Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 23:43:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Послушко подаръка показва а Снежанка бърза да разказв  (Прочетена 75160 пъти)

Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: декември 19, 2009, 19:30:56 »

Мира, много интересно се е получило- аз подарявах на Дани (dani81), Дани е подарила на теб, а ти на мен. Как го обясних само  blum С две думи трите сме се навързали снежанка-джудже-снежанка  elf5
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: декември 19, 2009, 19:39:39 »

И такааа - ето го и моят подарък... - картичката...

* Picture 001.jpg (57.95 KB, 704x528 - видяно 205 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: декември 19, 2009, 19:41:22 »

Дедко ви Мраз girl_wink

* Picture 002.jpg (54.11 KB, 564x423 - видяно 180 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: декември 19, 2009, 19:42:18 »

Кутийката с иконата danceg

* Picture 003.jpg (66.62 KB, 685x488 - видяно 194 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: декември 19, 2009, 19:42:55 »

И - слънчогледчето, което вече "посадих"  girl_wink

* Picture 004.jpg (48.61 KB, 528x704 - видяно 207 пъти.)
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: декември 19, 2009, 20:07:43 »

Еха момичета какви хубави опдаръци сте получили  Girl_hide много са красиви,браво за избора на Снежанките ви  Bravo good Bravo
Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #186 -: декември 19, 2009, 21:21:43 »

ех, днес цял ден съм на тръни дали е получена моята пратка! mimka25, радвам се, че ти харесва подаръка..  yahoo yahoo yahoo с много желание го избирах и се надявах да е според твоите предпочитания... ти не искаше да не е нищо като коледна украса и аз заложих на червеното и розовото... момичешки цветове  blum blum blum Голяяяямо обикаляне падна, харесвах разни неща, после се отказвах... чашите са за теб и твоя любим за да пиете кафе заедно, а ароматните листенца и свещи са за да си направите романтична вечер само двамата  heart heart heart

Съжалявам само за кутията, която нямах време да опаковам  blush но страшно много бързах за да го изпратя преди да си заминала на обиколка при роднините за празниците  smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: декември 19, 2009, 21:28:20 »

Аз си получих подаръка,а моето послушанче още не е sad,кога ли ще се похвали
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #188 -: декември 19, 2009, 22:44:24 »

Milizandra   той моичкият милия наравно с мен се радва за подаръка smile Даже отиде да вземе прясно мляко и какао да сме ги сефтосали утре на закуска- първо с с кафе, а после и с мляко  blum
А за свещите и розовите листенца , много подходящо си ги избрала, аз все си мисля да му направя романтична вечер, точно в розово. А близкия магазин до нас ги имат все в лилаво и жълто, пак хубави цветове, но не и рамантични. След коледните празници ще спретна нещо с тях smile
А картичката е просто прекрасна smile
Още веднъж много много ти благодаря give_rose
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: декември 20, 2009, 01:35:17 »

Леле, как се радвам, че най-после моето послушанче (Ble6tu4ka) си получи подаръка! И още толкова се радвам, че й харесва...
А сега малко история - като разбрах кой се крие зад избраното от мен животинче и се почна едно четене на постове, гледане на снимки и какво ли още не... И разбрах, че моето послушанче е всъщност един творец! Така че реших, че ще се оглеждам за разни оригинални и творчески неща, но все още нямах абсолютно нищо като идея в главата. И изведнъж - гледам едни такива интересни коледни тапи! И веднага се сетих за Гери - та ги грабнах без да се колебая дори за миг.
След това мина известно време, а аз не знаех какво друго да сложа към подаръка. Тази сряда се разхождах из коледния базар в НДК и гледам едни свещничета - във форма на елхички и на какво ли не още - сториха ми се интересни и ги загледах. И изведнъж - о, ама зад тях се крие свещник-шапчица - я, колко е сладурски! И айде в торбата. След това се загледах по един щанд с много, най-различни и все хубави кутийки за бижута - айде и една кутийка.
След това - реших, че искам да купя ръкавици за Ицо, играчка за мачоранка и 2 чаши  girl_wink
Само че тогава стана късно и го оставих за някой следващ ден...
И тази сутрин, когато влязох в магазин за 1 лев (намерението ми беше да купя майтапчийски коледен подарък за един колега по случай коледното парти - бяхме си организирали нещо като томбола и така) и гледам - точно пред мен стоят едни топчици - ама веднага си грабнах 2 - 1 за Гери и 1 за моите маци! След това гледам едни коледни салфетки наредили... И си мисля: "да й взема ли, много са готини, ама тя ще ме помисли за идиот - да подаряваш салфетки sarcastic ROFL" След това видях ароматните конусчета, че забелязах, че даже си имат и сладурска поставчица - и викам дай ще взема и от тях.
Накрая взех и 2 чаши! А ръкавиците - помолих милото да ги купи!
Абе общо взето доста хаотично го избирах този подарък и на практика е съставен от доста дребни неща, които не са много много свързани едно с друго, ама  карай да е весело!  blush
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: декември 20, 2009, 16:40:41 »

Вяра,мерси-и за красивата картичка ,която има страхотно пожелание  kiss2
Прелестни подаръци имате  good Поздрави за Снежанките  Bravo
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: декември 21, 2009, 19:01:54 »

Снежанкееее, Светланкеееееее  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Огромно БЛАГОДАРЯ за прекрасния подарък.  gu6 gu6 gu6 gu6 gu6

Нямате си на представа, какви прекрасни емоции предизвика в мен този подарък.
Първо, получавам съобщение от едно пиленце от форума, че моята Снежанка, се притеснява, че не пиша нищо за подаръка, а още в четвъртък, някой го е приел. Тръгвам аз из сградата да търся лицето, но офиса затворен. Набирам телефона от вратата, а от среща "нищо не съм приемала". И аз реших, че не искат да ми го дадат и
  cray . Така се натъжих и така гадно ми стана. Реших, че на другия ден управителката на сградата като дойде и ще я поразпитам за това лица. И облякана, навлякана с шапки, шалове и ръкавички реших ей така профилактично да отида в другия коридор (аз съм в левия, а си има и десен, пак със същите номера). И за моя изненада работят. Питам аз за заблудено колетче и те "Вие ли сте Валентина" - скочих до небето. Взех кашончето и бързо обратно в офиса да се разопаковам - и себе си и подаръка.

От вътре се показа прекрасен розов пакет, ама невероятно опакован. Със синя панделка и коледни топки. Толкова се развълнувах. От мерак и бързане изпуснах фотоапарата, ама направих страхотни снимки.
А подаръка е точно това, което тайничко се надявах да получа.  Моята мила Снежанка е научила за най-новата ми страст и ако знаете какви писаци на радост се разнесоха из офиса, кагато го видях. Два перфоратора - снежинка и border punch
  yahoo и два комплекта шаблони за картички  и кутии - под формата на прозорчета и валентинка . А коледните топки от панделката ще отидат веднага на елхата вкъщи.  yahoo

Имам си прекрасна картичка, която ме разплака от умиление, защото моята снежанка, освен прекрасните пожелания, е оставила и местенце, в което да напиша мое съкровено желание. И това местенце веднага беше запълнено.  Толкова мило ми стана
Още веднъж БЛАГОДАРЯ ти мило Слънце.

Ето и подаръка

* PC211112.JPG (39.7 KB, 448x336 - видяно 178 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: декември 21, 2009, 19:04:25 »

Беше ме страх да разваля опаковката, но ето какво имаше вътре. Още тази вечер ще ги пробвам   yahoo yahoo yahoo

* podarak.JPG (25.47 KB, 448x336 - видяно 200 пъти.)
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: декември 21, 2009, 19:25:41 »

valia_diva, много ти е хубаво подаръчето  :bravo:Да го позлваш с мерак и да ни показваш творенията си good
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: декември 21, 2009, 19:41:54 »

Хайде и аз тука  tease И аз си имам подаръче и съм много happy. Да ви разкажа, че тя историята започва от вчера. Седя си аз вкъщи и получавам смс, в който пише: Ако отговорите на следващия въпрос, ще имате шанса да получите лично подаръка си от Вашата Снежанка: Ще присъствате ли на форумската среща довечера?За съжаление нямаше как да отида, че Даниел е болен и отговорих на моята Снежанка че няма да мога и да не се притеснява, ако няма възможност да го изпрати може да се видим след празниците. И днес идва шефката да обсъждаме с нея и колежката разни неща и идва колега, който се занимава с доставките с един огромен пакет и ми се хили и ми вика: Май някой от рано получава подаръци? smile И аз  blush И тогава видях от кого е и ного се зарадвах, защото моята сладка Снежанка си я познавам лично: ДАНИЕЛА. Сладурка много ти благодаря за хубавия подарък. А той съдържа масичка за сервиране в леглото, комплект 4 коледни чаши, една от които след малко ще е пълна с мляко с какао и течен шоколад. Последното колежката като го видя и попита дали да носи лъжици  girl_haha Дани явно си знае колко обичам сладичко и е помислила за моето коремче  blush А за масичката, може и да ми се смеете обаче съм си сложила лаптопа на нея и ми е супер удобно. Снимки, ще направя след малко, че в работа нямах време и снимах само опаковката. Ааааа, забравих и ултра сладката картичка, която си имам и милите пожелания в нея. Дани, много благодаря за хубавия подарък, много ми харесва и няма нещо което да не използвам.  kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: