Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:31:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170653 пъти)

Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #105 -: февруари 21, 2010, 15:59:44 »

matsinka, чудесни придобивки, браво  Bravo!
Ти доволна ли си от eBay?
Според теб (и всички други които са купували като digita) струва ли си да се купува от там - не само като цени, но и като качество?
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: февруари 21, 2010, 23:12:45 »

Regina94,доволна съм от е-бау .Има и боклуци,но има и много хубави неща,а и това което копуваме гледаме да е само от Германия-едно че да можем сами да си го вземем без доставка,а и второ че немците обикновенно  pardon си пазят нещата.Но сестра ми,която е в София ми е казвала,че не всичко което спечели на търговете отива наистина на адреса им и не се знае къде е проблема в пощите или във фирмите.Но като виждам какви са цените тук и в Бг на децките неща-колички,столчета за кола и др.направо  cray :'(ми е много мъчно ,че са толкова скъпи в България.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #107 -: февруари 22, 2010, 09:33:38 »

matsinka, честити количка и легълце  Bravo Наистина много изгодно сте ги взели. Точно Teutonia много ми хареса при последния оглед на колички, но в БГ цената е почти 1500 лв.  Oh my ... и мен лично това ме спира, но е страхотна, има и пълно легнало положение при летния вариант yahoo
 :offtopic:За e-bay, сестра ми често купуват от там неща и са доволни и от доставките и от самите поръчки, но са в UK. За БГ дори не всичко доставят  sad
« Последна редакция: февруари 22, 2010, 09:49:50 от КатиНка » Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 22, 2010, 09:56:06 »

Мацинка, много са ви хубави придобивките. А това, че са ползвани, изобщо не трябва да те притеснява!!!

Герганче, мила, има нещо такова при малките колелца, представи си зимата, непочистени тротоари, а също така и тези павета и разместени плочки. Значи, аз преди около 2-3 седмици, при последния голям сняг в София, видях една майка, чиято количка беше с 4 големи колела, от тези, дето не се въртят. Тя беше една нисичка и слаба мама, но без никакви усилия си перкаше с количката по непочистения тротоар.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 23, 2010, 08:28:01 »

Здравейте момичета търся си Уолкър и се чудя какъв да купя. Ако някоя от вас продава също може да ми пише
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 23, 2010, 08:34:45 »

Голди, нашият е такъв

Честно казано не знам дали е хубав или не, докато беше етапа по прохождането, Стилиан изобщо не го отразяваше, стоеше ПРЕД него и си играеше с джаджите отпред. След като проходи вече пък изобщо нямаше нужда от него. Сега по скоро го влачи след себе си, отколкото да се заиграва да го бута. Още една ненужна вещ се оказа за нас, но това предварително няма как да се знае. Има деца, които си ползват уолкърите доста месеци.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #111 -: февруари 23, 2010, 09:02:04 »

Мамчета,кажете моля къде в София мога да намеря хубави обиколници за детското легълце?Както и комплекти за него и такъв за количката?
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 23, 2010, 09:04:20 »

Във Вис Виталис, но трябва да видиш дали креватчето ти е подходящо за обиколници, понеже моето, което е само с една предна решетка, се оказа, че няма как да закрепя останалите обиколници, освен този на предната решетка.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 23, 2010, 09:11:37 »

Има едни магазини - Тека Екс се казват, има много красиви неща, повечето са испански, но не са много скъпи. Ето това е сайтът: http://www.tekaex.com/  има само 2 магазина в София - на Гео Милев и на Паренсов, но са много хубави нещата. Нашият комплект е оттам. Обиколник за половината легло, чаршаф, плик за завивка, завивка и 2 калъфки за възглавници струваше към 70 лв.

* spalen komplekt.jpg (4.83 KB, 200x200 - видяно 3222 пъти.)
« Последна редакция: февруари 23, 2010, 09:13:20 от no4ko24 » Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 23, 2010, 09:25:30 »

Инче този уолкър на Фишер Прайс ли е, че не се вижда добре
Активен
Рубин

« Отговор #115 -: февруари 23, 2010, 09:33:21 »

Zahira ,мерси мила!Ами нашето може да му се сложат по цялата обиколка.Цялото е на решетки!
no4ko24 ,благодаря и на теб миличка!Наистина не са скъпи,сега ще разгледам и дано ни хареса! give_rose
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 23, 2010, 09:40:44 »

Инче този уолкър на Фишер Прайс ли е, че не се вижда добре
Да, Голди, точно на тази марка е.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 23, 2010, 10:47:24 »

Здравейте имам едно питане smile ние още не сме започнали с покупките само разглеждаме, тъй като ни е рано за сега.. вчера на една кола видях вместо лепенка "baby on board" мъничко боди на мъничка закачалка и на него напис..беше много сладурско smile някоя от вас да е виждала по магазините някъде или по интернет да се продава такова чудо ?  give_rose
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 23, 2010, 10:48:18 »

Аз имам такова - продават ги в Джъмбо.
Активен
Рубин

« Отговор #119 -: февруари 23, 2010, 11:22:53 »

Да в Джъмбо! *THUMBS*Миналата събота бяхме там и точно тях огкеждахме!Много са сладки и ги има освен в розово и синио,а и в кафеникавво!
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: