Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:25:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 124946 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: декември 07, 2009, 19:14:21 »

Здравейте мами,тъкмо се прибирам от последната фетална-всичко е наред,освен че бебо е много пухкав.Бузанчо е,много сладък,но не ми дадоха снимка защото все като да го снимат и той си слага ръцете,че и краката пред лицето и не можахме да го снимаме,но аз поне го видях.Едни бузи е отпрал,ще го слагам на диета като се роди-само да ми е жив и здрав.Иначе всичко е ок.Утре съм на жк,ще видиме там пък какво ще каже докторката и така.Много съм радостна.Застанал е напречно и няма намерение да се мести,но мен това не ме ритеснява нали ще съм секцио.Е това е от мен.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: декември 07, 2009, 19:26:16 »

Кали радвам се че всичко с вас е наред  good

Аз преди малко като се съблякох видях на бельото капка кръв  Oh my ... При мен обаче има и проблем с кървящи хемороиди и друг път ми се е случвало да ми цапат бельото, сега обаче ми се стори точно като капчица и като че ли беше доста напред така да се каже  Oh my ... Не знам да се стряскам ли ..... утре съм на консултация, ама тая вечер ...  girl_impossible
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: декември 07, 2009, 20:17:56 »

Гери,лягай веднага.Никакво мърдане и утре да те видят непременно.Хубавото е,че утре си на доктор.Ако имаш магнезий почвай го,пък утре ще се види.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: декември 07, 2009, 22:24:28 »

Здравейте мами,тъкмо се прибирам от последната фетална-всичко е наред,освен че бебо е много пухкав.Бузанчо е,много сладък,но не ми дадоха снимка защото все като да го снимат и той си слага ръцете,че и краката пред лицето и не можахме да го снимаме,но аз поне го видях.Едни бузи е отпрал,ще го слагам на диета като се роди-само да ми е жив и здрав.
Ехаааааа, Кали значи се видяхте с човека на 6 очи, а... blum Wink good
Ама аз съм сигурна, че той ако е знае, че му правите една от първите снимки в семейния албум, нямало е да се крие толкова, но нищо де...скоро ще си го гушкаш съвсем на живо... yahoo
Води ли какта с теб на феталната? Предполагам за нея е било най-вълнуващо.. blush
Ама ти и утре пак на среща с човека, кой е като вас.... tease....направо Ви завидях де, че си се виждате така често-често.. give_rose
Гериии, ама нали си знаеш какво следва..лягаш и мируваш. Ама да ти кажа и положителн мисли де, защото сега ако се затръшкаш..то до утре ще стане страшно...така че бъди силна, и това ще премине. Хайде много мине мъничко остана, няма сега на края на Дунава...нали Wink
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: декември 07, 2009, 22:46:09 »

Плежър каката този път е я водих с мен,че последно време я водя все с мене и взе да и писва.
А я кажи теб докторката на колко време те вика на жк?
А иначе аз при нея не виждам много защото монитора е с гръба.Ти кога си на доктор?
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: декември 08, 2009, 11:49:39 »

Ох ходих и аз на доктор, гледа ме и на ехограф и гинекологичен преглед ми направи каза че причина за кървенето - няма  girl_impossible Каза и че е 100% госпожица.... на мен нещо не ми се вярва, ама да видим  blum  Доктора дето ходихме в София ми снима пишленцето на дребния, сега тоя моя си доктор ми даде снимка на момичешките му работи  sarcastic Верно че онова су беше 4Д, ама пък бях 20г.с. седалищно, а сега е обикновен ехограф ама съм 34г.с. и бебето му се беше надупило точно както си трябва  blum Та сега милото ме кара да ходим пак на разните му многоизмерни апаратури, тука в Монтана има един добър, ама се бяхме настройли за днес пък той каза чак в неделя и ще видим, може и да не ходим, че на нас сега ни е мерака  Wink
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: декември 08, 2009, 11:56:13 »

Гери, този тук в Монтана да ти кажа като генеколог не е много добър, но найстина има много добра техника.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: декември 08, 2009, 11:59:44 »

Гери, този тук в Монтана да ти кажа като генеколог не е много добър, но найстина има много добра техника.

А дали ще се съгласи да ме види без час или не можеш да ми кажеш  give_rose
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: декември 08, 2009, 12:00:04 »

Гери,радвам се че няма проблеми при теб
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: декември 08, 2009, 12:06:28 »

Гери   good за хубавите резултати а и честита госпожица  sarcastic взимаме те в нашия отбор на тъщите tease свекървите остават с една по малко.
Радвам се че си се успокоила по повод кървенето и че всичко е наред с бебока, а за ехографите наистина на 4Д се вижда по добре ... но незнам. Аз другата седмица съм на последната ФМ и вече тогава ще давам отчет какво става с нас.
Кали, ако знаеш как се смях с тебе за диетата на малкия  funnytooth не е истина браво и на тебе за хубавите резултати, но се пази повечко да нямаш повече такива притеснения
pleasure, и аз не правя такива процедури на зърната вижда ми се вясе още рано, а и лекарката мипредполагам сама ще каже кога да започна, макар че Мила беше споменала каквото и да правим няма да ги подготвим напълно smile
plamik, аз също имам болки в гърба и кръста но предимно са когато се застоя повечко на стола без да мърдам, а най-вече когато легна по гръб ей тогава не се трае от болка тежи ми вече  pardon
sl1ncata честита гидшнина с малко закъснение, пожелавам ви цялото щастие на земята и един прекрасен коледен подарък
veselyshko   тебе те следя редовно в твойта темичка  blum
Ако съм пропуснала някой това е без да искам и се извинявам smile
Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Докато напиша и вие вече сте с 3 мнение , сега ще ви чета а и малко се позастоя темичката ни дайте да я размърдаме малко  girl_wink
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: декември 08, 2009, 12:07:21 »

Мисла че ще се съгласи. 20 лв е прегледа доколкото помня. Ако искаш мисля, че му имам номера на тел. Мога да ти го дам да го питаш кога е в частния кабинет, защото той иначе е в Берковица завеждащ отделение
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #431 -: декември 08, 2009, 13:10:39 »

ее браво че е наред всичко при кали и гери.успокоихте се поне.честита госпожица на гери.мерси дидка за пожелнията.
незнам какво стана снощи ама наща беба като се разрита по време на вечеря ама  рита все едно ще излезе през корема ми и рита и то в ребрата ужассс.и вечерта като си легнах към 11:00 някаде и като ме почна кръста и боли ли боли чак до 02:00 стоях боли ама ужас и корема взе да ме боли и чак към 03:00 заспах и тай де имах си нощни премеждия.
оплаках се едно хубаво и аз ама като споделя с вас бременните ми олеква тъй като ме разбирате.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: декември 08, 2009, 18:14:47 »

Извинявам се за намесването,Гери ти при кой доктор ходиш,за Враца знам,че с най-добра апаратура е Миткова.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: декември 08, 2009, 21:50:26 »

А я кажи теб докторката на колко време те вика на жк?
А иначе аз при нея не виждам много защото монитора е с гръба.Ти кога си на доктор?
Кали, както се замисля май на две седмици ме вика на ЖК crazy знам , че останалите ходят по веднъж месечно, така че според мен е похвално толкова често следене.. pardon аз нямам забележки:)
Сега ще ходя на 15.12..но преди това най-накрая ми дойде часа да направя ехокардиографията Girl_hide
Пък днес бях на преглед за очите, защото миналата година си правих лазерна корекция, та да се консултирам дали има някакви показания, противопоказания...та така де всичко изглежда добре, дадоха ми зелена светлина и мога да помисля за нормално раждане good
Гери......девойка...леле.....супер.... give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: декември 08, 2009, 23:00:17 от pleasure » Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: декември 08, 2009, 22:56:04 »

Плежър,да явно жената не работи през пръсти а както трябва.Късметлийки сме ние с теб да зваеш.Аз бях днес,толкова приятна е атмосферата в тоя кабинет че ходя с удоволствие дори когато ще ми взимат кръв.Днес бях,прегледа ме и ми взе секрет.Ама толкова ме боля че няма на къде.С бебо всичко е наред.
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: