Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 19:52:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част  (Прочетена 159213 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 07, 2010, 21:58:45 »

Здравейте, момичета!!! give_rose give_rose give_rose

Стискам палци на всички ви, скоро да ви няма в темата!!! good

Много ме сърбят ръцете да се запиша и аз, макар че ще си стоя тук доста време, въпреки голямото ни желание за второ бебче, защото не сме никак сериозни в бебеправенето blum

Но така и така си ви чета редовно и когато мога пиша, поне да съм в клуба, пък другото е Божа работа!!! good

Леле, как се развълнувах сега!!! blush

П.П. Дано като мама на "заразно" детенце, скоро да ви повлека крак и всички се похвалите с PREGQ Силно стиснати палци и  heart heart heart вечер на всички!!! smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: февруари 07, 2010, 22:13:08 »

Ха дано да повлечеш крак и за нас, аз вече май ще искам среща с твоя Коско, че гледам носи късмет girl_wink  give_rose
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #197 -: февруари 08, 2010, 10:43:15 »

˙·٠Bulechka™٠·˙ , добре дошла официално в клубчето  girl_wink Дано много скоро направите Коско батко, а и останалите да се  "заразим"  blum
При мен нищо ново, ще се ходи при чичо доктор да видим какво се случва  sad
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: февруари 08, 2010, 10:48:55 »

Здрaвейте и от мен.Тaн4е рaдвaм се,4е си тук *YAHOO*Зa сериозното бебепрaвене мен питaй huhhuh.gif :\И този месец си зaсякох Ову кaкто си му е редът,но пaк го изпуснaхме angry
В 4етвъртък съм при док.Зa сегa съм спокойнa,4е поне дa 4укнa нa дърво имaм редовнa ову и ми идвa нaвреме
Силно стиснaти пaлци нa вси4ки
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: февруари 08, 2010, 17:26:27 »

Момичета и аз се пресъединявам към бебеправещите.
Искрено пожелавам на всички ви най-скоро да видите така силно желаните  PREGQ
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: февруари 09, 2010, 08:18:13 »

mimozka  welcome-2 Пожелания за скоро преместване в другата тема която и аз чакам PREGQ good
Момичета днес си правих тест за овулация и имам втора черта малко е бледа,но я има!
Мъжо е заминал на работа вече,но не е предполагам загуба ако не се прави секс веднага когато съм видяла двете черти нали?
Яйчниците ме болят все едно ,че ще ми идва,момичета искам да попитам сега всеки ден,ли се правят тези тестове понеже правя за първи път? Понеже знам ,че овулацията трае до 4 дена тогава е най-голям шанса да се забременее! Wink
А тази вечер няма да се пропусне разбира се kiss kiss
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: февруари 09, 2010, 09:27:35 »

krisipisi, чертичката на теста трябва да е по-ярка от контролната или поне толкова наситена като нея. Най-добре е да правиш тестовете по едно и също време в следващите три-четири дни, но да не е много рано сутринта.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: февруари 09, 2010, 10:27:32 »

krisipisi, на тестовете за овулация Oview пише, че е хубаво в интервала от 10 сутринта до 20ч. вечерта
да се правятят

И при мен вчера положението беше като при теб. Втората черта беше малко по-бледа, но въпреки това вечерта имаше гуш  twohearts. Май трябва и следващите дни да се продължи с опитите.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: февруари 09, 2010, 10:45:19 »

Е момичета да дам малко отчет  blush
В неделя ми беше първата  инсеминация, надявам се и последна, но божа работа  huhhuh.gif Малко се бях шашнала, че фоликулите не се бяха пукнали, та като се прибрах трябваше гимнастика да играя  tease и вчера бях на контролен, та всичко вече беше наред. Провериха и прижевияемостта на спермагтозоидите-83%  Oh my ... и в този случай не се наложи повторна инсеминация  Bravo
Не е нищо особено, не боли, малко е неприятно, но се изтърпява  tease
Сега съм 14 дни на Дуфастон, Естрофем и Утрогестан - вагинално, ужас 100 кила ще стана  cray

Успех красавици и не го мислете много  give_rose

Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: февруари 09, 2010, 10:50:11 »

fiamaa, силно стиснати палци, имаш от мен и Коско скоро да се похвалиш с PREGQ  good good

Стискам палци и на всички останали в темата good kiss2
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #205 -: февруари 09, 2010, 10:58:36 »

fiamaа, имам приятелка, която претърпя същата процедура на 6 март миналата година и роди прекрасно момченце на 22 ноември. Стискам палци и при теб да стане от първия път и май октомври се пада, да гушкаш сладко бебе  girl_wink
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: февруари 09, 2010, 11:03:07 »

fiamaa, миличка стискам палци всичко да е минало както трябва и скоро да се похвалиш  gu6
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #207 -: февруари 09, 2010, 11:08:21 »

Успех, мила, надявам се това инсе да е първо и последно! Защо не ти биха инжекция за пукване?
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: февруари 09, 2010, 11:12:35 »

Успех, мила, надявам се това инсе да е първо и последно! Защо не ти биха инжекция за пукване?
Мерси. Ми биха ми. Беше в четвъртък вечерта, но аз до колкото разбрах от док, те се пукат на 36, 40, 48 часа и явно при мен се е проточило.
Но имам малко притеснение - имам странно течение, като бяло течение, но с мн лек розов отенък  crazy и корема ме боли все едно ще ми идва, бе странна работа  tease

Мерси момичета за стиснатите палчета  give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: февруари 09, 2010, 11:21:04 »

fiamaa стискам палци мила всичко да е наред и живот и здраве на есен да гушкаш сладко бебче ,ние с милото май не успяхме този път  blum. Смисъл такъв,че не си следях овуто и ей така си се любкахме очаквам към 12-14 да ми дойде, ако не  tease Божа работа .Айде момичета ще пиша какво е станало при мен след няколко дни.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: