Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 06:55:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 7
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7 (Прочетена 163341 пъти)
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 7
«
Отговор #315 -:
януари 19, 2010, 19:20:28 »
Sun riZe,
благодаря
Дидка,
относно цветовете в ресторанта - зависи колко ще са гостите. Защото нашите ще са 70-75, което означава, че ще ги съберем в едната част на ресторанта (нали е разделен, визуално, на зони). А това е именно частта в екрю
Иначе и при нас бордото ще е акцент. Но то си и зависи колко пищна ще е украсата. Нашата например ще е от живи цветя - в жълто и бордо, както и само пандели по столовете, в бордо. Така че не е проблем да се съчетае повече от успешно с интериора. Просто аз не искам натрапваща се украса, а просто стил и задължително ЦВЕТЯ
Активен
pupipupi
Любопитен
Публикации: 44
«
Отговор #316 -:
януари 20, 2010, 00:17:08 »
А това е СИТИ в бордо. Винаги съм смятала, че бордото е по-подходящия цвят за украса за този ресторант от лилаво.
Снимката е взета от сайта на сватбена агенция от Стара Загора
index2[4].jpg
(49.68 KB, 400x299 - видяно 2367 пъти.)
«
Последна редакция: януари 20, 2010, 00:20:02 от pupipupi
»
Активен
bozhikova
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #317 -:
януари 20, 2010, 02:06:05 »
Здравейте отново и от мен
Момичета благодаря за бързите отговори, да ви кажа много ме успокоихте защото капарирахме конферентната зала в хотела без никаква предварителна информация. За стаите спор няма доста са скъпички, а и не са на кои знае какво по-високо ниво от останалите 4 звездни хотели в града. Ние също имаме доста гости от други градове и от чужбина, но ще ги настаняваме някаде другаде.
Didkata1984
много се радвам, че няма да съм единствената полу -луднала(покрай цялата организация) булка на този ден
))). ПОЗДРАВЛЕНИЯ
Ти до каде стигна с подготовката? Мен направо ме е срам да кажа, че датата и запазения ресторант е всичко което съм свършила до сега
.
Ние няма да сключваме църковен брак в деня на сватбата, а подписването ще е в 6:00 в хотела.
Zori83
видях по назад във форума ,че си проучила доста от DJ-те. Моляте би ли ми изпратила, някакво инфо.
До скоро от мен
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #318 -:
януари 20, 2010, 08:13:49 »
Добро утро първо на всички!
Божи, аз мисля, че на нас не ни е време да изтрещяваме още отсега, все пак най-важната ни част е свършена, щом имаме дата от ритуалната и ресторант... Е, диджей, фото-мото също е много важно, но пък без дата и ресторант фотото какво ще снима?!
Та, аз засега съм се поспряла с подготовката, и без това от разстояние трудно се правят нещата. Засега изчитам темите във форума, оформям идеите в главата си, гледам всико необходимо в интернет.
Миналата седмица ходих в Асеновград, все пак да стигна до там ми е 10 минути от Пловдив, по-бързо отколкото до центъра
, та да ви уведомя: не си хабете времето, труда и нервите да ходите сега. Всичко е старо и прашно, изпаднали са в няккакво затишие между старите и новите колекции. Същите неща ги видях и миналата година като обикаляхме с моята кумица за нейната сватбена рокля. И все пак премерих една, просто заради чувството, първата премерена сватгбена рокля и ... ми развълнувах се много!!!
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #319 -:
януари 20, 2010, 08:16:02 »
Аааа, забравих да кажа, уф подробна съм ама все пак - снимката на Сити в бордо е много хубава. Ей, не съм искала никой да обиждам с изказването си за цветовете на Сити, ресторантът е много хубав!
Активен
pupipupi
Любопитен
«
Отговор #320 -:
януари 20, 2010, 09:29:03 »
Didkata1984, едва ли някой би се засегнал от коментара ти. Аз просто исках да покажа и друго решение на украсата в ресторанта, освен преекспонираното лилаво. Всичко се стига до там какъв декоратор ще си избереш и с негова помощ може да преобразите всяко едно място до неузнаваемост.
velvet, мисля че идеята ти за използване на част от ресторанта е неосъществима. Просто трудно ще събереш толкова гости на това пространство. Все пак трябва дапредвидиш и място за преминаване и за вашата маса. Или тя ще е в червеното сепаре? Но и целия да се използва, смятам че няма проблем с бордото.
Didkata1984, Марица изток е хубав ресторант. Вие двете зали ли ще използвате или само едната? Или терасата?
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #321 -:
януари 20, 2010, 10:17:17 »
Ще използваме залата, която е в дясно от рецепцията. Замислям се, че друга зала не съм виждала. Ти направо ме хвърли в размисъл!!! И на мен много ми хареса и е много подходящ за украсата, която искам и въобще идеите, които имам. А ти пупи, къде ще си?
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #322 -:
януари 20, 2010, 10:29:27 »
Пупи
, нашите гости ще са 70ина. С управителката се разбрахме за 7-8 големи маси, от по 10 души. Даже вкъщи имам и подредбата им на един лист. А нашата ще е малка, от кръглите, които се виждат в ресторанта. Така искахме с половинката
Но си напълно права за декораторката - тя преценя кое, как и къде
Нашата украса ще е подобна на тази от снимката, която си пуснала - в смисъл, че ще има само пандели в бордо на столовете, и живи цветя във вази тип мартини по масите. Както и лента в бордо по дължината на всяка маса. Само нашата ще е мааалко по-украсена - ще има воал, живи цветя, свещи и кристали
Активен
pupipupi
Любопитен
«
Отговор #323 -:
януари 20, 2010, 10:58:42 »
Didkata1984, ние решихме на сребърното езеро. Замисляме изнесен ритуал в градината а тържеството вътре.
velvet , колко ще е пищна украсата зависи от изискванията на младоженците. Ние също искаме живи цветя. Смятам, че с тях всичко ще е по-истинско. Но и изкуствените са решение, ако тържеството е в период когато няма сезонни цветя. За мен в този случай не е оправдано да се хвърлят луди пари за живи цветя.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #324 -:
януари 20, 2010, 11:11:13 »
Пупи
, абсолютно съм съгласна. Ако е пролетна сватба, защо да не внесем това очарование?
Е, разбира се, зависи и от финансите...
А за Сребърното езеро знам, че кухнята им е много добра. Не знам как изглежда сега самия ресторант, но за храната поне имам само добри впечатления
«
Последна редакция: януари 20, 2010, 11:12:49 от velvet
»
Активен
pupipupi
Любопитен
«
Отговор #325 -:
януари 20, 2010, 11:25:40 »
Трудно е да се обясни как изглежда, но такива идеи имаме за украса. Да сме живи и здрави да ги осъществим, ще стане прекрасно.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #326 -:
януари 20, 2010, 11:29:23 »
Пупи на коя дата е твоята сватба и кой ДЖ и фото си наела?
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #327 -:
януари 20, 2010, 11:41:15 »
Една приятелка ми даде идеята да се обърнем към Капризче, да ни направи списък на булките с датите.
А ти, хайде Пупи, вкючи се с датичка!
Активен
pupipupi
Любопитен
«
Отговор #328 -:
януари 20, 2010, 11:45:51 »
Имаме време. Събитието ще е на 26.06., за доброто настроение ще се грижат Temira Wedding и Ники Колев
. А кой ще го отразява, все още не знам. Обмисляме да е Дукс но не сме говорили с тях дали са свободни.
Активен
bozhikova
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #329 -:
януари 20, 2010, 13:56:56 »
Добър ден и от мен
виждам че сте доста активни днес:)))
Zori83 благодаря за бързия отговор, наистина доста ме улеснявате, аз не съм от Стара Загора, а и фактът,че не живеем в България не прави нещатата никак лесни.
Didka да рано ни е да изтрещяваме, и искрено се надявам да запазя това спокойствие поне до към средата на Юли
.
Аз също ходих до Асеновград докато си бяхме в Българиа по празниците и останах със същото впечатление, нищо не можа да ми грабне окото. В почти всеки магазин ми препоръчаха да отида след баловете имали много по голям избор.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...