Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 04:48:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 10
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 10 (Прочетена 167845 пъти)
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
Отг: "Покупки за бебето и детето" 10
«
Отговор #120 -:
април 17, 2010, 19:47:10 »
Бочко за подсичане е много добър, не само за бебчета.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #121 -:
април 17, 2010, 20:43:29 »
No4ko, Кали много ви благодаря за предложенията. Мисля имам още около месец да се поогледам. По принцип не ми се дават много пари, защото май няма да я ползвам дълго. Сашко не стои много в количката, а като проходи сигурно съвсем няма да му се стои. Но вече не зная дали цената винаги е обвързано с качеството?Дали пък като взема нещо по-евтино, няма да съжалявам после
Относно козметиката, съм ползвала Клоран, преди много години с големият ми син и тогава бях доволна. Сега от всичко което съм ползвала - Мустела, Авент, А-дерма и Себа мед съм най-доволна от последната марка. А ако му се зачерви дупето - Судокрем. При изписването в Шейново ми подариха козметика на Вabylove на DM, но не смея да я ползвам, защото не съм срещала отзиви.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #122 -:
април 17, 2010, 22:26:17 »
Момичета, незнам дали не съм
, но мисля да правя поръчка от Mothercare и евентуално няколко други сайта, ако някой от Варна, а може и да не е (после с куриер ще пращам) има желание да се включи и да си поделим транспортните да ми пише на лични.
Аз чакам моята количка да дойде до края на другата седмица, направо нямам търпение вече.
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #123 -:
април 18, 2010, 09:50:24 »
Цитат на: darling в април 17, 2010, 20:43:29
Относно козметиката, съм ползвала Клоран, преди много години с големият ми син и тогава бях доволна. Сега от всичко което съм ползвала - Мустела, Авент, А-дерма и Себа мед съм най-доволна от последната марка. А ако му се зачерви дупето - Судокрем. При изписването в Шейново ми подариха козметика на Вabylove на DM, но не смея да я ползвам, защото не съм срещала отзиви.
Аз използвам Мустела и Судокрем
,на Babylove още не съм пробвала бебешката козметика,но техните памперси ни залепват като по мярка и съм много доволна
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #124 -:
април 18, 2010, 14:33:22 »
Аз вчера взех някои неща по-скоро за вкъщи,иска ми се да накупувам бельо повече,че всички близки ще му вземат все по-хубави дрешки като за излизане,нямам представа обаче колко бодита,ританки и такива неща ще са ми нужни.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #125 -:
април 18, 2010, 16:18:36 »
Мисля, че трябва да имаш поне 6-7 комплекта бодита с къс/дълъг ръкав, ританки, гащеризончета. При нас Дари в началото много повръщаше и беше едно непрекъснато преобличане.
Лигавници също много използвахме-около 10. Гледай да взимаш размер 56 и нагоре, а не 50, защото много бързо ще умалеят.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
....братска обич.....
«
Отговор #126 -:
април 18, 2010, 22:00:00 »
Хайде и тук да се похваля за новата количка Чиполино алегра в синьо и резидаво. Първоначално останах очаровано от компактността на Омния, също беше в много хубаво синьо електриково. След това залитнах по Чиполино Суифт и умувах близо час. Омнията и Суифт са много леки, а Омнията като видях как се сгъва и става една мъничка ми идваше да тичам към касата. Но ме спряхя двете дръжки и най-вече изключително малкият кош за багаж. Суифта ми хареса заради цялата дръжка и табличката за детето и майката и големият кош, но пък вътре е тясна и то доста. В Хипо и двата модела бяха по 150лв. А да, Суифта има малък сенник. Докато се чудих разгледах още десетина. Имаше и Макларън, около 300 лв, но освен че ми идваха скъпички нещо не ме грабнаха изложените модели.После видях Алеграта, която е в любимитеми цветове, табличка за детето, която обаче може да се махне и да се сложи обикновен борд ( на Суифта не можеше), табличка за майката и гоолям кош. Освен това е допълнителна постелка за гръбчето, сенника е нормален, лека е , е, не толкова колкото Омнията, но в сравнение с моята. Така че я нарамихме и я взехме. Дано нямаме проблеми с нея. Продължихме веднага разходката с нея и засега съм много доволна. А и Сашко постоянно си рови по табличката, нали е по яденето момчето
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=554
- това е суифт
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=427
- това е нашата но с табличките изглежда различно а и цветовете са по-ярки
Омния 2010 не я намерих в сайта но тя почти същата като омния 2009
Дано съм била полезна на някои с търсенията си .
Активен
kali_gali
«
Отговор #127 -:
април 18, 2010, 23:56:30 »
Честито Вержи,със здраве да си карате.И чакаме снимки във вашата темичка с новата количка,пък ние може и да се видиме да я видя на живо.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #128 -:
април 19, 2010, 07:23:09 »
darling
много ви е хубава, да ви е честита, на мен лично ми беше полезна с търсенията си, ама хайде да порастнем малко пък ще видим, нашата нещо ми теснее
Насочили сме се към тази, но за сега не бързам :
Ние си купихме активна гимнастика :
Мъжа ми все пак я хареса, тъй че си имаме активна гимастика от плат
«
Последна редакция: април 19, 2010, 07:24:48 от Gergancheto
»
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
....братска обич.....
«
Отговор #129 -:
април 19, 2010, 09:52:17 »
Кали само да не вали и съм готова да се виждаме !
Герганче, едната беше подобна на тази. Това което ме спря беше че като се махне табличката отпред, няма друг борд и то стои само вързано. Разбира се не е необходимо да го махаш борда. Иначе като гледам дръжката механизма на сгъване е подобен на нашия. Аз още страдам по мъничката Омниа, триколка, лека и компактна, но какво им пречи да монтират един по-голям кош за багаж
Съветвам те да ги видиш на живо, защото ако трябваше да поръчвам по снимки, никога нямаше да избера нашата, съвсем различно изглежда.
Активен
maria_lakova
«
Отговор #130 -:
април 19, 2010, 11:27:52 »
Gergancheto
ние имаме такава количка на Бертони, но друг десен. darling е права за табличката. Аз я харесвах първоначално, но след като се счупи механизма за слагане и останахме без нея, ме беше яд, че няма друг борд. Най-много не ми харесва това, че самото място за сядане на детето е малко и то се пързаля напред като коланите колкото и да го придържат, то все не седи хубаво седнало (или поне Жорко беше така). До последно като ползвахме количката не съм пускала надолу това отпред за крачетата, за да може да е що годе седнал, а не да се плъзга напред.
Ето и нагледно.
Успях да намеря само тази снимка с количката да видите как стои, че другите са вкъщи.
Хубавото на количката е, че има голям багажник, който за мен е голяяяямо удобство. Аз май доста съм претоварвала багажника и накрая лоста, който го придържа отзад се счупи
та ходи на ремонт да слагат нов, но след това сме я ползвали 1-2 пъти само, защото Жорко свикна пеша. Също така на дръжката има "жабка", където аз лично си държах телефона и ми беше също удобно. Сгъването е много лесно, както и разгъването. За управлението незнам какво да кажа - не е кой знае колко лесно с дете в нея, защото като беше празна в магазина супер лесно се управляваше. Колелата се разклащат по нашите улици с дупки, но то май при всички колички е така. Извинявам се за дългия пост. Дано съм помогнала поне малко с информация.
Ако имате някакви други въпроси - питайте.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #131 -:
април 20, 2010, 16:21:08 »
Момичета продавам нашите две активни гимнастики, едната е на Чико, другата на Фишър прайс. Ако някой се интересува да ми пише.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #132 -:
април 20, 2010, 16:33:49 »
Цитат на: Алексчето в април 20, 2010, 16:21:08
Момичета продавам нашите две активни гимнастики, едната е на Чико, другата на Фишър прайс. Ако някой се интересува да ми пише.
Можеше да го кажеш преди да си купим нашата
Шегувам се ей
maria_lakova
това което казваш за тази количка всъщност е един доста сериозен минус псоред мен
Активен
kali_gali
«
Отговор #133 -:
април 20, 2010, 22:19:06 »
Аз вчера купих на Тео това-
Много съм доволна за тази покупка.
Активен
leni_beni_
«
Отговор #134 -:
април 21, 2010, 09:34:01 »
kali_gali
, честита покупка
със здраве да си я ползвате
Преди време някой беше писал за шишета и биберони на Pigeon , мисля че беше Лива . Искам да кажа , че са направени от поликарбонат , и съдържат бисфенол А . Моят съвет е да не се купуват такива шишета
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...