Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 22:40:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 138188 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: март 29, 2010, 14:17:16 »

Rubin, Leni, много е приятно това с дрешките и аз много се вълнувах heart heart

А Рубинче, ти как тояно усещаш хълцането, на мен мисля, че не ми се е случвало?

Момичета аз да ви споделя днес нали ми е последен ден преди терним и вече не можех да се стърпя, струва ми се, че бебо е по-ленивичък и се обадих на лекарката, тя не можеше днес да ме приеме, но за да ме успокои ме прати на запис на тонове. За щастие тоновете са ОК и утре ще ходим на преглед.

Докато бях в болницата изписаха 2 бебчета. Щях да се разплача, толкова са сладки и милинки и красивички, така ми се иска и аз да си гушкам моето girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love Прекрасни чувства ме завладяха. Наистина вече нямам търпение.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #376 -: март 29, 2010, 14:31:25 »

ivaiva
Още много малко остава и твоето бебче ще се появи при теб, стискам палци всичко да е наред и скоро да се срещнете good
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #377 -: март 29, 2010, 15:27:03 »

ivaiva  ,ами усещам точно подскачане на корема в даден участък най-вече и равномерно разпределено във времето!На равни интервали=1-2 секунди!Точно хълцане! =]И продължава около 5 мин някъде!
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #378 -: март 29, 2010, 20:28:55 »

ivaiva, то не е останало място вече къде да мърда това бебе  smile.
Не се притеснявай, всичко ти е наред  smile
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: март 30, 2010, 07:46:52 »

Сега като описваш Рубинче, май и аз съм усещала точно такива "подскоци". Даже миналата вечер едно такова ритмично подскачане, явно си е било хълцане smile
Активен
Рубин

« Отговор #380 -: март 30, 2010, 08:15:45 »

Да миличка,точно!Чувтсващ че се повдига нещо и е много равномерно!А и ти може да го усещаш по слабо!Аз го усещам толлкова много,може би защото плацентата ми е задна,не знам! pardon
А и радваи се,че не го усещаш много добре,понекога тамън съм се унесла и заспивам,ама като почне и..... smile
Още малко ти остава,даже не е останало де!Как се чувстваш ти?
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: март 30, 2010, 08:51:10 »

Здравейте момичета, да си дам и аз моят пореден отчет. Вчера бях на преглед при доки, при който ще раждам. Беболинка все още не се е обърнала и доки кази, че вероятността да се обърне става все по-малка, което мен ужасно ме разстрои...., върви с една седмица напред, вече е 2,250кг. При това положение, ако беба си остане седалищно до краяи продължи да наддава така, май ще се наложи секцио, а така не ми се искаше....но какво да се прави, ако се наложи, както каза мъжът ми снощи след като излезахме, не това е най-важното, важно е бебка да се роди жива и здрава. Иначе аз като възразих на термина евентуално секцио, доки каза а по-добре ли ще е да започне да се ражда нормално и нещо да се случи и след това така или иначе, ще се наложи спешно секцио.... crazy angry
Та така при мен явно нещата, ще бъдат до последно "не се знае, ще видим....е това положение много го мразя, аз съм човек който планира всичко и неизвестните неща ме плашат, обичам да ми бъде организирано, но за съжаление при това положение май не зависи нищо от мен, а от малкото човече в мен, което ми се струва, че още не родило се проявява характер.... blum pardon heart но независимо от това аз е обожавам....
Та така за нас... pleasantry
Активен
Рубин

« Отговор #382 -: март 30, 2010, 09:48:40 »

a_iordanova ,много голямо вашето бебче Bravo!Супер си върви мъничето!
А за секциото изобщо не го мисли!Ние сега сме с главичката надолу,но въпреки това като ме питат как ще раждам,аз отговарям че не се знае до последно!Разбира се ,че ми се иска нормално,ама има време и всичко оже да се промени в последния момент!Важното е да са живи и здрави малките съкровища!Едно ноормално раждане може да бъде по лошо от едно секцио и обратното!Всичко е строго индивидуално!
Моя приятелка до последно беше с нормално,но кръвно ли,какво стана роди секцио!Тя се въстанови много бързо!Още на същия ден станала и походила!Каза,че нея не я е боляло много,а нещо подобно на опъване!Е бе строго индивидуално!
Така,че забрави и ти като мен за това и си мисли за хубавите мигове след това!Аз да си кажа естно докато беше седалищно до към 28 седмица се молях  да се завърти,а след като се завъртя се успокоих,но въпреки това не смея да кажа как ще раждам! good
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: март 30, 2010, 10:32:47 »

a_iordanova, и нашия мъник се обърна чак в 35 седмица, преди това си се въртеше постоянно.
не се притеснявай от сега, Рубин е права до последно нищо не се знае за раждането...
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: март 30, 2010, 10:44:31 »

И нашия младеж си беше напречно като ходих преди 2 седмици . Акушерката ми каза въобще да не се притеснявам, има още много време. Даже за бебо било по-добре сега да е така, защото има повече място да расте . Аз мисля като вляза в 9-ти ако не се е обърнал още , тогава да го мисля.....то не че нещо ще мога да направя де  pardon
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: март 30, 2010, 15:06:15 »

a_iordanova, моето бебе в момента е с главата надолу, но понякога за един ден си сменя позициите 3 пъти. Изобщо не се знае. Някои бебета заемат правилната позиция в седмицата преди раждане. Прави дълги разходки.
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: март 30, 2010, 15:14:58 »

А, благодаря момичета, ми и аз така зная, че понякога малко преди самото раждане бебчо се обръща, но доки каза да не се надявам много много, случвало се много рядко....
Иначе нашата госпожица изобщо не се върти, откакто мина ФМ тя си остана седалищно и въобще май няма намерение да се завърти, а и забелязвам че не е от най-ритащите бебета.Рита, но е на моменти, някой ден е активна, някои ден може цял ден да спи....лекичко ми е мързеливка тя... pardon
Да Ели, щеше да е хубаво да мога да правя дълги разходки, но са ми забранени заради контракциите, все пак се опитвам поне половин час на ден да се разхождам. А и забелязвам, че все по-често се уморявам и все по-бързичко, ако пък седя дълго на стол започва да ме наболява кръста и опашката, както му казват....Но май започнах много да се оплаквам  shok blush
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: март 30, 2010, 15:20:24 »

Оооо, мила, съжалявам. Много гушки от мен и карай спокойно. Бъди просто отворена към всяко стечение на обстоятелствата, важен е крайният резултат.
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #388 -: март 31, 2010, 21:08:25 »

Здравейте мили момичета, не съм се включвала от доста време, при нас с бебчо всичко е наред, очаквам следващия си преглед, който ще е на 15 април
Имам леки неразположения като - киселините, които в 3-4 вечери са били направо ужасни спях на две възглавници за да ми е по-височко, срамната кост ме болеше много точно 3 дни като влязох в 31 гс след това ме боли само вечер като се обръщам от едната на другата страна и като се изправям сутрин, а и съм доста бавничка вече, като вървя имам предвид, тежи ми тумбачето, но всичко е поносимо  Wink
Искам да ви попитам, то още е раничко за мен но все пак, вие с какъв прах перете дрехите на бебето или сапун, на ръка или в пералня, само дрехите на бебето или смесени с вашите, ползвате ли по-специален омекотител и как смятате да действате за вбъдеще?
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: март 31, 2010, 21:10:30 »

Момичета хич не съм в час в последно време с вас ама ще вляза аз бързо. Сега само минавам да ви кажа, че не съм ви изоставила и ще бъда с вас докато темата не опустее  give_rose
Гушки на всички!
Отивам да наваксвам  smile
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: