Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 00:34:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 " (Прочетена 120164 пъти)
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Отг: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "
«
Отговор #60 -:
февруари 20, 2010, 14:34:20 »
Здравейте и от мен
Днес това топло и слънчево време ми изигра номер. Излязох със свекърва ми на разходка и до Мтел да си преподпишем договорите. И познайте какво ми се случи...ами аз изплаших всички, които бяха вътре.Честно казано си спомням само, че казвам че ми е прилошало и свекито ми казва излез на въздух. След което съм се свлякла и нищо не помня. Тя после ми разказва, че съм се подпряла на колене, изтървала съм си чантата и някакъв човек зад мен ме хванал и ме държал. А аз наистина усещах само стискане силно под мишниците, нищо друго, нищо друго не помня. Като започна да ми поотминава вече бяха ме сложили на стол и ме плискаха с вода...
Всички излглеждаха много изплашени(включително и аз де)
Важното е че ми мина вече и съм добре...ох, дано не ми се случва повече
А сега си лягам и ще си лежа...
«
Последна редакция: февруари 20, 2010, 14:36:05 от mi6kata_85
»
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #61 -:
февруари 20, 2010, 18:35:08 »
Лелее,мишката,на мен днес ми се случи нещо подобно,както си се разхождахме с моя мъж и изведнъж ми прилошава и ми се завива свят,направо ми пречерня пред очите,нищо не виждах,бях сигурна,че ще изгубя съзнание,но клекнах,както си бяхме на улицата,поседях така няколко минути и поотмина и после лека-полека се прибрахме до вкъщи,предполагам,че съм се изморила и ми е паднало и кръвното,но да го е страх човек да излезеш сама.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #62 -:
февруари 20, 2010, 18:52:05 »
mi6kata_85, krisssy
, паднало ви е кръвното рязко, а и хубавото време сега навън предразполага това. Носете си винаги нещо ментово за смучене, бонбон, дори дъвка, също и малко шоколадче за такива случаи. Нош па-то също сваля кръвно, може би сте го усетили ако сте приемали. Трябва и повече прием на течност. Починете си сега, а за следваща разходка ще сте подготвени
cvety_p
, с бебчо сте направили татито още по-щастлив
Скоро преживяхме същото. А бебчо вече расте и става по-силен и се усеща още по-добре
Ние днес посетихме Бейби мола и като че ли си харесахме и тип количка
е, само няколко модела си харесахме
но все сходни и сега ще ги потърся по немските сайтове да видим ще изпадне ли нещо за по-добра цена. И се прибрахме с първата наша лична покупка за бебчо - шапчица и гащеризонче
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #63 -:
февруари 21, 2010, 00:14:15 »
mi6kata_85, krisssy, надявам се да е било само моментно състояние.За всеки случай наистина се пазете повечко и си почиваите,все пак тези девет месеца са уникални-нека да си ги направим приятни и да се чустваме добре,защото след появата на малките човечета няма да има време за почивка
Момичета,много съм щастлива *YAHOO*Нашия татко днес ни сглоби кошарката и количката
Ние си ги взехме и двете втора рака де. Кошарката е марка Geuter и нова е кам 300 евро,а ние от е-бау за 40 я сперчелихме,но е мн добра.Има не две,а три нива.За кърмаче,по-голямо дете и после за детенце до кам 7-8 годинки.Количката ни е на Teutonia нова е била 680 евро
.А ние я купихме за 100 евро и хората ни подариха и столче за кола-ново *THUMBS*Много сме доволни
Иначе бебчо от много време вече си се върти и плува ли плува,но много често ме боли и корема предполагам от всичките му игри.Особенно след като хапна и най- много след час почва банкета вътре
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #64 -:
февруари 21, 2010, 21:54:48 »
Matsinka,честито за покупките,със здраве да си ги ползвате,
Катинка и ние миналата седмица ходихме до бейби мола и аз си харесах количка,но ми се искаше по-евтина да си бях харесала,май и аз ще търся от друго място да я взимам.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
Отг: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВ
«
Отговор #65 -:
февруари 22, 2010, 08:40:44 »
Катинка
, дано успеете с доки да ги преборите контракциите и да можеш да се разхождаш. Идва пролет, хубаво време, идеално за постепенни покупки за бебчо!!!
Мишката
, това, което ти се е случило е доста неприятно, добре, че не си била сма и човекът зад теб е реагирал бързо. Предвид рязката промяна в температурите, най-вероятно е от кръвното, може би трябва да си го следиш известно време и ако случайно установиш, че е варира рязко, с твоят док ще вземете съответното решение. Дано е било инцидентно само!!
Криси
, ти също може би е добре да следиш кръвното известно време.
Цвети
, честити първи усетени ритничета (така ми се струва от поста ти, че са първи).
Мацинка
, честити покупки, но ние и снимки ще чакаме да качиш някъде.
Пепина
, честити розови гащички, макар и още непотвърдени.
«
Последна редакция: февруари 22, 2010, 08:43:21 от gostenka_82
»
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #66 -:
февруари 22, 2010, 11:10:05 »
Здравейте мамита
да гостенка първи ритници са и за това толкова емоционално ми действат! Аз вчера се теглих пак и все още съм си същите килограми, а корема ми доста си личи вече
( сега ще кача снимка в темата за коремчетата )
Мишката, Криси, също и витамините за бременни помагат за прилощшаването доколото знам
А пък мен два дена много ме боли кръста, ама не само като съм права, ами постоянно, дори като лежа - не можах и да се наспя от тези болки..казаха ми да пия ношпа ама аз не смея без док да ми е казал та мисля днес да отида да го посетя, ако не друго поне малко болничен да взема
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #67 -:
февруари 22, 2010, 11:49:50 »
Здравейте момичета! На мен днес ми излязоха резултатите от БХС. Честно казано нищичко не разбирам от тях - дали са в норма, дали има риск. Има едно упътване пуснато на сайта на лабораторията ама иди и разбери
Ако някой има представа от референтни стойности може да сподели-ето и моите резултати:
ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e определен на 1 от 7500 бременни
ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e определен на 1 от 1300 бременни
ВАШИЯТ РИСК за ДЕФЕКТИ НЕВРАЛНА ТРЪБА/КОРЕМНА СТЕНА е Нисък
*ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР *
Free - bCG (бета-ХОРИОНГОНОДОТРОПИН) [5-44.9] 3.94 ng/ml
AFP (алфа-фетопротеин) [14.5-49] 21.9 U/ml
Възрастовият (статистически) риск за болест на Даун (T21) е 1 от 1000 бременни
Възрастовият (статистически) риск за болест на Едуардс (Т18) е 1 от 9100 бременни
А иначе да се похваля, че вече усещам е вярно, че много лекичко, но се усеща бебо как мърда и шава, а вчера го гледахме за пол ама уви-пак се крие-беше легнало по коремче и свило крачетата и ритка ама не показва какво е. Дано следващата седмица като гледаме най-накрая да се покаже
Активен
КатиНка
«
Отговор #68 -:
февруари 22, 2010, 12:05:38 »
Инка-маслинка
, ех, много се крие този бебо бе
как ли ще ви изненада
За мен резултатите ти са добре, но лекар ще си каже най-добре. Само в едно виждам нещо различно - Free - bCG (бета-ХОРИОНГОНОДОТРОПИН) [5-44.9] 3.94 ng/ml , но нека някой компетентен да се произнесе.
А моя шкембо има видима разлика от петък например, пак хвръкна изведнъж напред. Като че ли вече мина и пъпчето. Ще се снимам и аз, че изоставих тази приятна част от бременността
cvety_p
, най-вече почивка помага за тези болки. Почивай си и не вярвам да ти откажат болничен. На мен поне все ми предлагат без да искам. Питай и за упражнения, по-скоро разтягания за тези болки. В книжките и в нета съм срещала такива.
matilda
, пиши какво става с анемията след новите изследвания.
Активен
_matilda_
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #69 -:
февруари 22, 2010, 14:56:44 »
Ами аз още не сам ги взела. От лабораториата ми казаха, че вторник или сряда ще са готови. И тогава ще кажа. Иначе съм си екстра. Искам вече да му знам пола и май ще ида, че не се стърпявам вече. От 3 дена не се спира да шава, което разбира се много ме радва. И аз вече трябва да взема да си кача една снимка на тумбачето.
А и да ви кажа, вчера взех че се притеглих и ми прилоша като видях колко съм качила - 8 кг. Та сега хората около мен се чудят обаче къде съм ги качила. Усещам, че ще стана търкаляща се топчица. Ужас
Ама какво да се прави после ще ги салям.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #70 -:
февруари 22, 2010, 15:29:33 »
Утре съм на доктор, вече нямам търпение...да видим дали всичко е наред. За първи път ще ходя при този доктор...казаха че имал 3Д. Така, че утре вечер ще давам отчет как е минало
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #71 -:
февруари 23, 2010, 09:16:15 »
Милички, пускам ви една снимка от петъчния преглед, където бебка си смуче пръстчето
feb192010082146 [].jpg
(20.68 KB, 373x280 - видяно 2413 пъти.)
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #72 -:
февруари 23, 2010, 14:06:46 »
Здравейте момичета. Ще ме приемете ли като ново попълнение с очакван термин 2.09.2010 г.
Активен
chelseasw6
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #73 -:
февруари 23, 2010, 14:10:53 »
Пепина извинявай но явно моето въображение хич го няма помогни ми да видя нещо на снимчицата!
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
февруари 23, 2010, 14:17:31 »
Eliss,добре дошла,лека и щастлива бременност ти желая!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...