Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:42:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3" (Прочетена 124952 пъти)
ivaiva
Баш Майстор
Отг: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март-
«
Отговор #315 -:
ноември 28, 2009, 22:44:08 »
Кали миличка, до нова година имаме сериозен проект и всички сили са хвърлени, за да се осъществи..
не знам как ще го бъде, опитвам уикендите да почивам ама..., не ми тежи много работата, повече ме е чд, че нямам време да планирам разни неща за беби, ама живот и здраве от януари съм негова
милички аз вече не знам каква количка да вземем, тия дето много ми харесват са с дни цении.., все ми се струва,че 600-700 лв. са оптимални. Мислите ли, че си заслужават по-скъпите?
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #316 -:
ноември 28, 2009, 23:12:58 »
Цитат на: ivaiva в ноември 28, 2009, 22:44:08
милички аз вече не знам каква количка да вземем, тия дето много ми харесват са с дни цении.., все ми се струва,че 600-700 лв. са оптимални. Мислите ли, че си заслужават по-скъпите?
Иве, и аз така...тези дето ми допадат..са на цени колкото една кола на старо..
.....обърках се гледайки ги. И все си казвам, че има време..е то има...ама ей сега ще се изтърколи....
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #317 -:
ноември 28, 2009, 23:22:34 »
За количките препоръчвам да си ги поръчате от някъде по интернет защото е си купите количка която тук е хиляди за 600-700лв
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #318 -:
ноември 28, 2009, 23:26:23 »
Цитат на: kali_gali в ноември 28, 2009, 23:22:34
За количките препоръчвам да си ги поръчате от някъде по интернет защото е си купите количка която тук е хиляди за 600-700лв
Ей Калиииииии, много ти се радвам, да знаеш
Ти си ми личният стожер на темата и неоценим съветник
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #319 -:
ноември 28, 2009, 23:33:04 »
Момичета, да ви кажа за болницата на мен какво ми искаха и в крайна сметка какво трябваше!!!
За дрешките и аз знаех, че искат камизолки и ританки, но още първата вечер детската сестра поиска други дрешки, че така на бебо му било студено
слагахме му и боди с гащеризонче и боди с ританки и блузка. искаха и памперси и одеалце.
За мен най- необходимото се оказа помпата !!! първите дни нямах и много съжалявам за това, може би ако още в началото бях почнала да се цедя нямаше да изтърпя толкова болка. Крем за подготовка на зърната незнам дали е необходим, просто каквото и да правите няма да можете да се подготвите за това
, но за сметка на това гармастана свърши приказна работа, определено много облекчава.
Следродилни гащи не съм ползвала, от болницата ми даваха стерилен лигнин, с него ми беше по- добре отколкото с дамски превръзки, изобщо не спарва даже сега в къщи ползвам от време на време.
Сега ще прегледам списъците и ще видя дали и аз съм купила нещо, което не е необходимо
Активен
kali_gali
«
Отговор #320 -:
ноември 29, 2009, 00:00:30 »
Плежър на ме разсмивай моля те.Просто аз съм манячка на тема седе и ровене в интернет и така попадам на разни нещица-но то май това си е болеста на века.Аз така гледах тези скъпи колички и хем ми харесваха хем си виках "абе как ще дам торкова пари за една количка,като то за тия пари всичко ще си накупя".Мъжа ми каза,че щял за тия пари да ми купи една стара кола,да и махне покрива и по цял ден да разхождам бебето с нея на задната седалка на чист въздух вместо да купуваме количка
.Да,но си намерих желаната количка точно за парите които бях склонна да дам и съммного доволна.А в мадъркеър има дори по-добри за по-малко пари.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #321 -:
ноември 29, 2009, 09:31:34 »
Момичета аз да кажаотмоя скромен опит за болницата, че всяка си има свой списък и искат различни неща. А ако стане така че ви потрябва и нещо друго мъжлетатат ще го донесът, например ние като бяхме в родилната и искана самоританки и камизолки, и после акушерките казаха да ми донесът и чорапки за бебо, така че споко всичко ще е ок.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #322 -:
ноември 29, 2009, 11:42:41 »
офф не знам как мога да се доверя на таткото да купи нещо, което да донесе в болницата. май предварително трябва да е купено и само от вкъщи да го носи...
за количките, мислите ли, че е задължително акко се поръчва, същата да се види на живо...?
Активен
kali_gali
«
Отговор #323 -:
ноември 29, 2009, 12:24:53 »
Иве,желателно е да я видиш преди това-лека ли е,маневрена ли е,какви са материите.
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #324 -:
ноември 29, 2009, 18:18:37 »
здр за днес момичета ние днес разчиствахме вкъщи и после една разходка с кумовете и май се преуморих едвам се домъкнах до нас.мн ме боляха стъпалата едвам се движех ужас.и сега ще почивам.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #325 -:
ноември 29, 2009, 18:31:30 »
Слънцата
я си почивай, толкова малко остава, вземи се стресни малко и си седни на д-то
Кали
аз още не мога да се престраша да пазарувам по нета, още повече пък такива големи покупки, ми не се оправям и това е
Иве
я виж в коя седмица съм и още само гледамееее....гледаме колички, ама нищо
Ту си харесам една и после се почва "ми това бертони е куча марка, не вземай такава" и все се поддавам на чужди мнения, уж бяхме решили че това ще е количката - 400лв - кош за новородено, друг кош седнал, кош за кола, чанта - манта и т.н. всичко
Едноцветна е, не ми шаренее, което за мен е важно... и така, и като цена ми е повече от перфетна
Абе най-вероятно тя ще е, че и мъжа ми много я харесва нея
На мен утре ще ми преведът едни парички и ще почваме да набавяме вече всичко за бебошев
Само количката ще задържим за сега, а креватчето кумовете ще ни купят за Коледа
Аз да ви кажа как ме е яд на мене си, снощи като бяхме в Кауфланд и мъжа ми така се развълнува като видя една биберонка с една пчеличка и ми вика "ейй тая биберонка ще я купя на дребен" и аз като почнах "ама тя не е хубава, тя е силиконова..." и му убих целия ентусиазъм
Нямам мозък в тая глава за две стотинки
Стискайте ми палци че може би ще имам хубави новини тия дни, само ми трябва още малко време за потвърждение
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #326 -:
ноември 29, 2009, 18:59:27 »
и аз тъй си викам Герчо да се спра и да си седна на д-то че цялата бременност я изкарах на крак и в движение и нерви и затуй все ме боли тук и там и лежа по болници ама ми е дебела главата иде ми понякога да седна и сама да се набия
.такива сме и на моя мъж му хареса една бебешка количка и аз му развалих цялото желание с мойте прищевки ама да била лека ама да е с един кош и от сорта ама няма как.
и друго щях да казвам каква е тази изненада че ми стана интересно ама и аз съм мн любопитна ама за каквото и да става дума стискам палци
«
Последна редакция: ноември 29, 2009, 19:01:43 от sl1ncata
»
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #327 -:
ноември 29, 2009, 19:06:46 »
pleasure,Иве
не се притеснявайте- вижте ме и мен кога започнах да пазарувам същетствено
От предната седмица- така че не се впрягайте по този въпрос
А за количката е повече от желателно да се види на живо, за да може да видиш дали е маневрена, лека ли е, материята и, стабилна ли ти се струва
Ние ще я купуваме живот и здраве след като бебо се роди- засега само гледаме. И на мен тези които ми харесват струват повече пари, а можем да отделим някъде към 600 лв. може и малко повече, но не съм сигурна.
Гери
ще видим кога ще ги снимам, но обещавам да е скоро
Стискам ти палци да ни се похвалиш скоро с хубава новина
sl1ncata
изпра ли вече дрешките
Аз трябва тези дни да купя бебешки прах за пране, но чакам и кошарката да вземем и поставим, че да има къде да прибирам дрешките
kali
минават ли сининките- дано бързичко да изчезнат.
За списъците
- моят съдържа почти същите неща. Аз няма да купувам бебефон, защото апартамента ни е много малък, а и бебето ще е в нашата стая. Няма да купувам и овалжнител, влагомер, камизолки. Мисля, че бодитата са много удобни.
Плами, Плежърче,Гери
вашите срамежливковци, ще се видят следващият път сигурна съм
Моят хубавец и той така се криеше, но накрая му лъсна всичко, а миналата седмица така се беше разкикерчил, че не остави нищо на фантазията на доки
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #328 -:
ноември 29, 2009, 19:13:26 »
изпрах дрешките на бебо и само остана да ги изгладя е останаха ми чарашафчетата.хавлиики и тези по едрите неща ама имам време да веселушко вземете си кошарка че да има де да ги прибираш аз там ги прибирам ама после ще ги местя като ни дойде скрина дето го чакаме.
Активен
kali_gali
«
Отговор #329 -:
ноември 29, 2009, 20:09:16 »
:laugh:ха ха ха ,да минават щото доктора ми разреши по малко да се мажа с хепароид,пък и този път са по-малко.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...