Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 12:06:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа (Прочетена 239784 пъти)
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подк
«
Отговор #135 -:
март 14, 2010, 21:26:00 »
Аз тотално развалих диетата вчера и днес. Вчера рябваше да ям само плодове, аз ядох бисквити и салати... Днес ядох шкембе чорба... Абе не че чак толкова съм я развалила, но не съм и супер стриктна...Но от утре пак се взимам в ръце. Уикендите са ми много трудни за издържане, защото Даниел не иска да е на диета вече и само си хапва разни неща и аз точа лиги и в даден момент не издържам и хапвам и аз...
Аби, успех с диетата!
Маслинка, ти имаш ли някакви резулатати вече? Аз си останах с моите 3 свалени килограма от първите 2 седмици и повече не съм свалила, но и не я спазвам много стрикно и не спортувам изобщо...
Успех и на всички останали с диетата
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #136 -:
март 14, 2010, 22:00:24 »
капризче
аз съм била само 7дни на диета,незнам дали за толкова кратко време трябва да очаквам нещо
иначе съм решила да се претегля след първия воден ден и тогава ще видим
правя коремни 3серии за долните и 3 серии за горните коремни мускули,мен корема ми е проблема,и степер сутрин на гладно по 15минути,ами казаха че трябва да са 40,но аз още не мога да ги достигна
а това за изкушенията,какво да кажа,вкъщи майка ми ,брат ми баща ми ,мъжо..... :girl_impossible:всичко живо лапа каквото си иска
аз само гледам и точа лиги
но май започвам да свиквам,ама денс ми беше въглехидратен ден и не беше много трудно
Аби
това за рубриката е супер идея,поне да се повеселим сами на себе си,аз имам една снимка от първия ден на диетата на която така хубаво ми се вижда голямото шкембе,че чак само като я гледам се изчервявам
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #137 -:
март 14, 2010, 23:51:44 »
♥maslinka♥ Капризче благодаря дано успея че сега се пробвах на рубриката кой колко да тежи и ми изчесли че трябва да сваля 42 кг.
как ще стане ?
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #138 -:
март 15, 2010, 10:19:00 »
аз не се тегля, защото нямам кантар, но дрехите ми ( панталони) са ми видимо големи, това след 2 седмици, стриктно спазване, но сега съм болна и вчера ядах доста неща от 3 дни комбинация, защото цял ден бях сама в къщи с температура и ядах, ядах, и то без ад съм гладна
мисля обаче сериозно да променя диетата, защото направо ми се вижда кощунствено да ям сладко, тесто, а после да гладувам
, така че сериозно мисля да наблегна на салатите, пък дано има повече ефект
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #139 -:
март 15, 2010, 14:24:00 »
Цитат на: roumyana в март 15, 2010, 10:19:00
направо ми се вижда кощунствено да ям сладко, тесто, а после да гладувам
, така че сериозно мисля да наблегна на салатите
В какъв смисъл сладко, пък после да гладуваш?
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #140 -:
март 15, 2010, 18:35:06 »
Според мен Румяна говори за това, че след хубавия ден идва един ден, който не е много подходящ за хора, които не бичат плодове. Ако не греша Руми е точно от тях. И като не обичаш плодове ти е труден деня.
Аз бавно, но славно напредвам. А и физическите упражнения се оказаха влиянието. Опитвам се да правя коремни преси сутрин като стана, но май все бързам за някъде. Иначе вечер намирам време за 4 серии по 15 минути на степера. Купих си и един колан за оформяне на талия. Да видим дали ще има ефект. Ще взема за стана някоя фиданка, че моя мъж ще се чуди как да ме опази от обожатели.
Активен
roumyana
«
Отговор #141 -:
март 15, 2010, 18:39:39 »
ами имам предвид, че един ден се яде само плодове, което за мен си е мъчение и глад, а в друг ден ядеш тестени неща или сладко, което направо си е калорийна бомба, та за отва ми е малко странно, по принцип повечето диети изклщчват картофи, бобови, за тестени неща и за сладко - дане говрим, забранени са, а и плодовете също не се препоръчват при повечето диети,
ей такива мисли ме вълнуват мен
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #142 -:
март 15, 2010, 18:41:21 »
Мила, прави нещата така, че на теб да ти е лесно. И успех с постигането на резултат.
Активен
maslinka
«
Отговор #143 -:
март 15, 2010, 18:45:17 »
Рени браво на теб,захванала си се здраво
аз пак точно затова ми хареса тази диета защото не изключва нищо,а за мен това е важно,неискам да се ограничавам от нищо,все пак и хляба е важен и плодовете и всичко си има своето значение
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #144 -:
март 15, 2010, 22:00:05 »
Здравейте диетуващи мацки
При мене вече се вижда резултата и съм много доволна.Почна да не ми прави толкова впечатление и даже бих казала че апетита ми силно е намалял.Понякога и аз се изкушавам но после продължавам въпреки прегрешението.Продължавам да си измислям манджи които да стават за диетата.Пускам ви две снимки на рулото което измайсторих.доста калорично е но пък е по правилата на диетата.Ако някой се интересува ще ви пусна рецептата.Може и да досаждам но ще се радвам и вие да споделяте рецупти защото това ми е най трудно в диетата-да съм разнообразна за да не ми писне.
Маслинка радвам се че сум помогнала.
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #145 -:
март 16, 2010, 08:29:01 »
Това руло изглежда фантастично!!! От доста време следя тази тема и все се чудя дали да почвам диетата, но ако нещо ме изкуши - то ще бъде това произведение на изкуството!!
Gucci
Активен
maslinka
«
Отговор #146 -:
март 16, 2010, 08:45:44 »
gucci изглежда страхотно,сигурно е и ужасно вкусно,пускай рецептата без да питаш,много ясно че я искаме
аз трябв ада си призная снощното прегрешене
към 8 вечерта страшно много ме заболя корема и си беше 100% от глад,въпреки че цл ден си хапвах плод на 2 часа но само портокали и ябълки и явно з атова не издържах и изядох една курабийка и 2 парчета сладкиш
но пак корема ми мина
мислих си даже да спра диетата,но пък днес явно се събудих с нови сили
а и нали ми е белтъчен ден
аз все още не съм с етеглила,но туко що си премерих таията и е -6см
а обиколката 1пръст под пъпа(където е най-високата точка на планината
) съм -2см,само нзнам дали диетата или коремните спомогнаха повече
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #147 -:
март 16, 2010, 13:53:37 »
Цитат на: roumyana в март 15, 2010, 10:19:00
аз не се тегля, защото нямам кантар, но дрехите ми ( панталони) са ми видимо големи, това след 2 седмици, стриктно спазване, но сега съм болна и вчера ядах доста неща от 3 дни комбинация, защото цял ден бях сама в къщи с температура и ядах, ядах, и то без ад съм гладна
мисля обаче сериозно да променя диетата, защото направо ми се вижда кощунствено да ям сладко, тесто, а после да гладувам
, така че сериозно мисля да наблегна на салатите, пък дано има повече ефект
Руми, това е смисълът и идеята на ТАЗИ диета - ядеш от всичко, не лишаваш организма от нищо, но разделно, на определен принцип. Да, права си, че повечето диети са на принципа пилешко без мазнина и кожа и марули - но не знам доколко дават ефект, освен това като ги спреш, в повечето случаи килограмите се връщат. Ако толкова не можеш да издържиш само на плодове, хапвай си салата без сосове и сирена
.
Активен
roumyana
«
Отговор #148 -:
март 16, 2010, 14:23:29 »
знам, че е така , прави сте, просто понеже имам много килограми да свалям и се замислям дали да не предприема по-драсти4ни мерки, така или иначе благодарение на тази диета апетита ми е намалял значително и наистина виждам резултати, даже запалих свекърва ми и на мъжа ми сестрата.
Гучи както винаги чудесни неща показваш
ето една рецепта за деня за варивата
ориз с грах и царевица,
в една лъжица мазнина( както е по диетата) задушавам лук на едро, слагам ориз и него леко го запържвам и после добавям вода 3 чаши, подправки, копър, грах от консерв и царевица от консерва и като заври го слагам в загрята фурна, зя 20 минути е готово. става вкусно.
запечени картофи.
по-скоро големи картофи обелени, нарязани наполовина по дължина, слагат се в торбичка, слага се 1 лъжижа олио, сол, червен пипер -2-3 лъжици, черен пипер, розмарин, обърква се хубаво и се слага в тава с облото нагоре. пече се повече да станат леко загорели, много са вкусни
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #149 -:
март 16, 2010, 20:16:27 »
Мацки радвам се че има резултат при вас.При мен също резултат има макар и да не е като в началото и сега да свалям доста по малко.Мисля другата седмица да поогранича храненето като вид за да възобновя свалянето с пълна сила.Явно и организма си свиква.Вече свикнах доста с режима на хранене и не ми е толкова трудно да го пазя.
Рецептичката е следната
1 пакет какаови бисквити Закуска
250 гр масло
250 гр пудра захар
1/2 шоколад за готвене от Кауфланд или 1 шоколад натурален
шипков мармалад за намазване
Маслото се оставя на стайна температура да омекне хубаво.Омекналото масло и захарта се разбиват на пухкав крем.Всяка бисквита се маже с крема и после със сладко и се редят в чиния като се слепват една по една.Отстрани се слагат по две бисквити и две отгоре така че да притиснат и фиксират другите бисквити.отгоре се намазва с крем и се покрива с разтопен шоколад.Шоколада го разтапям за 30 сек в микровълнова с лъжица маргарин.Оставя се да престои една нощ в хладилника.
Айде да пусна и снимка на новата ми рецепта по диетата
Сметанови пилешки късчета с копривени връхчета.
Утре ще правя сърми с праз и картофено -грахова крем супа.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...