Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 00:33:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 6 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 6 част (Прочетена 189743 пъти)
sn0wflake
Ентусиаст
Отг: Сватба във Варна - 6 част
«
Отговор #375 -:
април 12, 2010, 20:10:47 »
Момичета, трябва ми помощ
Някой има ли координати на Обредния дом в Аспарухово?
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #376 -:
април 12, 2010, 20:41:49 »
sn0wflake няма обреден дом в Аспарухово има в Аксаково !
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
«
Отговор #377 -:
април 12, 2010, 20:54:03 »
Офффф, голяма съм кифла!
Обърках се
Още се двоумим дали да разпишем в Обредния до нас или в Аксаково...
Активен
GLPN
Новак
«
Отговор #378 -:
април 12, 2010, 22:09:22 »
Цитат на: zvezdaa в април 12, 2010, 17:45:05
Само се чудя за обувки екрю, искам отворени отпред. Някой случайно, ако е срещал ще съм благодарна да ми каже къде?!?
Над подлеза на Шипка от страната на закуските Република има един нов магазин за обувки и има в екрю, стилни и елегантни малко отворени отпред. Магазина е бившия Клас Пиле, дори табелата стои отгоре още, обувките струват 32 лв
аз лично си купих преди 3 дни за моята сватба, която мина на 10-ти.
Искам да кажа на тези, които са избрали х-л Димят, че са направили чудесен избор! Ни получихме всичко, което сме договорили + внимание и обслужване от сервитьори с обноски! Бяхме в банкетната зала и смея да кажа, че сме много доволни, особенно от Димитър Колев, който във всеки един момент по време на организацията беше готов да откликне на нашите нужди и желания.
Тортата ни беше от Ламор, взе ни поръчката преди 20 дни без да ни изисква капаро за каквото и да било! Няма капаро за доставка, за поставка или някакъв ангажимент повече, освен да й се плати в момента на доставката. изключителна работа, толкова красива беше, изпипана в детайли и повече от вкусна..мммм (казва го човек, който не е любител на сладкото
За
Цитат на: zvezdaa в април 12, 2010, 17:45:05
Само се чудя за обувки екрю, искам отворени отпред. Някой случайно, ако е срещал ще съм благодарна да ми каже къде?!?
Над подлеза на Шипка от страната на закуските Република има един нов магазин за обувки и има в екрю, стилни и елегантни малко отворени отпред. Магазина е бившия Клас Пиле, дори табелата стои отгоре още, обувките струват 32 лв
аз лично си купих преди 3 дни за моята сватба, която мина на 10-ти.
Искам да кажа на тези, които са избрали х-л Димят, че са направили чудесен избор! Ни получихме всичко, което сме договорили + внимание и обслужване от сервитьори с обноски! Бяхме в банкетната зала и смея да кажа, че сме много доволни, особенно от Димитър Колев, който във всеки един момент по време на организацията беше готов да откликне на нашите нужди и желания.
Тортата ни беше от Ламор, взе ни поръчката преди 20 дни без да ни изисква капаро за каквото и да било! Няма капаро за доставка, за поставка или някакъв ангажимент повече, освен да й се плати в момента на доставката. изключителна работа, толкова красива беше, изпипана в детайли и повече от вкусна..мммм (казва го човек, който не е любител на сладкото
За грим мога да споделя впечетлението си от Маруся, страшно мила и знае какво и как да направи, какво е подходящото за случая и конкретно за теб. Лъчезарен човек, с който ми беше много приятно да работим макар и за кратко.
Фотограф ни беше Реджи.... незнам дали има какво още по различно да се каже за неговата работа и професионализъм! Даде добри идеи и съдейства за заснемане на кратка фотосесия на две места и през цялото време даваше настроение и идеи. Един от малкото хора, на които можеш да се довериш на 100%. Искрено сме му благодарни!
За облеклото на булката, искам да спомена една жена, която се постара много и въпреки краткия срок е справи блестящо, даде добри идеи и перфектно изпълнение! Ако трябва да коментирам цените й... вярвам, че много хора няма дa ми повярват, но ако някой е решил да шие и иска да се срещне с нея мога с удоволствие да дам координатите й. Разполага с каталози от платове и не е необходимо за всичко да търчите вие по магазините, въпреки че аз лично си купих коприната от един магазин на Генералите, който основно работи с италиански платове и предлага коприна на много добри цени.
Облеклото на младоженеца е от Диел зад пазар Чаталджа по поръчка от Елит Шумен. Ушиха ни идеалния костюм 80% студена вълна за 190 лв, експресна поръчка за 10 дена. Преди това бяхме си харесали костюм от Андрюс, който беше 400 лв и само 50% студена вълна. Ризите на Виктория уникат са 38 лв, а в магазина на Виктория са 60 и нагоре.
Имахме много гости от други градове и използвахме за настаняване хотел Персей (Бриз 1), стаите са уютни, чисти и с красива гледка. Направиха ни голяма отстъпка, двойната стая струваше 35 лв, понеже и още не е сезон може би. Днес ни се обадиха дори, че имаме да си вземем 30 лв. някаква разлика …?!?!? Къде може да се види това нещо в Бг?
Активен
GLPN
Новак
«
Отговор #379 -:
април 12, 2010, 22:11:23 »
След всичко положително казано до тук искам да изкажа най-голямото си възмущение и отвращения от СЕЛЕНА 10!!!! Направих поръчка за погача и хляб за 100 души, за 16 часа в събота. Резултата: в 17:52 ми се обаждат, че все още никой не е доставил поръчката. Звъня на фирмата, за да разберем какво е станало и защо се бавят. Отговорът беше, че шофьорът вече бил на път и до 10 мин щял да бъде в Димят. След 10 мин разбирам, че още ги няма и звъня отново. Обяснявам, че в 18:30 трябва да влезем в ресторанта и трябва погачата да дойде до тогава, а разговора продължи така:
-Ами да ви кажа проблема е точно в питката?
- Какъв проблем?
- Ами нямате питка!
- Как така нямаме питка!?!?!?! Как може да ми кажете 10 мин. Преди началото на сватбата ми, че вие няма да изпълните поръчката си!?!?
Обясни ми, че ще се опита да направи каквото може и да осигури погача. След 5 мин получавам първото обаждане от тяхна страна:
- Много се извиняваме за причиненото неудобство имате погача, пътуват към хотела, за причиненото неудобство няма да заплатите стойността на погачата.
Така вече спокойни влезнахме във фоайето и понеже аз съм в седмия месец почети имах нужда от малко почивка и събиране на нервите. Влизайки получих второ обаждане от Селена 10:
- Трябва да ви кажа, че питка няма да можем да ви осигурим, искате ли хляба?
- Как така няма, нали преди малко ми се обадихте,ч е ще има и че пътува вече..?!?!?
- Ами няма как да я доставим. Искате ли хляба
- Ами нека поне хляб да има за гостите. А вие разбирате ли в какво положение ме поставяте мен на сватбения ми ден?! Ако преди 10 мин имах поне възможността да проверя в два магазина дали по някаква случайност няма да намеря питка, сега вече не ми оставихте дори и този вариант!
- Ами какво искате да ви кажа!
- ??!?!?! Как какво искам да ми кажете? (от нерви не издържах и сълзите ми бяха вече в очите ) Няма какво повече да говорим!
И така аз отидох в тоалетната да се поуспокоя, а мъжът ми е помолил един приятел да мине през Пикадили, за да провери дали няма нещо наподобяващо на питка. След 10 мин имахме питка, а аз повиках управителя, за да го помолим да ни подсигури хляба за вечерта. Качвайки се към залата ни, се обадиха от Селена, че доставката била направена да сме отишли да се разплатим. Да се разплатим ли ?!?!? Съпруга ми ги отсвири и им теглихме една и толкова.
Не пожелавам на никого да попада в подобна ситуация! Но ако ви се случи все пак, не се поддавайте и намерете сили и настроение за хубавите емоции, които предстоят
Реших да споделя най-силните си впечатления, хубави и лоши
Вече заставам от страната на помагащите, ако някой иска информация за каквото и да било, съм готова и по-свободна да помагам.
Успех на всички и нека вашият сватбен ден бъде уникален, вълнуващ и запомнящ се с красотата на вашата чиста любов !
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
«
Отговор #380 -:
април 13, 2010, 08:11:25 »
Олееее, ужас!Аз ако попадна в такава ситуация съм способна да се кача на колата и да отида да им разпердушиня магазина
Активен
rain
Любопитен
«
Отговор #381 -:
април 13, 2010, 08:21:35 »
Благодаря GLPN, със сигурност ще отида да проверя в този магазин. За Селена нямам какво да кажа, абсолютно несериозно!
Активен
infis
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #382 -:
април 13, 2010, 08:26:29 »
Здр GLPN!Честито за сватбата-пожелавам Ви да се много щастиливи и винаги влюбени.Моята сватба също ще е в Димят на 5.06 и искам да те помоля да разкажем малко повече подробности около обслужването в ресторанта.Аз имам избрано меню,но още не сме го опитвали-доволни ли сте от храната като количество и вкус?Аз все още не съм избрала цвят на украсата-имаш ли снимки с украса на балната зала на Димят?
Активен
katito83
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #383 -:
април 13, 2010, 08:27:46 »
Здравей,GLPN! Нашата сватба също ще е в Димят. Кажи ми моля те, какво си избра като меню и доволна ли си от него?
Активен
katito83
Новак
«
Отговор #384 -:
април 13, 2010, 08:29:20 »
Хехе, булките, които сме в Димят нападнахме с въпроси GLPN
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
«
Отговор #385 -:
април 13, 2010, 08:40:35 »
Хахахах, нападайтееее
Ние също сме в Димят на 22.05.Тази седмица ще ходим менюто да пробваме и да уточняваме и ще споделя :)Но не ме ползвайте като извор, защото ние сме по изчанчената кухня - като хапки от синьо сирене и ягоди например
Все пак нали знаете, че могат да ви направят всичко?
Активен
katito83
Новак
«
Отговор #386 -:
април 13, 2010, 08:55:34 »
Е, ние сме заложили на традиционното, но все пак сподели впечатления. Ти какво си си избрала по принцип като меню?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #387 -:
април 13, 2010, 10:00:41 »
sn0wflake,
много ти се хапват клифички, мила. Като прочетох думата и в тази тема ми стана много миличко и се посмях малко. Аз пък днес съм си харесала ето това човече
и го слагам на всеки пост
GLPN,
благодаря ти, че сподели впечатленията си с нас. Надявам се, че въпреки гафа с питата, ще запазите един прекрасен спомен от вашия сватбен ден. Пожелавам ви с всяка изминала година любовта ви да става все по-дълбока и необятна като морските води.
Ще ни зарадваш ли с някоя снимка от сватбата?
Активен
GLPN
Новак
«
Отговор #388 -:
април 13, 2010, 10:20:22 »
Снимки се надяваме скоро да получим повече, сега разполагаме с няколко бройки само, но довечера ще се постарая да ги кача.
Менюто ни беше: гръцка салата, пиле в палачинка, свинска пържола на вулканични камъни, шишче със зеленчуци, кюфте, гарнитура: 100 гр. печени картофи с чесън мащерка и зеленчуци на грил, 1 безалкохолно (кола) и 1 мин вода= 33, 60 лв. като добавихме в последствие както разбрахте и хляб
Аз харесах много салатата, количеството беше задоволително, палачинката беше мнг стилно поднесена и също много вкусна, основното (лично на мен ми се падна по-суха пържола) всички други твърдяха, че е било мнг крехко и сочно, гарнитурата вкусна, но малка като количество, шишчето на мен ми хареса, за съжаление немога да дам мнение, но съпруга ми не е във възторг
Детските порции бяха с мариновани пилешки пържоли и майките на децата казаха, че са били "мнг вкусни". в детското меню имаше още 1/2 шопска и пържени картофки.
Активен
katito83
Новак
«
Отговор #389 -:
април 13, 2010, 10:24:57 »
Благодаря за отговора GLPN.
Активен
Страници:
1