Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 12:00:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа (Прочетена 239775 пъти)
mi64o
Ентусиаст
Отг: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подк
«
Отговор #195 -:
април 09, 2010, 13:36:48 »
да милички определо за моя ръст 156см ,49 кг са ми много.
asseto
изобщо не си ме подразнила.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #196 -:
април 12, 2010, 11:21:10 »
Кратък отчет от мен след 5 дни диета... успешно изкаран плодов ден, беше учудващо лесно, може би защото се падна в събота – хем обикалях насам-натам, хем не бях на работа, та ми беше спокойно.
До плодовия ден нямаше никаква промяна в теглото, може би защото все оттук-оттам се промъкваше някое дребно прегрешение. След плодовия (на другата сутрин) бях 1,4 кг надолу, предполагам основно течности.
Иначе след вчерашния протеинов половин кило се върна пак.
Ясно, че при мен ще е трудно, но чак пък такъв никакъв резултат...
Явно ще трябва да си намаля порциите, за да потръгнат нещата.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #197 -:
април 13, 2010, 10:01:32 »
Мила, не можеш да очакваш чудеса след 5 дни и то при тази диета, при която се разчита на разнообразието, постоянството и запазването на постигнатото. Трябва да си упорита. Колкото до намаляването на порциите, аз бих ти препоръчала да не прекаляваш във въглехидратния ден с хлябовете и сладкишите. Иначе само от месо и зеленчуци нищо няма да ти стане, или от варива и зеленчуци.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #198 -:
април 13, 2010, 11:18:05 »
Всъщност досега май точно във въглехидратния ден не съм прекалявала, основно в другите дни прекалявам, щото ме гони глад за сладко и тъпча повече от другите неща, които са си по режим, та белким ми мине...
Снощи примерно ако кажа какво количество грах съм изяла, ще ме изгоните от темата, то това на нищо не прилича моето.
Но да, права си, че за 5 дни няма какво толкова да очаквам. Дано поне след водния ден (който е далееч, далеч все още...) има някакви резултати. Ако взема най-накрая и на фитнес да тръгна, цена няма да имам.
Както казах, при мен излишните килца не са много и тялото ми нещо хич не си ги дава толкова лесно.
Но това, което забелязвам като позитивна промяна е, че организмът ми вече се напасва на принципите на разделното хранене. Снощи при все че ме гонеше глад за сладко, като си представих едно парче козунак пред мене и само от мисълта ми стана тежко на стомаха.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #199 -:
април 13, 2010, 13:38:45 »
Дидка
, защо ти е толкова зор по заведенията? Там можеш поне да спазваш принципите на разделното хранене, което пак е успех
За деня с варивата вариантите са картофена салата, всякакви ястия с картофи (без месо в тях де), ориз + ....
Ако ти се падне белтъчен ден - месо със салата, омлет със салата, миш маш, риба, сирене по шопски и т.н.
Въглехидратният е малко по-особен - или пица или някакъв десерт. Когато се случи такъв ден, си нося черното шоколадче в чантата, за да хапна след вечерята в ресторанта.
А в плодовия - освен салата (плодова или зеленчукова) няма друго. А, може и малко ядки, макар че ще са печени.
Аз днес съм на плодов ден. Мразя плодовите дни! Промиха ми се червата ей! Засега съм на ядки, един малък банан за закуска и една ябълка преди малко.
Снощи поднових и тичането на стадиона. Е, вярно, направих само 3 мижави обиколки, при положение че правех по 7-8 поне преди. Но с времето ще ги увелича.
Тази вечер Пилатес вкъщи, а утре - пак тичане.
Аз на 167 височина, съм 64
Което ми е много, но поне съм се постегнала. Донякъде оттам и дойдоха излишните килца - натрупаната мускулна маса покрай спортуването. Искам да сваля 3-4. Засега съм само килограм надолу, но пък съдейки по дрехите си, съм стопила от обиколките в см.
Така че не гледайте само кг, а и см. Понякога там е истината
«
Последна редакция: април 13, 2010, 13:42:40 от velvet
»
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #200 -:
април 13, 2010, 18:42:02 »
Момичета, не се отчайвайте! Аз в неделя се премерих за първи път откакто съм на този режим и кантарът показа 65 кг. Аз искам да стана 60 кг., защото съм висока 1, 75 см.
За съжаление не мога да засека колко кг. съм свалила, защото не се претеглих като започвах диетата (тъй като нямам кантар вкъщи). Но ефект със сигурност има и то немалък. Ще дам пример - зимата си купих едно палто, което е с колан. Като си го купих закопчавах колана на най - външната дупка. Преди няколко седмици, когато последно го облякох преди да се стопли, го закопчавах на четвъртата дупка отвън навътре
Така че спазвайте си режима, а другото не го мислете много
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #201 -:
април 14, 2010, 13:28:30 »
Цитат на: asseto в април 13, 2010, 11:18:05
Снощи примерно ако кажа какво количество грах съм изяла, ще ме изгоните от темата, то това на нищо не прилича моето.
Ее, asseto, че ти си за завиждане, кво се оплакваш, за пръв път някой да каже че му се яде грах, а не хляб или торти... грахът е въглехидратен наистина, но обикновено проблемът не идва от там
...
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #202 -:
април 15, 2010, 10:18:35 »
Ама аз нагъвах граха, само за да не нападна останалия козунак...
Иначе вчера тотално се олях - трябваше да ми бъде плодов ден, който си беше ясно, че няма да мога да спазя, защото имахме целия ден срещи и бяхме в някакъв хотел... До обяд удържах, на обяд хапнах някакви задушени зеленчуци и бях много горда от себе си. Обаче като се прибрах привечер, бях толкова фрустрирана от цял ден глупости, че отнесох три филии хляб с лютеница и две парчета козунак...
Това, че хлябът беше пълнозърнест, а филийките тънки, изобщо не ме утешава.
Накрая увенчах освинването с няколко хапки от пицата на моя човек...
Промени в килограмите или мерките - нъцки.
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #203 -:
април 15, 2010, 10:37:07 »
Милата
asseto
!!! Колко познато
Направо се видях мен
Абе стискай зъби, според мен трябва време, за да се настроиш психически и физически към начина на хранене.
И в крайна сметка това не е състезание сам със себе си... Като прегреша после много ме мъчи съвестта, ама и ангелът ми е слаб
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #204 -:
април 15, 2010, 11:51:47 »
Хайде и аз се записвам тук. От четири дена съм на диета, засега си я спазвам стриктно, надявам се и занапред да е така, все пак това е само началото. Това с пиенето на много вода всеки ден ми е голям проблем, защото по принцип изобщо не обичам да пия вода, често ми се случва пиенето за деня да ми е едно кафе
. Знам, че е вредно, ама зор се задължавам да пия, не мога да се наливам на сила. Водният ден доста ме притеснява, защото имам лоши спомени с единственото пазене на диета в живота ми, когато цял ден не бях яла и накрая припаднах и щях да си портроша главата в коридора
. Другият проблем е, че ми става много лошо като пия вода на гладно и направо ми се
. Дано да нямам сега подобни проблеми, надявам се, че организмът ми ще се нагоди към диетата. Забелязвам, че ми се е дръпнал коремът, дано по-нататък да има и по-видими резултати, че по принцип много трудно свалям килограми
. Аз отивам да хапна малко кивита, че днес ми е плодов ден и нещо взе да ми дращи коремът. Хайде, разказвайте и вие до къде сте, какво сте постигнали, аз я следя с много голям интерес темата
.
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #205 -:
април 15, 2010, 14:11:02 »
Добре дошла и на
¤ Enigma ¤
! Май си личи, че лятото наближава и всички искаме да сме по-фини и по-елегантни и всичко по-....
Аз днес съм на въглехидратен ден и за пореден път ми е странно, че мога да ям сладко?!
Просто толкова много обичам сладко, а всяка друга диета го забранява, че сега съм в недоумение, че мога да хапна, естетсвено не е задължително
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #206 -:
април 15, 2010, 20:42:22 »
Еха Мартинка добре дошла при нас.Аз какво да ви кажа.Продължавам с диетката. Резултатите са доста видими.Имам един панталон който вече мога закопчан да го сваля.Не се меря на кг но съм доволна от диетата.Като цяло най - много греша с плодовете сутрин тъй като не закусва по принцип и доста често ги пропускам.
Насреща съм за рецепти-вече събрах голям арсенал от рецепти по диетата.Най гаден продължава да ми е въглехидратни ден.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #207 -:
април 16, 2010, 07:21:56 »
да ви кажа честно аз се отказах от диетат, защото нещо не ми даваше резултати и като цяло 3 от дните ми бяха направо
. но вчера видях една приятелка, която за един месец е свалиа 10 кг. и ми е супер благодарна, че съм я запалила по диетата.
така че сериозно се замислям дали да не я почна наново, наистина при нея имаше видим резултат.Но може би пък не е подходяща за мен. в чуденка съм, а може и да намеря някоя по-подходяща диета за мен.
Активен
maria_lakova
«
Отговор #208 -:
април 16, 2010, 07:35:18 »
Според мен всичко е въпрос на нагласа, а и до организъм, разбира се!
Аз засега също съм доволна от диетата - за месец и половина съм свалила 9 кг, 7 от които бяха първия месец. Втория нещо не ми върви така добре като първия, но и аз май повече прегрешавам и понякога съм яла доста, така че се радвам, че продължавам да свалям макар и малко, но поне не връщам свалените килограми.
Лошото при мен е, че не спортувам въобще и нямам никакво време нито за спорт, нито за упражнения.
Когато мога ходя пеша, но това никак не е достатъчно Аз нямам ден от диетата, който да ми е гаден и посвикнах вече, но се надявам на малко повече упоритост срещу изкушенията.
Относно плодовете сутрин и аз понякога ги пропускам, въпреки че знам, че са много необходими за организма. Затова и онзи ден си взех да пия витамини на Допел херц за диабетици, че са без захар, защото в това променящо време да не взема да се разболея нещо, че да предам и на детето. Само се надявам се да не ми увеличат апетита.
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #209 -:
април 16, 2010, 08:06:20 »
И на мен въглехидратният ден ми е най-труден. Голямо чудене се чудя какво да ям, така че да не е смесено с белтъчини и т.н. Но сте прави - всичко е до нагласа и май точно тя отнема време. Иначе резултати има и то доста по-бързо отколкото предполагах.
Днес съм на плодов ден и се чудя да ям ли въобще банани или да ги избягвам?!
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...