Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 23:50:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 7-ма част  (Прочетена 159301 пъти)

CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: декември 19, 2010, 03:57:26 »

И аз четох някъде, че има различни типове мат. Но като цяло казват, че мата се захабява. А аз също харесах доста матови халки и ще видим.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #346 -: декември 19, 2010, 20:03:56 »

rafaeLa goodpost... Много си права, благодаря! Ще разчитам явно на любовта от пръв поглед в бижутерийните магазини!  danceg
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: декември 20, 2010, 00:36:04 »

разбира се .. за някои неща е по-добре да води сърцето smile аз лично когато избирахме модел за халките ни се ръководех от това, че модела не трябва да е много широк, защото мъжа ми има нежни пръсти и един по-широк пръстен ще му направи рана на пръста или пък да е с камъни или богато орнаментиран, защото ще му пречи на работата .. всъщност ние се спряхме на тези два модела:
това хареса той , а това аз иии сега януари като ходим да ги поръчваме ще видим на кой ще се спрем .. за сега успях да открия "моя" модел в едно магазинче и да го пробвам и стой много хубаво, надявам се да открия и другия модел, за да имам реална представа как стои и той .. това много ще ни помогне blush

Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #348 -: декември 20, 2010, 10:06:10 »

Здравей рафаела, много красиви халки сте си избрале  good
Колко милиметра са? Нали искате да не са много широки а тези ми се струват доста... Нашите ги направихме по 4мм, точно поради същите причини smile
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: декември 20, 2010, 12:53:18 »

Fashion ами колебанията са точно заради модела, който аз харесах, защото той е малко по-широк по каталог - 7мм - но ни казаха, че ако се тръшна и кажа, че не мога живея без точно тия халки biggrin, ще ми ги изработят и в по-тесен вариант, а другия модел който мъжлето ми хареса, до колкото помня са 5мм
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: декември 22, 2010, 18:34:51 »

Oh my ... Нямах идея, че става така с мата!  cray Направо се влюбих в тях...

Нашите също бяха матирани, но мата падна много бързо. В интерес на истината нас ни предупредиха, че пада, но в продължение на години. Нашите се полираха за няколко месеца!!!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: декември 28, 2010, 12:34:33 »

Здравейте!Искам съвет относно грамажа на халките-поръчали сме си напълно изчистени класически халки от жълто злато,48 лв грама.Исках да са към 12 грама общо,но златарят каза,че щяли да станат прекалено дебели,понеже пръстите ни били малки.И каза,че ще излязат към 8 гр. двете.Това много ме тревожи,вижда ми се малко  sad исках да са по-масивни.Вашите какъв грамаж са,ако е удобно да попитам?
Благодаря предварително за отговорите!
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: декември 28, 2010, 12:49:21 »

carlyangel, и аз исках по-масивна халка и не съжалявам, че се отказах. Много мой познати сега не си носят халките по тази причина - много са тежки и неудобни. Най-добре да са 5-6 мм ширина, а грамажа вече зависи и от размера на халката. Не ми се вярваше, но добре стои таква големина, още повече щом сте с финни пръсти. Мислех, че на голямата ръка на мъжа ми ще се загуби пръстена, но не е така. Така, че послушай златаря си.
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #353 -: декември 28, 2010, 15:29:31 »

Нашите халки са 6гр, 4мм. Много нежно стоят и са удобни,защото не са големи, класически модел са  smile
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: декември 29, 2010, 00:56:41 »

fashion и lionelsa много благодаря за отговорите!Все пак мисля да му кажа да ги докара до към 10 гр. smile  give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: декември 29, 2010, 15:20:41 »

Момичета,халките ни са готови.Днес златарят ми се обади и каза,че са готови.Ще мога да ги взема чак на 12-ти януари,понеже са поръчани в Хасково,а ние живеем в Пловдив(майка ми е от Х-во).Дано всичко да е наред! good Все си мисля какво ли може да се обърка с едни класически изчистени халки,но знае ли човек  smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #356 -: декември 29, 2010, 17:34:40 »

Ехеее, много бързо, браво! Дано всичко е ок  good
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: декември 29, 2010, 19:47:04 »

carlyangel кога е вашата сватба?!

аз съм в дилема кога да поръчаме халките - дали към 15ти януари не е твърде рано?! huhhuh.gif
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: декември 29, 2010, 21:23:16 »

rafaeLa На 5.Февруари ни е сватбата.Халките ни станаха за по-малко от седмица,като имаш в предвид,че той си ги изработи,а не са мостри.Много бързо става явно.Ами и аз мисля,че 15 е малко раничко,но ако са някакъв по-сложен модел,може да имаш някакви забележки и евентуални корекции да предстоят,за това се подсигури  Wink
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: декември 29, 2010, 23:12:36 »

carlyangel честно казано нямам идея дали моделите, от които обмисляме да изберем са сложни или не (аз съм ги пуснала малко по-рано в темата и можеш да ги видиш), но колебанията ми идват от там, че при нас в Ст.З 100% от златарските ателиета работят със Сара Трейд (казвам го със сигурност, защото обиколих всиииичките biggrin ), а тази фирма работи с цяла България и нямам представа колко са натоварени и колко време ще им отнеме за изработка и доставка - верно януари-февруари не е от най-натоварените периоди от годината, но все пак .. другия ни вариант да поръчаме халки е от една шуменска фирма - обаче Шумен е ооооще по-далеч от Пазарджик (където е Сара Трейд) ии някак си не ми се рискува, та реших да питам момичетата вече минали през поръчка на халки и т.н. какво биха ме посъветвали smile
ох, боже! 5ти февруари, честито!! аз вече нямам търпение да дойде нашият 5ти март - като видя някъде снимки от сватба или халките по пръстите на приятелките ми и направо вече на плач ме избива от нетърпение blush
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: