Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 20:47:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170597 пъти)

desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: март 02, 2010, 13:01:19 »

Здравейте, гледам обсъждате една много болна тема за мен-чаршафите!И аз имам проблем с тях, в смисъл тези,които ми харесват струват безумно много пари, а тези които са по-достъпни -  bad Ако някъде сте виждали по-голямо разнообразие на прилични цени споделете моля ви! pardon

А между другото искам да ви се похваля, че от вчера имаме количка за бебка! danceg

http://www.rotalis.biz/Strollers/3-Wheelers/ABC-Design-Jogger-Rodeo-incl-carry-cot-devil::533.html - ето такава е абсолютно същата!!! yahoo yahoo yahoo Много съм щастлива!
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: март 02, 2010, 13:07:31 »

desislavka , честита количка  Bravo Bravo Bravo Много ми харесват колички с големи гуми . Ти от чужбина ли си я поръча? А колко струва ?  blush ако не е нахално да питам  blush
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: март 02, 2010, 13:18:54 »

Ами leni_beni_ да ти кажа в началото бях тръгнала да я поръчвам от чужбина, обаче се оказа, че цената + доставката почти се изравнява с тази която е в БГ/ разликата е 30лв/  и затова с нашия тати решихме да си я купим от тук!Иначе количката струва 730лв с два коша - летен и кош за новородено! Остава сега да вземем и кошничката за кола и бебка ще бъде готова за всякакви пътувания! yahoo
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #153 -: март 02, 2010, 13:20:54 »

desislavka ,честита количка мила!Да си я ползвате с много здраве и да возите наи-прекрасното за вас същество! heart
Harmonia ,мерси миличка give_rose!Ами да,на нея се спряхме и сега ми цял ден пред очите и не мога да и се нарадвам!Гледахме я,побутахме я и преценихме че в сравнение с другия ни вариант като кг е почти еднакво,даже тази е по лекичка,но с предимството за обръщане на коша! ;)Ами нямам търпение да минава времето и да споделя как се спряваме с нея!
Активен
Рубин

« Отговор #154 -: март 02, 2010, 13:23:43 »

desislavka ,ние също мислехме да си поръчаме нашата от един чужд саит,ама като проучихме и нямаше да спестим почти нищо!Не си заслужаваше!А щях амо да я мисля,а така поне си я видяхме на живо!Щеше да ни доиде само по трудно! good
Така,че няки колички наистина е по добре да се вземат от нашите магазини!
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #155 -: март 02, 2010, 13:29:22 »

Честита количка desislavka  Bravo Bravo Bravo Ама много е хубава  heart Браво на вас с татито  danceg Бебка каквата е шавлива от сега, със сигурност ще обича движението и ще иска сигурно и повече от вас да пътувате  danceg
Рубин, вашия избор също много ми харесва, а и цветовете са много нежни  heart Въобще, много ви се радвам на покупките smile
За дрешките и на мен ми беше интересно колко трябват в началото, за да не прекаляваме с покупките излишно. А бельо за бебешкото легълце, дано не се повтарям само с някой - http://eladabg.com/za-vasheto-bebe-c-45.html  
Активен
Рубин

« Отговор #156 -: март 02, 2010, 13:33:40 »

КатиНка ,ами аз мила вече съм накупила около 6-7 бодита,7 ританки,3 гащеризончета......
Смятам камизолки да не взимам,не мисля че ще ги ползваме!Бодито е по удобно!Смятам да имаме от всичко по около 7 броики,а само ританки да вземем повече-окооло 10!
Вие как мислите,добре ли съм се ориентирала?
А за спалните комплектчета-колко ще взимате!Аз мисля 2 броики,ама се чудя трябва ли да взимам и 2 чифта обиколници???
Също така се замислям вече и за комплект за количката!Утре ще обикаляме с тати и дано намерим нещо!
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 02, 2010, 13:39:04 »

Рубин , мисля , че няма да ти са нужни 2 обиколника . Ти няма да ги сменяш като чаршафчетата . Поне аз мисля само 1 чифт да взема , а за чаршафите 2 или 3 чифта
Активен
Рубин

« Отговор #158 -: март 02, 2010, 13:40:17 »

И аз така си мислех!Особенно ако обиколниците са от тези кито може да се изкарва пълнежа и да не се налага и тои да се пере! good
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 02, 2010, 13:44:57 »

Момичета, преди да избързате и да накупите спални комплектчета, Рубинче, по-специално ти, помислете добре. Попитайте майки, чиито деца са се родили в сходен месец. Моята племенница се роди на 10.02 т.г., т.е. зимно бебе е. Сестра ми й купи възглавница, олекотена завивка и т.н. Обиколникът си го ползва, но малката я завива с едно памучно одеалце (100% памук), защото изобщо не е здравословно за новородени и малки деца да са на прекалено топло. А стаите все пак са отопляеми.

На първо време това, което няма да ви е необходимо няма смисъл да се взима, зашщото след време може някой да се сети и да ви подари.

Рубинче, за дрешките мисли в тази насока - кое за теб лично ще е по-удобно да обличаш по десетки пъти на ден и такъв тип дрешки си вземи. За топлото време, за по-хладните пролетни вечери, като отчетеш и фактът, че бебчето ще е завито. Казвам го, защото е много вероятно да се накупят неща, които не са евтини и от кото няма да имате толкова спешна нужда. Например олекотена завивка за през лятото, която струва приблизително 60-70лв.

Има камизолки, които са с тик-так копчета от долу - до горе и се обличат още по лесно в комплект с камизолки. Важното ена теб да ит е удобно.

Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 02, 2010, 13:54:57 »

Десиславка честито мила за новата покупка - със здраве да си я ползвате, а на бебка много да й е удобна и най-вече да нямате проблеми с нея!

OfftopicКатинка искам да ти покажа от сайта, който пусна за детските комплектчета две, които ще паснат перфектно на вашето малко пате  Wink http://eladabg.com/bebeshko-spalno-belio-paytak-p-642.html
и http://eladabg.com/bebeshko-spalno-belio-paytak-p-794.html  Offtopic

Гледам, че като парички са съвсем нормални, а като качество фирма ТАС е просто божествена-много им харесвам спалните комплекти  girl_in_love
Активен
Рубин

« Отговор #161 -: март 02, 2010, 13:56:29 »

Ами ,да обмислила съм и това!даже малко ми беше трудно защото нашето мъниче се очаква през пролетния сезон!
Олекотено няа да се ползва доколкото мога да преценя!Няма да го прегряваме детето,я!
Аз се чудя само за едно по отношения за дебели и тънки дрешки-дали да взимам гащеризонче от плюш!Все си мисля че това детенце облечено с боди дълго ръкавче,ританки и отгоре с такова дебело гащеризонче,ще заври!
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #162 -: март 02, 2010, 14:04:22 »

Рубин, аз съм за 1 обиколник и два спални комплекта, най-много три!
Инка-маслинка, мерсииии  give_rose И аз съм ги загледала тези  Wink а относно цените, наистина са добри  good
Ние сме замислили детската стая да бъде тематична Мечо Пух и приятели и сега търсим перденца и килимче. Един и същ модел пердета варира от 8-10-14 лв/л.м. по магазините. Така че си струва обиколките, че като умножиш по 8 метра колкото ни трябват, цената вече се усеща + цена за ушиване съвсем. А да попитам дали сте срещали килимче с Мечо Пух? 
Активен
Рубин

« Отговор #163 -: март 02, 2010, 14:07:13 »

КатиНка
http://209.85.135.132/search?q=cache:SQGQg8UQQx8J:www.evrostil.eu/product.php%3Fid_product%3D22+%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BC+%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%BE+%D0%BF%D1%83%D1%85&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg
Аз също съм любителка мечо пух и компания! good
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 02, 2010, 14:09:35 »

Рубинче терминът ти е някъде юни месец, нали. Можеш да вземеш 1-2 бр., които евентуално за някой по-студен ден да ползваш. Или блузка и панталон/пола, вместо гащеризон, което на теб ти е по-удобно. Но може би ще е добре да вземеш размерът по-голям, така че, като дойде есента да ги ползваш активно. А не да купиш нещо, което да ползваш няколко дни и после да не можеш да го ползваш.

През септември, когато започва да захладнява ще сте на около 3 месеца и ще растете нагоре, като ходиш по магазините виж размерите как са и прецени по тях. Освен това доста хора ще ти подарят разни неща, на погачата пак ще ти подарят и тогава вече може да допълваш (ще знаеш и как надава детето). Но не е лоша идеята да имаш поне едно, ако се случат дъждовни и по-хладни дни (ама това е лично мое мнение, което съм си изградила от покупките на сестра ми за племенничката).

Десиславка, аз не ти честитих, много е хубава количката, със здраве да я ползвате и мноого разходки да направите с нея!!!
« Последна редакция: март 02, 2010, 14:11:40 от gostenka_82 » Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: