Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 14:37:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булченски рокли - 12 част "  (Прочетена 203220 пъти)

Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #405 -: януари 26, 2010, 21:28:12 »

Slaveia87 благодаря smile аз също много се колебаех между две и отидох три пъти да пробвам, докато реша smile като пробваш и двете веднага ще знаеш, коя искаш smile
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: януари 27, 2010, 00:44:57 »

slaveia87,  Bravo, че знаеш какво искаш. Защото тези две рокли са с еднаква линия и идеята им е еднаква, разликите са в подробности, които вече са въпрос на вкус, кой кое предпочита. Това, което аз виждам, като единствена съществена разлика е, че втората рокля, евентуално може да търпи колие, докато за първата определено ще идва в повече. Един изпитан метод, коя рокля искаш повече е да си кажеш, че хвълряш ези-тура и каквото се падне. Ако се падне твоята ще се съгласиш охотно, ако не, ще те гложди отвътре, че можеш и да си смениш мнението. Успех си избора и бъди сигурна, че ще е правилен good
Активен
slaveia87
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: януари 27, 2010, 08:37:40 »

Slaveia87 благодаря smile аз също много се колебаех между две и отидох три пъти да пробвам, докато реша smile като пробваш и двете веднага ще знаеш, коя искаш smile

Dinna е да ама проблема е , че няма нито една от двете, така че е се очертава да пробвам нищо  nea .
 pebbles а колие не искам  smile не обичам да нося...мисля си за някоя нежна гривна и обици ...някак си като е по изчистена самата визия ми стои по добре smile е все пак въпрос на вкус
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #408 -: януари 28, 2010, 01:47:54 »

Здравейте момичета - сватбени кокичета smile
Досега само си ви четях, но при показване на една от най-любимите ми рокли на Pronovias  heart , не мога да се сдържа ..
Та slaveia87 за мен модела Gaudi е просто уникален - стилна, изящна, величествена ... Не че другата не е хубава, както повечето техни, но начинът, по който би подчертала една хубава фигура тази рокля за мен е неповторим smile

Много би ми било интересно да видя реални снимки на роклята, както и как ще стои облечена на теб, вярвам чудесно smile

Така и така се включих, мислите ли, че подобен модел би стоял добре на не много перфектна фигура (висока, но с някой друг килограм плюс) ....Очаквам някой да ме убеди, че хич няма да ми стои и да си откажа от нея  Ashamed
А иначе много ми харесва и тази:
http://fashionbride.files.wordpress.com/2009/09/galante_a1.jpg ..
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: януари 28, 2010, 08:40:07 »

според мен някой килограм отгоре не пречи, но има значение структурата на тялото, ако жената е с по-подчертано широк ханш, определено няма да стои добре,
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: януари 28, 2010, 09:19:50 »

Аз пък смятам, че едно равно тяло е доста по-неподходящо за такъв тип рокля, отколкото тяло - амфора. Обаче, според мен, трябва да се облече нещо с такава кройка. Да, тези  по българските бутици няма да са с това качество на кройката и няма да е същото, но поне ще ти даде някаква насока как ще изглеждаш и ще решиш, дали ти харесва толкова стила, или ще направиш компромис за нещо, с което се харесваш повече. И най-вече, каквото и да сте убедени че искате, не се лишавайте от удоволствието да изръшкате няколко бутика и да се наврете във всяка булчинска рокля, която ви попадне, дори и най-грозната за вас кройка. Първо, панаир на суетата, което си е чудесно, само по себе си, второ, може да откриете неподозирани неща.
Активен
slaveia87
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: януари 28, 2010, 09:47:01 »

Bishkotski да роклята е много красива...едно момиче се омъжи в същата рокля...беше чудесна Girl_hide
...мисля че трябва да пробваш такъв тип рокли..най-важното е ти да се харесаш и да се чувстваш комфортно в нея...а аз мисля че наистина ще си прекрасна  Bravo. Като дойде роклята ще кача снимки ама това няма да е скоро  sad след около 4 месеца ...ще падне голяма чакане или направо от  weddingday
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: януари 28, 2010, 10:57:35 »

Bishkotski, зависи къде са килограмите и колко са, ако са равномерно разпределени горе и долу, а талията е тънка, може да стои добре.
Ако обаче са трупнати само на ханша, както е при мен (аз не съм и висока де  smile ) или пък на корема, може да подчертае точно тях.

pebbles е адски права, между другото, самото пробване е голям кеф, а понякога резултатите могат да бъдат изненадващи...  Wink
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #413 -: януари 28, 2010, 12:21:20 »

Asseto е абсолютно права относно пробването и изненадващите резултати smile аз също си мислех, че роклите на проновиас няма да ми отиват, тъй като съм дребна, но беше точно обратното. А и в крайна сметка тези рокли са правени с идеята да санат точно на такива като нас, а не само за манекенки danceg
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: януари 28, 2010, 12:48:08 »

Това с пробването на много рокли,за съжаление не можах да го изпитам :(Когато ходих да си взема моята рокля беше -15 Градуса навън и цял ден обикалях из София.Беше ми толкова студено,че за нищо на света ни исках да се съблека cold :sarcastic:Пробвах само 2 рокли и втората я купих.
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**

« Отговор #415 -: януари 28, 2010, 13:00:20 »

Ех момичета lol) Не ме разубедихте особеноооо  smile smile
Вече се виждам с бодра крачка засилена към La Sposa lol

Иначе сте прави, изненади при пробите може да има всякакви, затова съм решила готова или шита да намеря моделите, които ми допадат и които не и да ги видя на мен си ....

eva_87 - погледни го от хубавата страна, намерила си бързо Твоята си рокля, спестила си време и чудения и всичко е станало както трябва lol
Ако на втората проба видя сноп светлина от небето, насочен към мен и ангелски хор ми запее "това е Роклята" и аз няма да се чудя lol (естествено, ако не е някакви хиляди...)  danceg
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: януари 28, 2010, 13:27:01 »

Да,имах късмет.Като я видях на манекена и си викам-"тази ще е".Пробвах я и вече знаех,че ще я взема.Чак тогава попитах за цената и направо щях да падна-380лв. Oh my ...
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**

« Отговор #417 -: януари 28, 2010, 13:51:26 »

Да,имах късмет.Като я видях на манекена и си викам-"тази ще е".Пробвах я и вече знаех,че ще я взема.Чак тогава попитах за цената и направо щях да падна-380лв. Oh my ...

E това наистина си е късмет и с тази ценичка ...  smile
Ще покажеш ли снимка ?
Активен
slaveia87
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: януари 28, 2010, 14:23:41 »

eva_87 , Bishkotski кога е  weddingday
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #419 -: януари 28, 2010, 14:26:31 »

Цопвам се и аз в тази темичка  smile
Eva_87  Bravo това наистина си е късмет  smile
 Аз още не мога да реша какъв модел, колебая се между къса и дълга с голяяяяяма цепка  blush Качила съм снимки на няколко модела в галерията, че тук нещо не ми се получи  blush Само двете къси не мога да си спомня от къде съм ги свалила  pardon  Аз също съм на мнение, че докато не се пробва няма как да реша кое ще стои по добре, още повече, че имам да прикривам едни "любовни дръжки" и едно коремче което ми остана след раждането (но тайно се надявам да изчезне до лятото  girl_wink)
Bishkotski роклята е прекрасна, смятам, че ще си много красива в нея  good
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: