Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 12:54:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа  (Прочетена 239843 пъти)

Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #180 -: април 06, 2010, 08:17:58 »

Хайде да видим сега кой колко сгреши .... Wink
Аз първа си признавам, че греших много, ама много... Ядох неща, които не съм яла от месеци, смесвах храните, абе срам ме е направо!!!  blush
Искам да продължa с диетата, то ще си е чисто започване отначало, защото всички постигнати резултати (-4кг) бяха погълнати и изядени ....Но искам да направя така, че водният ден да съвпада с пълнолуние. Но то се пада на 28 април от 15.18. Според вас как е по-добре денят, в който започва да бъде воден или в който завършва?  smile
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: април 06, 2010, 08:49:08 »

Аз бях болна по миналата седмица от бронхит, а после дойде и Великден така че официално мога да кажа, че прекратих диетата предсрочно sad Но от днес я започвам наново. Поне каквото свалих не съм го  качила. Така че от днес пак ставам стриктна. smile
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: април 06, 2010, 09:30:26 »

И аз да си призная прегрешенията!  blush В неделя ми беше бобовия ден, но освен картофи и салата на обед ядох торта,  вечерта изядох едно кюфте и 2-3 сладки.  pardon Обаче другите дни си спазвах диетата и пак съм доволна, защото снощи кантара показа още 1 кг. надолу.  Yes Днес съм на плодове и чак утре ще опитам от великденските яйца.  pardon
Момичета, не се отказвайте от диетата, а я продължавайте - все ще има ефект, въпреки, че няма да е такъв, какъвто би бил ако сте я спазвали стриктно!  good
Капризче, то като е болен човек не може да е на диета, но е хубаво, че не си качила сваленото!  Bravo
Активен
mi64o
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: април 06, 2010, 12:55:31 »

ето и моите прегрешения.Вчера ми беше въглехидратен ден но си хапнах и пилешка пържолка със салатка,иначе останалите дни се въздържах.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: април 06, 2010, 18:13:38 »

Аз от петък до вчера бях в Будапеща и въпреки първоначалното ми намерение да спазвам диетата, не се получи, тоест имам 4 дни тотално неспазване. Днес по график ми е плодов ден и досега съм изяла само една ябълка, като смятам за вечеря да хапна още една. Продължавам диетата нататък, защото съм сигурна, че въпреки прегрешенията тези дни ще имам отлични резултати  blum
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: април 06, 2010, 19:07:04 »

Като сте почнали да си признавате да се включа и аз.Бях три днив Истанбул и да ви кажа и аз развалих диетата.То не бяха баклави то не бяха лукуви и всякакви други вкуснотии.Но от днес пак продължавам.Тъй като пропуснах водния ден който беше онзи ден мисля да направя една четворка сега и да направя водния ден.
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: април 07, 2010, 13:55:58 »

момичета аз много отдавна ви изоставих blush ама немога да се преобаря с глада blush и сега май с еоказа че ям по малко отколкото когато бях на диета
gucci ами то няма как да отидеш в близкия изток да не кусаш баклава и локум blum good
Активен
mi64o
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: април 08, 2010, 08:26:59 »

да се похваля вчера ми беше първи воден ден и издържах геройски smile.Резултата килограм и 300 грама минус за един ден yahoo,а и не ми беше много трудно.
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #188 -: април 08, 2010, 08:56:59 »

mi64o, браво на теб! Аз уж се старах да наглася водния ми ден да съвпада с пълнолунието, та да видим каква ще я докарам.... girl_impossible
Момичета, диетата си е много хубава, ама по гостита и заведения е много трудно. Искам заеднос  нея да приемам нещо за ограничаване на апетита, явно ми е слаб ангела  blush Ако някой има нещо предвид, за да не разводняваме темата моля или да ми пише на лични или да ме насочи към друга тема.

P.S.  не мога да свикна с плода на закуска и това е  sad
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: април 08, 2010, 10:50:43 »

Да се присъединя и аз към вас. Пробвах още миналата седмица, обаче по Великден обикаляхме насам-натам и се предадох пред разните кулинарни изкушения...  blush
От вчера започнах пак и се надявам да издържа, само с водните дни хич не знам как ще се справям. Иначе геройски издържах вчера без сладко, но пък изядох доста плодове – два банана сутринта и две ябълки следобед, щото вече умирах от глад. Иначе обядът и вечерята ми бяха по правилата.
Трябва да смъкна само около 4 кг, не повече, но те малкото килограми май се свалят по-трудно, особено с апетит като моя.  angry
Стискайте ми палци!
Активен
mi64o
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: април 08, 2010, 13:58:28 »

asseto определоно малкото килограми се свалят много трудно.Аз започнах диетата 49кг и за един месец успях да сваля 3 кг,а трябва поне още 4.Затова спазвай диетката и ще си ги свалиш.Успех good
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: април 08, 2010, 22:07:31 »

asseto определоно малкото килограми се свалят много трудно.Аз започнах диетата 49кг и за един месец успях да сваля 3 кг,а трябва поне още 4.Затова спазвай диетката и ще си ги свалиш.Успех good

Ти сериозно ли тежиш 49 кг и искаш да свалиш още? На твое място бих го премислила, защото 49 кг си е ужасно ниско тегло, поне според мен.
Активен
mi64o
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: април 09, 2010, 10:36:13 »

ами да искам да си върна килограмите от преди бременоста 43-42кг
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: април 09, 2010, 11:37:40 »

mi64o, ти колко си висока?
Защото освен ако не си 1.50-1.55, отиваш към поднормено тегло, което също не е хубаво.
Извинявай, ако те подразня с мнението си, не се опитвам да ти се меся, просто се чудя.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: април 09, 2010, 11:58:58 »

И аз се опитах на този режим за седмица,но на мен въглехидратите не ми понасят :girl_impossible:Кж4их дори.Може би всеки организъм реагира разли4но на видовете диетки blush Воден ден си правя веднъж седми4но по принцип и се 4увствам супер след това danceg
миш4о и аз съм 48кг но на ръст 167-168см и според вси4ки са ми ужасно малко huhhuh.gif Но ти ако си пок 160см според мен около 45 са ти екстра good Пък то където са 43,там са и 45
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: