Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 22:31:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 138144 пъти)

ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: март 16, 2010, 15:57:09 »

Витамини на нас ни препоръчват да се пият през цялата бременност и докато кърмиш.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #211 -: март 16, 2010, 16:01:09 »

И аз бях чувала,че се пият и след бременоста!То тогава са още по нужни за възтановяването на организма! crazy
Аз щях да питам доки,ама нали така или иначе ще и звъня към четвъртък за да се уговорим за среща,а хаповете ми свършват утре сутрин! crazy
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #212 -: март 16, 2010, 16:12:30 »

Руби, според мен е индивидуално.

Ето, в Америка на ellie_bellie и препоръчват през цялата бременност, а на мен нищо не ми изписаха освен едно желязо.
Магнезия го пия от дъжд на вятър, само ако подготвителните контракции ме запритесняват.
Но ми контролират кръвта на всеки 4-6 седмици, за да са сигурни че нямам недостиг на витамни.

Мисълта ми е, не се притеснявай ако си ден - два без таблетки.
Активен
Рубин

« Отговор #213 -: март 16, 2010, 16:15:26 »

Ами аз се тревожа за магнезия,ако го спра!Аз го пия от 5 месец и до сега на моменти имам едни странни усещания,а не знам ако го спра!Не знам защо,може би защото нося много ниско и може от това,обаче ме е страх да го спра!Поне още едно шишенце мисля че мога да изпия!А аз го пия за 2 седмици!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: март 16, 2010, 16:17:42 »

А да, за ден два няма какво да се шашкаш. Аз моите витамини дори не ги пия всеки ден. Пък като ми свършат, даже се замотвам и няколко дена докато се наканя да си взема нови.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: март 16, 2010, 16:22:36 »

Аз не пия никакви витамини  pardon Може в петък на ЖК да ми изпишат някакви, но се съмнявам . Не мисля, че е проблем ако не пиеш няколко дни  Wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: март 16, 2010, 17:04:48 »

Лили, ти в Пловдив ли чак ще раждаш? Аз мислех че ще дойдеш в Плевен  Girl_hide
Руби ама ти за всяко нещо се шашкаш.
 за магнезия - зависи доктора кво ти е казал, все пак него не го пиеш по желание. Аз пия вече повече от месец манерот на 6 часа (телефона ми звъни за да ми напомня) и ако знаеш колко съм изкупила, пазя си рецептите и така.
за пренаталните витамини - момичета пиите ги. Със сигурносто няма да навредите а напротив. Н е задължително да ви ги изпишат и не чакайте това. Дали ще пиете витамини или не си е ваше решение.
Аз пих пренатал и още имам от тях но и изпих две опаковки с омега 3. Витамините се пият през цялата бременност както и в периода на кърмене не заради вашето възтановяване а отново за бебето, витамините преминават в кърмата  girl_wink
Активен
Рубин

« Отговор #217 -: март 16, 2010, 17:09:23 »

Вероника,не се шашкам мила,просто съм наплашена от преди и като гледам как съм сега на моменти,усещам някакъв натиск и некомфортно като контракции,а пия магнезии от 5 месец!Как да не се чудя!А и на беба и е рано още за моите седмици!А за доки-казала ми я сама да си преценя,в смисъл зависи от това как се чувствам!Е аз не се чувствам готова да го спра!
Реших да си взема още една опаковка и тя ще свърши след 2 седмици!А в понеделник ще говоря пак с нея да видим до кога ще се пие!
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: март 16, 2010, 17:14:03 »

ами Верка, аз много се чудих къде дали в Плевен дали в Токуда или в Пловдив и накрая заложих на лекар на когото имам пълно доверие и който съм виждала в безброй раждания били те нормални били те със секцио или усложнения и като поговорихме с мъжо и той е на мнение , че Крумов/Пловдив/ е най добре той също има добри наблюдения от него а и след като и двамата имаме такова мнение за него решихме да му се доверим ..той познава и двама ни и много добре ни прие и ми се зарадва ...

относно магнезия аз май най много от вас го пия 3 седмици по 6 на ден...
Винаги съм искала да раждам в университетска болница, но за съжаление моя лекар вече там само преподава, а изражда в Селената така че където е той там съм и аз..затова се бях насочила и към Плевен , че нали и там има такава болница, но ако е рекъл Господ и всичко да е наред съм в Пловдив още от 04.
05.10 за да се следим по честичко..
« Последна редакция: март 16, 2010, 17:27:19 от liva82 » Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 16, 2010, 17:16:42 »

Руби, като бях на консултация при лекарят , ойто ще ме изражда относно магнезия той ми направи схема която съм посочила по горе и каза, че ще го спра 1-2 седмици преди да раждам като постепенннно се намалява дозата до 3 табл дневно каза, че е много важен медикамент особено ако има симптоматика
Активен
Рубин

« Отговор #220 -: март 16, 2010, 17:19:08 »

liva82 ,не го пиеш най-много!Аз в началото го почнах 3 по 1 заради контракциите!След 2 седмици,обаче имах една червена точка кръв и ми го вдигнаха на 3пъти по 2! *THUMBS*Та от 5 месец го пия така и аз по 6 на ден! good

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.

Ами да и аз знам че се спира горе долу там някъде-2 седмици преди евентуално раждане!Затова си правя една сметка да изпия още едно шишенце за 2 седмици и да спирам!
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: март 16, 2010, 17:20:29 »

Руби дано не ми се сърдиш, не го казах да те обидя ама сега като гледам как съм го написала  give_rose
Рано ти е да мислиш че повече няма да пише нищо според мен. Аз чак сега вече почвам да доизпивам и използвам всичко свързано с бременността иначе в 8ми месец си купувах още витамини.
Щом се чувстваш за магнезии пий го.
Лили много бе 6 на ден  girl_impossible  е при мен са 4 ама придружени с жинепрал а и сега дупегит за кръвното и картинката е пълна. Още няколко дни и спирам с тия през 6 часа  yahoo
А за раждането -добре си се насочила, ти си знаеш. Просто видях че си писала Пловдив  smile
Активен
Рубин

« Отговор #222 -: март 16, 2010, 17:23:54 »

[color=redВероника ][/color],не се сърдя мила!
О аз за тези витамини изобщо не ги мисля!Ще ги пия още,ама ще се консултирам пак с доки!
За мен наистина е мн важно магнезия,защото както казах бях много наплашена и сега да не се повтарям де!
А и аз питах специално доки дали вреди по някакъв начин,а тя ми каза че няма нищо страшно от предозиране или нещо подобно!ажното е да се увствам сигурна!
Активен
Рубин

« Отговор #223 -: март 16, 2010, 17:36:48 »

Ей,аз влязох да споделям друго,а с този магнезии се оляхме направо и забравих! blush
От снощи имам болки от ляво в ребрата!Все едно някои ме е удрял там!Вече гърдите ми се опират в корема и аз мисля че е от това че през повечето време през деня лежа и то ня ляво и явно матката ми натежава на ляво и затова ме боли!ИЛи беба и изместила нещо! =]Боли си яката!
И за капак снощи получих пак задъхване!Все едно няма въздух в стаята!Много кофти също!Знам че е от натиск на диафрагмата!Нашата принцеса от време на време си показва номерцата!
А ако знаете как ме шутира днес!Понеже вече и е тясно и така си мърда крачето,че последното ритниче си беше бая болезнено! :angry:Ама въпреки това ме кара да се усмихвам на всяко движение,местене и изпъкване на някои орган! heart
Вие имали ли сте тези проблеми с болката и задуха? crazy
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: март 17, 2010, 10:27:09 »

Рубинче, аз да ти кажа за момента не съм имала болки / дано и да няма /, но за задъжването ми се е случвало няколко пъти, когато ходя бързо напримир или говаря много blush Мисля, че е нормално!
А за магнезия да споделя и аз - доста време го пих 3х2, а преди две седмици докторката ми го намали на 3х1 и познайте... на последните кръвни изследвания магнезия ми е много,много под минимума, т.е ще си пия пак в промешлени количества явно  scratch one-s head
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: