Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 07:16:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 9
Страници: [
1
]
2
3
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 9 (Прочетена 170186 пъти)
Данитка
Заслужил майстор на спорта
"Покупки за бебето и детето" 9
«
-:
януари 17, 2010, 22:11:50 »
"Покупки за бебето и детето" 8
«
Последна редакция: януари 17, 2010, 22:20:18 от Данитка
»
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Отг: "Покупки за бебето и детето" 9
«
Отговор #1 -:
януари 18, 2010, 12:44:28 »
Да се похваля - купихме проходилка, само дето Еленчето хич не й хрумва какво да прави с нея. Сложихме я за малко, само да видим дали ще се усети, ама не. Кокори се и се чуди, не смее да мръдне и не се сеща какво да прави. Тя е малка още де, ама като съм чела на някои от майчетата тук постингите, техните бебета от 4ти месец се кефят... Нищо де, дано и наш'то се раздвижи скоро
Ето я:
chicco_DJ_110.jpg
(14.29 KB, 400x400 - видяно 5767 пъти.)
Активен
emili85
Професор
«
Отговор #2 -:
януари 19, 2010, 08:05:06 »
Да се похваля с нашата първа придобивка за бебето, което всъщност ми беше част от подаръка за Нова година. Много исках още с първото дете, но незнам защо не купихме, та сега съм много щастлива и нямам търпение да започнем с попълването
А също вече имаме и 1 пакет памперси
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3 -:
януари 19, 2010, 10:37:32 »
за Албума -дневник!!!!
супер е.И азмного искам да си взема такъв,да го попълвамда му е за спомен на беб4ето.Апак и вече имаме 5 негови снимчици само до 16 та седм. До края дано да съберем много .
emili85 можеш ли да кажеш дали вътре е удобно разграфен има ли място за снимчица и коментар и дали мястото отделено за писане е много.Тъй като бяхме гледали с моя мъж един дневник,но имаше за всеки ден по 1 страница и той вика- ти нпокрай бебето едва ли ще имаш време да пишеш по 1 страница.И аз не го взех
Но ако твоят е хубаво разграфен мога да си взема такав най-сетне
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #4 -:
януари 19, 2010, 10:42:01 »
Албумът е много хубаво и полезно нещо. На мен ми подариха, когато Точ стана на един месец. Ми .... стои си на рафтовете при книгите и така и не му дойде редът, незнам защо. А докато бях бременна така очаквах момента да започна да го попълвам.
Да не правиш като мен,
Емили
, попълвай си го, мило е.
Ночко
, споко, мила, има време да се научи какво да прави. Аз сложих Стилианчика в проходилка на 9 месеца и кусур, първият ден стоеше и си играеше с играчките от панела. На вторият ден тръгна назад, после настрани и накрая тръгна и напред. Порзвахме я месец-два най - много. После искаше да стои отвън и да я бута.
Активен
emili85
Професор
«
Отговор #5 -:
януари 19, 2010, 12:32:26 »
Специално в този има доста интересни неща за попълване. Отначало има за бременността, кога колко кг и качила майката, лекаря който води консултациите, снимка на майката като бременна, снимка от видеозон. След това за бебето, кой го е посетил първо, подаръците, как сте съобщили че се е родило, новината на деня от вестника, родословно дърво, кръщене, първи стъпки, режим на спане и всякакви други интересни неща. Сега ще наснимам няколко странички и ще ги кача в галерията
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #6 -:
януари 19, 2010, 12:39:21 »
Цитат на: ina_lemon в януари 19, 2010, 10:42:01
Ночко
, споко, мила, има време да се научи какво да прави. Аз сложих Стилианчика в проходилка на 9 месеца и кусур, първият ден стоеше и си играеше с играчките от панела. На вторият ден тръгна назад, после настрани и накрая тръгна и напред. Порзвахме я месец-два най - много. После искаше да стои отвън и да я бута.
Знам, Инче, че е индивидуално, ама тука свекито ме сдухва, че детето изоставало, даже я беше сложила да седи в столчето за хранене на най-седналото положение
Било й вече време, дърпа я за ръчичките да се набира, а според мен Еленчето хич не му й хрумва...
И ние имаме албум за бебето, ама не е този, а един друг, на издаделство Фют. Забавно е да си го попълваш. Нашият обаче има за писане само за след раждането.
«
Последна редакция: януари 19, 2010, 12:51:06 от no4ko24
»
Активен
emili85
Професор
«
Отговор #7 -:
януари 19, 2010, 12:44:50 »
Качих няколко снимки в галерията. Незнам колко се виждат надписите, но горе долу се разбира.
Аз глeдах и един друг вид, но беше с много малко странички и отначало се пишеше за майката и бащата много подробности и ми се стори по-скучен и беше 20 лв, а нашият е 15 лв и е с 96 страници, от бременността до първи клас.
«
Последна редакция: януари 19, 2010, 12:48:40 от emili85
»
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #8 -:
януари 19, 2010, 17:36:52 »
emili85 ,изглежда супер!
Много ми хареса. И аз такъв търсих,но тези които бях гледала имаха само 1 страничка за бременноста и за една снимка на бебчето преди да се роди и всичко останало е след като се роди. Поздравления за албумчето
цялото да си го попълниш с кеф.
Активен
Вероника
«
Отговор #9 -:
януари 19, 2010, 18:50:38 »
Много са интересни тез албуми ама Ина е права че имаш мерак пък после
казвам го, защото аз така имам един дневник на бременността от тези на Еврофутбол. март месец като се прибирах в Бг си купих някво списание и той беше вътре -много му се изкефих и нямах търпение да забременя и да го попълвам. Като се случи обаче в началото ме беше страх да пиша, че нали да не стане нещо пък аз вече писала и после веч стана късно и си седи сега
За да не съм много
още преди няколко дни купих 1вата дрешка на бебка по случай 7ми месец или 3ти триместър, имах мерак за повече но е голяма скъпотия тук. Ето:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/Veronik/for+babygirl/IMG_2117.jpg.html?action=gallery
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #10 -:
януари 19, 2010, 22:40:13 »
Цитат на: Вероника в януари 19, 2010, 18:50:38
Много са интересни тез албуми ама Ина е права че имаш мерак пък после
казвам го, защото аз така имам един дневник на бременността от тези на Еврофутбол. март месец като се прибирах в Бг си купих някво списание и той беше вътре -много му се изкефих и нямах търпение да забременя и да го попълвам. Като се случи обаче в началото ме беше страх да пиша, че нали да не стане нещо пък аз вече писала и после веч стана късно и си седи сега
ох милата,значи не съм само аз толкова суеверна
емили много ви е хубав дневника,аз много исках такъв,но кумците ни подариха друг
не че ми пречи да взема и този и да имаме 2,незнаех че е с толкова много страници
но4ко тая твоя свекърва много ме ядоса,да не и обръщаш внимание и вообще не се потдавай на такива глупости
аз да се похваля че имаме гърне,от което Дея реве,като го види
Активен
kali_gali
«
Отговор #11 -:
януари 19, 2010, 23:43:24 »
Верка,много ви е красива дрешката
Маслинка,кой знае как изглежда това страшно гърне в очите на детето че реве от него,пък и защо да си дава удобните и меки памперси за гърне.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #12 -:
януари 20, 2010, 21:47:29 »
За гърнето мога да споделя историйката на една мама: купи на детето музикално гърне и детето като се изпишка или ака , гърнето започва да свири. Малкия започнал да се оглежда и като разбарал откъде идва звука все искал там да стои.
Така че може да пробвате.
Активен
Zahira
«
Отговор #13 -:
януари 21, 2010, 18:33:18 »
Някакви отзиви за количките на Премаман? А за Грако Трекко? Искам да си взема друга но проблем ни е асансьора с размери метър на метър.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #14 -:
януари 22, 2010, 14:39:20 »
Цитат на: Zahira в януари 21, 2010, 18:33:18
Някакви отзиви за количките на Премаман? А за Грако Трекко? Искам да си взема друга но проблем ни е асансьора с размери метър на метър.
Вики, май съм я виждала тази Грако. Много е хубава, според мен, а и ако се сгъва лесно като на брат ми Грако-то (тя е летен модел), значи няма да имаш проблем с асансьора. Ама това е само предположение, лично на мен много ми харесва.
Купихме си пасатор - дано имам и нерви за правене на пюрета... и има кой да ги яде
Ето този:
braun.jpg
(19.51 KB, 424x424 - видяно 5289 пъти.)
«
Последна редакция: януари 22, 2010, 14:43:37 от no4ko24
»
Активен
Страници: [
1
]
2
3