Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:28:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 124947 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: ноември 17, 2009, 23:36:07 »

Аз приключих с покупките за бременни,две поли са ми напълно одстатъчни и си нося блузите от преди.Е ако реша да почна да качвам много от сега нататък ще трябва да купувам,но се надявам да се поопазя.
Ти ме подсети, че пола си нямам... *crazy*май за това ще се оглеждам:)
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: ноември 18, 2009, 07:30:39 »

:)Аз си поръчвам по интернет от Пловдив.Ако искаш ще ти пратя линк към сайта.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: ноември 18, 2009, 09:40:17 »

kali_gali , прати сайта, моля теееееееее! Аз имам един панаталон само и го нося нон стоп. А една колежка ми даде нейни, но за сега са ми големи  blush. Само един гащиризон ми става и го нося чат пат. Обаче друго си е една готина пола.... Wink
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: ноември 18, 2009, 09:49:59 »

С удоволствие,тук го слагам за да може и друг да се възползва ако реши-цените са добри,моделите също,абе аз съм много доволна-купих си две летни и две зимни.
http://www.conti-bg.com/
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: ноември 18, 2009, 10:03:12 »

С удоволствие,тук го слагам за да може и друг да се възползва ако реши-цените са добри,моделите също,абе аз съм много доволна-купих си две летни и две зимни.
http://www.conti-bg.com/
Кали, изглежда много симпатични нещта има.. give_rose
А как стои въпросът с доставката (дни)?
Много благодарим, сега най-накрая ще се сдобием с някое готино поле... yahoo
Ти кои си си взела? blush
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: ноември 18, 2009, 10:36:14 »

Ако поръчаш до обяд,на другия ден до обяд си я получаваш по куриер.Доставката си е за твоя сметка,но цените им не са ужасно високи и това не оскъпява много.
Аз съм си поръчала пола Боби в летен и в зимен вариант,една права с едни големи светли джобове на дупето и една лятна дълга права,която вече обаче не нося защото е много тънка.Зимните дънкови са от дебел дънков плата и няма да дзиндзирикам зимата.
За размерите-аз казвам ханша в сантиметри и те ми казват кой номер,но ако има проблем пак по куриер става замяна.Аз до сега от 4 поли нямам такава дето да не съм си уцелила номера.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: ноември 18, 2009, 10:48:28 »

Танче относно подстригване, боядисване и т.н. напълно подкрепят мнението на moyra, много добре казано, освен за здравето си, трябва да се грижиш и за самочувствието си  good Аз си се подстригвам и си се боядисвам, е до сега само веднъж съм се боядисвала но няма да се колебая да го направя пак когато му дойде времето  good

За дрехите и аз нали си имам един панталон, та все се каня да си купя дънки, но ми досвидява да дам толкова парички за нещо дето няма да го нося кой знае колко, купих си клин, все пак студентството ми позволява да ходя по неглиже, ако бях на работя някъде може би бих си пазарувала повечко панталони  pleasantry Та клина си взех за 6лв и братовчедка ми ми подари една дълга лилава туника и с тях си джаскам на пред назад, сега мисля още една туника да си взема  good

Плежър много са ти хубави глезорийките  blum

Аз ще почвам да се дупя с упражненията на Ели и Ина   blum Освен това мисля да пробвам варианта със замръзените зеленчуци и фенерчето  blush
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: ноември 18, 2009, 10:54:46 »

Уууууу Кали, много хубав тоз сайт  tease къде го кри до сега  blum
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: ноември 18, 2009, 10:59:59 »

Благодаря ви за мненията  give_rose  И аз съм на такова мнение за външния вид де  good като знам колко се контех преди, а сега не се понасям като се гледам  tease  не съм решила още ама сигурно ще се подстрижа малкичко  Wink

Кали мн е хубав наистина сайта, а и цените му не са лоши де  good И аз имам нова бременнска придобивка, взех си една рокличка за 8-ми декемри, а и не само за тогава нали и др празници идват  blum после може да ви се покажа с нея  give_rose
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: ноември 18, 2009, 11:14:21 »

Танче ти ме подсети и аз искам нещо за 8ми декември по така фук-фук, ако въобще ходим някъде де, че тия мойте колежки нищо не става от тях  sarcastic Ама те уж днеска ще се разберем  pleasantry
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #205 -: ноември 18, 2009, 11:35:50 »

Таня и аз си се подстригвам и няма намерение да заприличвам на самодива- че и моята коса като израсте и започва да хвърчи наляво надясно  Girl_hide Така че според мен не трябва да се робува на такива бабини деветини ами да си се грижим за външния вид и да имаме самочувствие  girl_wink
Гери аз си купих дънки още  в началото на 6м. и хич не съжалявам- много са ми удобни и си ги нося редовно  girl_wink  На теб ако не ти е студено с клинчето нищо не ти пречи да си караш с него- то още е топличко, само декември да не хване някой студ, че тогава ще трябва нещо по- дебеличко  girl_wink
pleasure честити придобивки- дънчиците са страхотни  good
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: ноември 18, 2009, 15:58:12 »

Здравейте и от мен!
Преди малко се връщам от зъболекарче, оправихме и последното зъбче и вече сме напълно готови smile

Днес бях на лекцията в Бейби мола за видовете контракции, много полезно нещо за мен, въобще тези лекции за мен като мама, която е боса във всичко и чака първото си детенце  ми се струват много много добре. Кефи ме и мацката, която ги води - акушерка и е такъв сладур.- ВВсъщност аз преди много се страхувах от раждането, след една нейна лекция реших, че ще раждам нормално преди бях за секциото. А сега даже много често със смях заявявам колко пък да боли от това раждане всеки е бил щастлив след нещо. Та да се похваля, че и днес съм много доволна от лекцията за контракциите и кое как трябва да бъде smile
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: ноември 18, 2009, 16:33:10 »

Аз за това смятам че масово жените не раждат нормално и не кърмят, защото нямат нужната информация  Wink Това е моя болна тема и съм твърдо решена един ден живот и здраве когато завърша предимно на там да са насочени знанията ми - към това да "образовам" жените по тези два въпроса. И преди е коментирано, така че не искам пак спорове по тази тема, но масово жените гледат на секциото като на нещо безболезнено и като начин да избягат от родилните болки  nea
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: ноември 18, 2009, 17:26:36 »

абсолютно Герчо, аз също си представях как нормалното е егати мъчението, а секциото е нещо ей така елементарно. Всъщност сладураната, която води лекциите в Бейби мола беше тази, която ме накара да осъзна, че при секцио винаги има рязане и шиене, при вагинално раждане не е сигурно това, може да се окаже че ще родиш абсолютно безпроблемно, и дори да има някое шевче боли много по-малко и зараства много по-лесно от тези при секциото.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: ноември 19, 2009, 09:03:19 »

Хей, мацки много ви се радвам на кокетната темичка  danceg  Само така - фризьор, козметик, дрешки и добро самочувствие!  *THUMBS*Другото са бабини деветини.  А вместо поли или панталони, аз много носих туники и сукманчета с клин. Сега и без това високите, над коляното ботуши са хит, така че ако се чувствате комфортно слагайте туниките.
Ще следя темичката ви с кеф, ама пуснете и по една снимка да ви се радваме danceg
А, да не забравя, аз като бременеех си бях принтирала и една гимнастика за бременни, но май повече стоеше на нощното ми шкафче от колкото да я правя. То и сега седят  там едни упраженения за корем и бедра, ама Сашко не дава... funnytooth
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: