Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 02, 2024, 11:32:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булченски рокли - 12 част "
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булченски рокли - 12 част " (Прочетена 202687 пъти)
toni popova
Новак
Публикации: 16
Отг: "Булченски рокли - 12 част "
«
Отговор #90 -:
ноември 28, 2009, 12:05:12 »
asseto здравей,моя съвет е направо да отидеш,няма спор че роклите им са красиви,просто не успяха да предложат на мен това което исках и затова останах малко разочарована.Това съвсем не означава,че ти няма да намериш именно там роклята на мечтите си!Все пак аз продължавам търсенето,но аз съм по взискателна и възнамерявам да обиколя навсякъде преди да се спра на нещо конкретно!Намалени модели имаше,но аз се интересувах от една конкретна рокля и не съм разпитвала за тях.Моята беше 6000лв.,но сигурно има и по евтини!И все пак не се ограничавай само с тях,ще се изненадаш колко по красива и достъпна рокля може да намериш в другите бутици,когато аз започнах търсенето си очаквах от тях най-доброто а не се оказа така.От м.тайлър и шу-ши съм много по доволна и като цени и като обслужване
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #91 -:
ноември 28, 2009, 14:52:15 »
Тони, мерси много! Аз също няма да се огранича само с тях, аз съм човек, който трудно избира и иска да се увери, че е избрал най-пододящото, та сигурно и аз ще обиколя навсякъде.
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #92 -:
ноември 28, 2009, 18:05:03 »
Здравейте,харесах си няколко модела на demetrios.В софия ги има в areti.Още не съм ходила лично,но пратих запитване-засега няма отговор.Имате ли впечатления от този салон и от марката?Някой знае ли как вървят цените горе-долу?
Активен
simoneta
Любопитен
Публикации: 29
«
Отговор #93 -:
ноември 29, 2009, 00:13:27 »
Здравейте, момичета! Преди малко и аз се регистрирах, много ми харесва този форум, а и вашите коментари и идеи, които давате. Наистина са много полезни. Аз също съм бъдеща булка, сватбата ми е през юни и от понеделник започвам да търся рокля. Всичко, което прочитам тук ми е много полезно и ще споделям и аз с вас.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #94 -:
ноември 30, 2009, 11:15:39 »
Цитат на: eva_87 в ноември 28, 2009, 18:05:03
Здравейте,харесах си няколко модела на demetrios.В софия ги има в areti.Още не съм ходила лично,но пратих запитване-засега няма отговор.Имате ли впечатления от този салон и от марката?Някой знае ли как вървят цените горе-долу?
и на мен роклите много ми харесаха като ги гледах в интернет, но ня място изживях истинско разочарование, магазина е малък и роклите видимо изглеждат мръсни и употребени, отношението на продавачката също не беше добро, не знам тогава ми казаха че чакали нови рокли, но повече не отидах. дано при теб нещата са по-добри.
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #95 -:
ноември 30, 2009, 13:17:32 »
Днес ми отговориха на запитването по e-mail.Цената на едната рокля е 750евро а на другата 875евро.Харесаха ми 5 модела,но само за 2 попитах.Казаха че имат в наличност цялата колекция от каталога за 2010.Цените са малко по-високи от колкото мога да си позволя
,но все пак може да отида до там през декември.Сега съм в Гърция и мисля да отида и до тукашният магазин.Може тук роклите да изглеждат по-добре(чистички и новички)и да са по-мили продавачките.
Активен
toni popova
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #96 -:
ноември 30, 2009, 14:41:17 »
Здравейте момичета,по темата за деметриос-това е един от бутиците от които съм най-разочарована!Роклите наистина изглеждат употребявани и отношението не беше никак любезно.За мен този бутик отива в черния списък и няма шанс да си избера каквото и да било от там.
Активен
simoneta
Любопитен
«
Отговор #97 -:
ноември 30, 2009, 23:20:42 »
Здравейте и от мен! Аз днес пообиколих бутиците за рокли - разделила съм ги така - 1ви ден чужди дизайнери, 2ри ден - добри български дизайнери, 3ти ден последна обиколка на само 2 бутика. Днес бях в Проновиас, М.Тайлър, Симбелин и Романтика (Мори Лии) и мога да ви кажа, че за мен най-хубавите рокли и най-доброто обслужване в сектор - чужди дизайнери е Проновиас на Оборище. Наистина роклите са им фантастични, а и цените са им много добри. За другите 3 бутика - няма да коментирам, нека всеки сам отиде и прецени. Няма да пиша негативи. Харесах си 3 рокли в Проновиас, едната е на Мануел Мота, малко по скъпа е -2500 лева, но ще видим. Има и рокли по 1300 лежа и по 1600 лв в същия бутик. Утре сигурно ще отида до Виргиния и Феде и ще споделя дали съм си харесала и там рокля.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #98 -:
декември 02, 2009, 14:24:27 »
Бих искала да ви покажа няколко екзотични сватбени рокли (някои повече,други по-малко)
Може да се харесат на някого
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #99 -:
декември 02, 2009, 15:30:28 »
Искам да и видя на 3-тата гърба, а последната да я видя в цял ръст
michelle, с теб се преследваме по темите днес
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #100 -:
декември 02, 2009, 15:36:20 »
Цитат на: Jorjeta в декември 02, 2009, 15:30:28
Искам да и видя на 3-тата гърба, а последната да я видя в цял ръст
michelle, с теб се преследваме по темите днес
Вярно
Днес ми е ден за писане...
Последната е от този сайт :
http://www.wai-ching.com/
Третата мисля , че е от същия дизайнер, но нещо не я виждам там.Ако искаш пробвай да откриеш негови рокли с някоя търсачка.
«
Последна редакция: декември 02, 2009, 15:42:48 от michelle
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #101 -:
декември 02, 2009, 15:56:14 »
WOW - на мен първата ми харесва изключително много
Активен
simoneta
Любопитен
«
Отговор #102 -:
декември 02, 2009, 16:26:56 »
и на мен първата ми харесва, но за официален случай. Булчинската почти съм я избрала. Вече зная кой модел ми стои най-добре и откъде ще ми бъде роклята. Вчера ходих и при българските дизайнери, но нищо не си харесах. Някои от тях даже имат незаслужено високи цени имайки предвид, че кройките не са им чак толкова перфектни само дето платовете са им хубави, но се иска и качествено изпълнение за да искаш например 3000 лева за рокля.
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #103 -:
декември 02, 2009, 18:12:12 »
michelle
роклите са наистина невероятни, особенно първата.
Но е доста трудно да се намерят такива платове
Иначе всяка шивачка може да ги ушие. като цяло аз съм огромен почитател на красивите рокли заради самия плат и неговата красота, а не толкова на засукания дизайн
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #104 -:
декември 04, 2009, 16:27:10 »
И аз си паднах по първата рокля ! Всичките са интересни и красиви, но определено са за по-смелите булки. Аз най- екстравагантното за което се замислих беше златна рокля, но май вече се отказах от идеята !
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...