Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 00:36:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 " (Прочетена 120175 пъти)
matsinka
Сватбен ГУРУ
Отг: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "
«
Отговор #255 -:
март 17, 2010, 01:39:05 »
mi6kata_85,разбирам ентусиазма с които чакаш да разбереш пола,даже аз днес и заради това влязох да видя дали вече знаете,но пак няма по-хубава новина от това да знаеш ,че е добре и тежи цели 485 грама
. А движеше ли се?Мърда ли ръчички?
Относно пола,ние като разбрахме и баща ми ни каза „какво толкова ви интересува пола или ще е момиченце или момченце ,няма какво друго да е!“
Така е,но всеки чака да разбере ,а и вълнението си е голямо когато вече знае човек
Надявам се срамежливото ви бебче другият път да не се крие толкова много
и да покаже на мама и тати розови или сини гащички да купуват .
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #256 -:
март 17, 2010, 08:39:02 »
Matsinka, и аз така викам все ще е с М. Дали момиче, дали момче няма значение...само да си се роди живо и здраво. Ако и другия месец пак се спотайва и не се покаже ще купуваме бебешорските му нещица в неутрални цветове
Иначе така си живее и си играе там в неговия си свят и къщурка
Помахваше ни с ръчичка...после си ги сложи отсрани на ушите и ние се смяхме, че не иска да ни слуша за какво си говорим...с характер от сега човечето
Беше много забавно и постоянно си се мърдаше, но крачетата свити и не показва дупатааа
Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #257 -:
март 17, 2010, 11:00:30 »
Mi6kata_85
, важното е, че е добре бебчето
. Колко голямо само е станало! Нашето на ФМ се показа, че е момче, но докато не видя със собствените си очи, нищо синичко няма да му купя. Сега му избирам дрешки само в зелено и жълто. Нека роднините имат това удоволствие да му подаряват "момчешки" неща след като се роди
.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #258 -:
март 17, 2010, 11:21:23 »
mi6kata_85
,като чета поста ти все едно аз съм го писала в твоите седмици!
Да знаеш момиче ще е! *THUMBS*Ние ей така бяхме!Срамежливи,криеше се и чак в 28 седмица на 4Д казаха момиче!И лекарката каза че такиса момичетата-в началото са със свити крачета,а после се показвали! :girl_wink:Ама разбирасе може и да греша!Просто ми стана супер познато това с вашето мъниче и исках да ти споделя! *THUMBS*Важното е че е здравичко и че расте с пълна сила мъника!
Активен
КатиНка
«
Отговор #259 -:
март 17, 2010, 13:18:03 »
Eто ни и нас след ЖК
Бебчето много ме изненада, пораснало е милото и вече е цял килограм и цели 32 см. А аз съм с 3 кг. повече от предния месец и вече съм 61г. от 55кг. в началото. Обясних на доктора, че вече имам по-голям апетит и дори хапвам сладко /до 5-тия месец не ми се ядеше никак/, а той каза, че е защото мъжа ми е почнал да готви по-вкусно и за това
Общо взето прегледа мина много весело, бебко се движеше през цялото време и ме поритваше и побутваше
Бях отишла със списък с въпроси и си отмятах един по един
Е, хемоглобина ми е по-нисък /110/ и ще взимам и желязо и продължавам с Магнерота, но това да ми е
Пропуснах да се "похваля", че имам невероятно кръвно налягане - 55/85
«
Последна редакция: март 17, 2010, 13:24:31 от КатиНка
»
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #260 -:
март 17, 2010, 17:13:23 »
mi6kata_85 чаках с нетърпение резултатите ти, е за сега бебка се крие но можеш да си сигурна че в 40г.с. ще разбереш със сигурност какво е
КатиНка радвам се че нещата при вас се развиват мнооого добре и килограмите ти вървят добре ,то сега почва голямото наддаване но неисе нали малките буболечки са здрави и растат силни ! Лека бременост на всички Аз не мога де се похваля тук е по различно ама да не ви отегчавам чакам си ултра звука в 20 г.с за сега доктора само казва "добре" "добре" нино хемоглобина си знам нито всички тези неща за които говорите .Успех !!!
Активен
radeni
Любопитен
Моето малко съкровище!
«
Отговор #261 -:
март 17, 2010, 23:31:01 »
Здравейте момичета, искам да ви попитам кога се вижда пола на бебето при обикновен ехограф? (в коя седмица приблизително)
Активен
leni_beni_
«
Отговор #262 -:
март 17, 2010, 23:36:48 »
radeni , няма значение от ехографа, предположенията могат да започнат и от 12 г.с. При някои , както виждаш и тук казват момичетата , дори и в по големи седмици пак не се вижда. То зависи от бебчо по-скоро отколкото от ехографа
Активен
radeni
Любопитен
Моето малко съкровище!
«
Отговор #263 -:
март 17, 2010, 23:40:15 »
така е да. Аз сега съм в 17 г.с и чак в 20-тата се падам да съм на ЖК , както и изследвания. Дано всичко е наред с мен и бебето!
Активен
leni_beni_
«
Отговор #264 -:
март 17, 2010, 23:43:28 »
На мен в 19 г.с на ЖК ми казаха . Лекарката го видя и ми показа "достойнството му
"
Ако бебчо позволи , да го видите, 20 г.с е идеално
Активен
Вероника
«
Отговор #265 -:
март 17, 2010, 23:46:24 »
Катее
голямо бебе
още в 25 г.с. е цял килограм
Браво бе, по принцип килограм е около края на 6 месец (27 г.с.)
хиххихи ще е голям бебко явно.
За пола - ми от 4 месец натам може да се види ама зависи как застава бебето и от доктора и устройството му.
На мен в 16 г.с. ми казаха тогава се видя и от тогава до сега пола е все един и същ.
Леко бременеене на всички
Активен
radeni
Любопитен
Моето малко съкровище!
«
Отговор #266 -:
март 17, 2010, 23:47:20 »
Честито за сините гащички leni_beni
! Желая ти лека бременност и накрая едно живо и здраво бебче да си гушкаш!
Активен
_matilda_
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #267 -:
март 18, 2010, 10:18:11 »
Здравейте и от мен. Скоро не бях писала ама нямам много време. Тези пусти изпити край нямат. Ама аз сега влизам в стаята първо с корема
после влизам и аз
. Иначе бях на ЖК, пуснах допълнителните изследвания заради кръвната ми група. Пуснах и БХС.Пуснах и заради анемията. Та голямо боцкане падна. Вената ми стана на дупки вече.
Та днес трябва да си взема останалите резултати. Гледам, че в хемоглобина промяна няма и отивам при хематоложката да казва какво ще правим по този въпрос. Казаха ми, че евентуално може да се наложи преливане на кръв преи раждане. Ама да сме живи и здрави, пък каквото трябва да се прави да се прави. Та това е горе-долу. След малко може да ида да си ги взема и останалите и ще пиша да видим какво показват. Лек ден на всички от мен.
Активен
Ognena
Сватбар
«
Отговор #268 -:
март 18, 2010, 10:25:00 »
Здравейте и от мен момичета
. Ние с бебо сме на ЖК утре, дано всичко да е наред и да е порастнал много. Вече така искам да му разбера пола, нямам търпение. Единственото дето ме притеснява е много силната болка долу ниско в кръста при опашната кост, чак изтръпва. На моменти не мога да стана от стола
. Ще говоря утре с доки, дано да няма нищо сериозно.
Леко бременеене и усмихнат ден.
Активен
КатиНка
«
Отговор #269 -:
март 18, 2010, 10:30:10 »
_matilda_
, а какво ти казаха в крайна сметка за анемията? Спомням си, че ни успокои, че не е таласемия, а нещо доста по-леко. Все пак каквото кажат специалистите, ще ги слушаме. С преливане или не, стискам ви палци и на двамата с бебко всичко да си върви наред
radeni
, правилно са те насочили момичетата за виждането на пола. Нашето първо предположение ни го споменаха в 13г.с. и до сега все така си ни казват, че е момче, даже толкова безсрамно си показва мъжкото достойнство и док всеки път ни го казва с тези думи
Някои бебчето си "яхват" пъпната връв, други си държат крачетата кръстосани
Вие имате ли си предпочитания или с каквото ви зарадват
Вероника
, и аз не можах да повярвам, че е толкова голям вече, но док каза, че си е в норма и сме спокойни
После поразгледах различни календари и на различните места срещнах различни "предписания" за ръст и тегло в тези седмици. Едни дават повече дори, други по-малко, други точно толкова, за това се доверявам на мнението на док
А ако наистина стигне 4 кг. преди раждане, само едно си пожелавам - дупе да ми е яко
Ognena
, моя док ми спомена, че като се появят такива болки, може спокойно да се маже местото с Фастум гел и гелове от този тип. И дано утре ви зарадват с новини за пола
Исках да попитам
Kristinka
, ако ни следиш още, как се движи вашия малък мъж???
«
Последна редакция: март 18, 2010, 10:40:38 от КатиНка
»
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]