че майките които я имат са предоволни и една от тях е Тони от форума! good
Аз също прибързах с избора на първата и беше чист късмет че се усетихме и я сменихме!А,ако беба се беше родила преди седмица?Щяхме да сме си със старата,защото миналич четвъртък се видяхме с моята дружка и чак тогава си промених мнението!А,ако беба се беше появила,нямаше и да си помисля сигурно!
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: май 05, 2010, 14:46:06 »

ОК писах ти на лични  Wink

А малко само да сменя темата, не мога да си намеря хубав анцунг за госпожицата, дали знаете някой сайт от който мога да си поръчам (български по възможност)  blush

Нещо такова:
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: май 05, 2010, 14:49:36 »

Ми ако ще е нещо такова, защо не си го поръчаш направо от Ла Редут?
Иначе тук от втора-трета страница нататък има симпатични анцузи http://www.ines-shop.com/products.php?cat=12&page=0
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: май 05, 2010, 15:05:13 »

Ми ако ще е нещо такова, защо не си го поръчаш направо от Ла Редут?
Иначе тук от втора-трета страница нататък има симпатични анцузи http://www.ines-shop.com/products.php?cat=12&page=0

.....защотоооо до сега не съм поръчвала и не съм сигурна че ще успея въпреки много инфо в нета  Girl_hide
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: май 05, 2010, 15:12:20 »

Лимонке мерси за инфото, ще се ръководя от него - въпреки, че аз си имам "любимка" и това е STOKEE, но мненията са много противоречиви, много ме грабват триколките и на Рубинчето новото бу мн ме кефи. Не знам дали има др тема за количките, та да ме извините, ако съм оф топик  blum
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: май 05, 2010, 15:19:14 »

Няма друга тема за колички, всичките покупки тук си ги обсъждаме, така че не си офф.
Приятелката ми, с която кръстосваме с децата от почти две години вече е със Стокке, така че имам инфо и впечатления от първа ръка. Ще споделя, ако имаш конкретни питанки.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: май 05, 2010, 15:28:35 »

Ми казвай ги де  blum ох мн я искам тази количка, но все казват, че не била стабилна, зимния кош омалявал бързо, не била за нашите улици и всякакви такива. На мен все още ми е рано да мисля за бу, но все пак  tease събирам мнения всякакви  Wink

Gerganche - провери в Sport Direct, е не е български сайт, но поне цените са сносни и мисля, че Maslinka беше поръчвала от някъде анцузи и маратонки на мн добри цени  give_rose
« Последна редакция: май 05, 2010, 15:31:36 от fiamaa » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: май 05, 2010, 18:38:18 »

Искам да попитам някой има ли наблюдения върху тази количка или върху марката.Благодаря Ви предварително за инфото.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: