Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 16:36:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булченски рокли - 12 част "  (Прочетена 203371 пъти)

Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: януари 20, 2010, 13:50:59 »

Desi_Deskata, и аз не бих искала да имам обръч. Като седнеш или когато си надигаш полата, докато танцуваш, изглежда ужасно. С тюл (или с каквото друго се прави, за да се придаде обем  lol със сигурност ще е много по-добре.
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: януари 20, 2010, 13:56:18 »

Desi_Deskata, моята рокля е само с тюл. Мисля, че няма да сгрешиш, стои някак си "по-естествено", не знам как  по-точно да се изразя. Имам предвид, че обръча придава един много идеален кръг, аз мерих такава рокля и се чувствах като матрьошка  pardon
Съкласна съм с Rainwoman и на мен не ми харесва, когато се наддига полата  sad
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: януари 20, 2010, 13:58:32 »

Момичета, имате ли идея дали с такава подплата от тюл, или какъвто и да е плат, роклята ще тежи много повече, отколкото с обръчи?Аз също искам моята рокля да няма обръчи, но ме притеснява дали ще мога да се движа с толкова плат.  sad
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: януари 20, 2010, 14:11:42 »

Dallila , тежи и то доста повече, тъй като обръча поема много голяма част от тежестта на роклята. Но не тежи чак толкова, че да не можеш да се движиш.  sarcastic Но все пак аз съм я обличала само за проби, това са няколко минути, не е като да издържиш цел ден, но реших, че ще жертвам удобството в името на красотата  bouncinggirl.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: януари 20, 2010, 14:15:30 »

подплатата от тюл не тежи, то реално са няколко пласта, но всеки е доста къдрав и придава много обем. според мен с тюл е много по-удобно и естествено, обръча е неудобен и като танцуваш се получва странно движение( това е мое мнение по мое наблюдения, моля не се обиждайте)
Активен
loni_guapa
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #335 -: януари 20, 2010, 14:17:35 »

minalia mesec merix edna s mn tul.abe mn plat ia6e po neia teje6e dosta ama pak be6e super udobno i mn stilno.kasata roklia do prascite e super za po nisi4ko momi4e za da e na visok tok pravi stra6en krak.as sam 1,85 visoka i 6te bada s dalga roklia za da skria 4e 6te bada s ravni obuvki.abe 6te vzema da si kupia edni kecove i tva e ina4e 6te bstar4a na moia
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: януари 20, 2010, 14:18:34 »

На мен ми е голям мерак да е само от тюл.Така като съм гледала по снимки роклята ми изглежда една по-мекичка такава и много ме радва.
А има ли голяма оскъпяване на роклята, ако е от такава подплата?
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: януари 20, 2010, 14:19:48 »

Моята рокля ще е с пластове тюл под полата, без обръч. Като я мерих, не беше супер лека, но и не тежеше особено като че ли. На мен с обръч също не ми харесва, точно вчера гледах ДВД от някаква сватба, булката по едно време залитна назад някак си, полата ѝ отпред се понадигна и се видяха отдолу обръчите, не беше особено красиво. А и качването в колата с рокля с обръч ми изглежда голямо приключение.
От друга страна се чудя дали целият този тюл няма да ме спъва и да ми се оплита в краката...  pardon
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: януари 20, 2010, 14:28:25 »

моята беше с лек обем с тюл, няма никаво спъване, защото реално имаш една много лека и мека пола и само в долния край някъде над коляното започват пластовете и те са доста по-къси от самата рокля, така че няма как да ги закачите, ниито да се спъвате, въобще не съм усещала, че имам тюл,  що се отнася до оскъпяването един метър тюл е 1-2 лева на едро, просто не им се занимава на шивачките, това е.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: януари 20, 2010, 14:30:18 »

Първо да предупредя, че само съм чувала за пластовете тюл. Значи - казват, че е доста по-удобно, но излиза и по-скъпо.
Друго мнение, което съм чувала е че се замотава в краката, но пак казвам, не съм убедена.
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: януари 20, 2010, 14:31:22 »

Rainwoman  много точно си обянила притеснението ми за обръча. Аз съм имала рокля само с тюл и ми беше удобна. Както каза Rossito стои по-естествено. Според дизайнерката ако е само с тюл няма да стои толкова красиво а на мен не ми се вярва, но пък нищо не разбирам от шиене и моден дизайн. Много жалко че нямам снимка да ви покажа, ще поразгедам из други сайтове за подобна рокля.
А за оскъпяването не мисля че малко тюл кой знае колко ще вдигне цената. Роклята за абитюренската ми я травиха вместо с обръчс тюл и не ми взеха никакви пари отгоре.
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: януари 20, 2010, 14:34:10 »

Окончателно се разсеяха съмненията ми дали да съм с обръч или с тюл.Благодаря ви, момичета, златни сте.  give_rose give_rose give_rose
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: януари 20, 2010, 14:41:55 »

Ааа, Деси, няма как цената да не се вдигне. Едно е да сложат един пластмасов обръч, друго е няколко пласта плат, особено ако е качествен. Не казвам, че ще е много по-висока, но все пак.
Далила, ще чакаме снимки! good
Активен
peggi
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #343 -: януари 20, 2010, 15:33:36 »

Здравейте и от мен girl_wink След дълго търсене,намерих и моята рокля и искам да ви я покажа *YAHOO*Искрено се нагявам да мога да я намеря или ако не да ми я ушият  give_rose

* mirabella1_001.jpg (31.13 KB, 222x340 - видяно 2837 пъти.)
Активен
Dallila
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: януари 20, 2010, 15:39:14 »

Peggi, роклята е страхотна.Много нежна и елегантна.Стискам палци да е точно такава, каквато я искаш.    give_rose
Velvet, аз още не съм отишла на шивач, но ще обещавам да пусна снимки като стане. biggrin
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: