Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 04:58:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 10  (Прочетена 167861 пъти)

Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: април 08, 2010, 16:37:10 »

Не е задължително да са 20. Аз знам, че трябва да е малък неразопакован пакет.
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #46 -: април 08, 2010, 22:53:19 »

Рубинче, не ти ли дават списък от родилното какво трябва да носиш?
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #47 -: април 08, 2010, 22:59:48 »

flower84 ,ами няма списък!
Искат ми само пакет памперси и мокри кърпи,а за мен лични вещи!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #48 -: април 09, 2010, 09:39:30 »

Аз също не мисля, че е проблем това, че памперсите не са 20, а 33 все пак не е чак толкова голяма разликата, но не знам де не съм мислила още за тези списъци аз pardon
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 09, 2010, 12:47:01 »

Рубин извинявай се ама ме разбиваш просто  laugh Представям си как акушерката която трябва да ти оформи цялата документация и всичко около приемането ти сяда и брой "един, два, три...и 21 памерса  Oh my ...ROFL Ох стига извинявам се и млъквам, че ще ме изгоните от темата...

Исках само да кажа че имам такова кенгуро, но в други десени, мисля че на Хармония е същото? Не мога и не мога да го направя в легнало положение, хич не ми е удобно, ако някоя може да ми даде някой жокер ще черпя  Wink
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 09, 2010, 15:13:19 »

Момичета, преди време говорихме за активната гимнастика, и по-точно за една определена. В момента е намалена в Май тойс , ако някой иска да си поръча да се възползва. Аз за сега ще се въздържа от тази покупка . Ето и линка :
http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Baby-Gear-Rainforest-de-luxe-Activity-Center/Activity-Center-und-Trapeze/Babyspielzeug/KID/de-mt.ba.ca02.05.(de-mt.to.ca02.03.28)/1734840
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 09, 2010, 15:42:14 »

Гери, аз доколкото си спомням, премятах и двете презрамки през едното рамо и слагах гайката с възглавничката, която ги събира, да се падне точно отгоре, за да не ми прежулва врата и рамото. И когато издърпам откъм едната страна презрамките, регулурам наклона на легналото положение. Незнам дали добре го обясних, но нямаш ли картинка с инструкции към кенгурото?
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 09, 2010, 16:46:35 »

Момичета, преди време говорихме за активната гимнастика, и по-точно за една определена. В момента е намалена в Май тойс , ако някой иска да си поръча да се възползва. Аз за сега ще се въздържа от тази покупка . Ето и линка :
http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Baby-Gear-Rainforest-de-luxe-Activity-Center/Activity-Center-und-Trapeze/Babyspielzeug/KID/de-mt.ba.ca02.05.(de-mt.to.ca02.03.28)/1734840
Лени, аз също се интересувах от тая активна гимнастика и наистина е на много изгодна цена, но само че на нас ни дадоха една да я ползваме и за съжаление няма как да стане да си я пръчам, но все пак благодаря ти за сайта smile
Активен
flower84
Професор

« Отговор #53 -: април 12, 2010, 13:27:17 »

разглеждах в интернет и намерих само тези две разновидности на Сано. Кой от тях ползвате?

Прочетох и някои негативни мнения за него.. Може ли някой който го ползва да се изкаже какво мисли, благодаря
не знам дали въпроса ми е подходящ за тази тема, извинявам се ако не е за тук...
Активен
Рубин

« Отговор #54 -: април 12, 2010, 13:29:25 »

Първото good!
Активен
flower84
Професор

« Отговор #55 -: април 12, 2010, 13:40:36 »

Рубин изпробва ли го вече? Дрешките ухаят ли на хубавичко? Прави ли достатъчно пяна, чета че тъй като бил концентрат и не прави толкова пяна както другите прахове..
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 12, 2010, 13:45:40 »

И аз съм с първия, препоръчвам го с две ръце  good За пяната не знам?! Никога не гледам какво се случва в пералнята, обикновенно дори пера нощем, защото през деня почти винаги има някой в кухнята и звука от пералнята е дразнещ  nea
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 12, 2010, 13:51:13 »

разглеждах в интернет и намерих само тези две разновидности на Сано. Кой от тях ползвате?
flower84, ето ти повече разновидности на Саното - течния според мен е по-добре.
http://www.papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=79_91
Активен
Рубин

« Отговор #58 -: април 12, 2010, 17:41:35 »

flower84 ,много е хубав!Много хубаво мирише,наистина замества омекотителя(които за мен си е чист ароматизатор,а не омекотител)!За яна и аз не съм обръщала внимание,но изпира добре със сигурност! good
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 12, 2010, 18:00:39 »

Прочетох и някои негативни мнения за него.. Може ли някой който го ползва да се изкаже какво мисли, благодаря
не знам дали въпроса ми е подходящ за тази тема, извинявам се ако не е за тук...

И аз съм с лилавия Сано и съм супер доволна. Изпира добре, много хубаво мирише - преди години майка ми го ползваше за общото пране, викаше му "израелския прах". Та от години го знам.
Освен това е супер икономичен - откакто Еленчето се е родила съм изхабила опаковка и половина - за 8 месеца. Течният не съм го купувала, но като ми свърши и втората опаковка мисля от него да купя - сигурна съм, че ще е хубав, а и аз предпочитам течните.

А за пяната - какво значение има прави ли пяна или не, щом изпира? Действително не прави много пяна - аз съм прала на ръка с него някоя и друга дрешка - но това, че не прави пяна не виждам да е проблем. Важен е резултатът.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: