Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:47:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част (Прочетена 158817 пъти)
mihova
Ентусиаст
нашето съкровище
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
«
Отговор #60 -:
януари 11, 2010, 21:30:26 »
Скъпа Eliss на всяка цена ще ходим в София аз съм от Сливен. Само да минат един,два месеца. Така ми каза моята гинеколожка. Всичко каквото трябва ще направим и другата година да сме трима.
«
Последна редакция: януари 11, 2010, 21:35:20 от mihova
»
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #61 -:
януари 11, 2010, 22:52:02 »
mihova, моят съвет е да минат поне шест месеца преди да подновите опитите. А през това време щом си от Сливен можеш да потърсиш мнението и на д-р Иван Тодоров от Стара Загора. На моя приятелка сестра й имаше проблеми и се обърна към него. Има съвременна апаратура и е доста добър диагностик. Това ми каза тя и сега се радва на двугодишния си син. Мисля другия месец да ходя при него и ако искаш ще ти споделя впечатления.
Активен
mihova
Ентусиаст
нашето съкровище
«
Отговор #62 -:
януари 12, 2010, 10:40:58 »
Рени ще ти бъда благодарна ако наистина ми кажеш впечатленията си . А за изчакването трябва да минат два, три месеца за изследванията, а за новите опити три месеца попринцип са достатъчни. Разбира се няма да бързаме.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #63 -:
януари 12, 2010, 10:45:31 »
Момичета да не ви охлаждам ентусиазма, но един лекар не стига да е добър диагностик.Наистина аз си мисля, че е най-добре да се отиде в Клиника по репрудоктивно здраве.Просто там хората са тесни специалисти видели са какво ли не и могат да решат почти всеки проблем.Наистина е скъпо, трябва да мине и време за записване, но по-скъпо от здравето ни и нервите ни няма повярвайте.
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #64 -:
януари 14, 2010, 11:24:15 »
Здравей те,момичета искам да ви задам един тъп въпрос?
Нещо не мога да схвана миналия месец си следих овулацията с тестове и ми показа
на 13, а този месец нищо до сега и се питам нормално ли е всеки месец да идва по различно време?
Тестовете ги правя в 12:00 на обяд като преди това нищо не пия и не хидя до WC-то.
Или може би този месец ще ме пропусне
Активен
Neli_87
Ентусиаст
Щастлива майка на прекрасни деца!
«
Отговор #65 -:
януари 14, 2010, 12:33:36 »
Здравейте,бъдещи мамчета! *YAHOO*Присъединявам се към вашия клуб!С мъжленцето правим бебе вече четвърти месец,но различното този месец е,че от няколко дни станах ужасно поспалива,спя по 12-13 часа и пак се чувствам уморена,усещам нещо като придърпване и напрежение ниско в стомаха, а от любимите ми храни вече ми се гади още с първата хапка!Дали пък бебчо не е станал? *crazy*Пожелавам на всяка от нас скоро да напусне този клуб и да се премести в клуба на щастливите мами!Успех на всички и не спирайте да вярвате,защото чудесата стават при тези,които ги очакват!Късмет и много здрави бебчета!
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #66 -:
януари 14, 2010, 12:52:18 »
Добре дошла Neli и дано чудото се е получило и скоро да ни
напуснеш и да отидеш в другата темичка
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #67 -:
януари 14, 2010, 13:28:11 »
Нели
добре дошла.Кога трябва да ти дойде този месец???Не се самонавивай със симптоми,защото после е по-тежко *THUMBS*Пожелжвам ти беб4ето да е станало,но най-добре си изк4акай дати4ката,а до тогава не го мисли.То бебе ако има там ще си стои и ще разбереш няма къде да идеш.Успех
shаvа
възможно е ОВУ да настъпи друг ден.Не е задължително всеки месец да е по едно и също време
.Може и този месец да е ановулаторен.Продължавай с тестовете и бебепржвенето разбира се.успех и скоро да се похвалиш
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #68 -:
януари 14, 2010, 14:15:24 »
Рени, Михова, аз съм от СтЗ и съм много доволна от д-р Иван Тодоров, голям специалист е и много готин като човек, един такъв веселяк
Струва си да си отиде при него, ще може да ви насочи за изследвания.
По време на моята бременност и аз на няколко пъти прокървявах и втори и трети месец минаха основно в лежане, въпреки че нямаше отлепяне. Само тези първи рискови месеци да минат и после в повечето случаи се оправят нещата!
Знам за два случая като вашите и само ще ви кажа, че едната позната (при която пак така бебето нямаше сърдечна дейност) сега има две бебета с много малка разлика (второто станало случайно), а другата (която направи на два пъти прокървявания без дори да дочакат съречна дейност) на третия път има сладко момиченце! Така че горе главата, направете всичко каквото е необходимо и следващия път Господ да е с вас!
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #69 -:
януари 14, 2010, 15:31:02 »
Аз като гледам май ще ме подмине овулацияна този месец защото ми дойде на 01,01,2010
А днес сме вече 14 и ни вопъл ни стон
,а и нямам признаци за овулация друг път ме болят яйчниците,гърдите сега нищо за това съм склонна да се доверя и на тестовете.
Направо толкова ме е яд че
ще се пръсна.
Активен
КатиНка
«
Отговор #70 -:
януари 14, 2010, 15:39:52 »
shava
, защо не отидеш на гинеколог да погледне той как стоят нещата с овулацията? Не се навивай така, че ще те подмине и като цяло, не мисли толкова за нея, а се отдайте на страстта си един към друг
«
Последна редакция: януари 14, 2010, 15:54:21 от КатиНка
»
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #71 -:
януари 14, 2010, 15:54:12 »
Ами аз ноември месец ходих на гинеколог и му казах че бебеправим от юли и нищо не става. Той ме прегледа магарето и на ехограф и каза че няма никакви проблеми даже тогава му казах че трябва тия дни да ми е овулацията тогава бях 13-ти ден и той каза че този месец в дясния яичник е фоликула и каза че е 9мм и че овулацията трябва да настъпи на 14 -15 ден
Активен
Neli_87
Ентусиаст
Щастлива майка на прекрасни деца!
«
Отговор #72 -:
януари 14, 2010, 15:57:35 »
Опитвам се да не мисля за симптоми,защото всеки месец се разочаровам като ги има,а после резултат-никакъв!За овулацията и аз мисля,че не е по едно и също време всеки месец,а иначе датата ми е 27,има доста време.....но дано не дойде!Късмет и на вас и пожелание за две чертички!
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #73 -:
януари 14, 2010, 16:17:45 »
За фоликулометрия, доколкото знам, не можеш да ползваш направление. Отиваш при гинеколог на който имаш доверие. Най-добре е да е специалист по репродуктивно здраве, за да може да те проследи и повече месеци, ако трябва, и изобщо да поеме твоя случай, защото има много неща, които могат да са причина за ненастъпване на бременност - има мъжки фактор и какво ли не, не е задължително нещо в растежа на фоликула. Разбира се, стискам палци да не е нищо сериозно. Просто трябва да тръгнеш стъпка по стъпка, да откриеш проблема и да го анихилираш
.
След колко време - някои казват 6 месеца, някои една година; няма срок писан в някой учебник. Според мен няма смисъл да се чака година или повече и е по-добре да захващаш работата от по-рано.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #74 -:
януари 15, 2010, 10:25:59 »
Галучка след като сте преживели толкова много трябва да ти е повече от ясно, че извън Овулация няма как да стане да забременееш.Дните за овулация не са точно фиксирани и единствения начин да се види кога какво е на лекар с фоликуметрия.Овулация означава да имаш готова за оплождане яйцеклетка, а не нещо друго.Как си забременяла без да имаш готова за оплождане яйцеклетка.Направо ме хвърли в размисъл и то два пъти.
Овулация (лат. Ovulation, англ. Ovulation) – процес на пукане на яйчников фоликул и отделяне на яйцеклетка.
Радвам се че си успяла независимо от проблемите при теб.Но недей така да объркваш хората.
«
Последна редакция: януари 15, 2010, 10:51:09 от магито
»
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]