Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 20, 2025, 12:38:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 131235 пъти)

Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: октомври 21, 2009, 12:53:25 »

Благодаря ви много момичета  give_rose

Да по естествен път се роди, ама тя етърва ми второ ражда, а там съм чувала, че бебнцата по- лесно и бързо излизали и само с два шева се отървала, казва, че мн бързо минало раждането, че чак доктора футбола не можал да си догледал  crazy ужас

иначе ние сме големи "футболисти"  danceg голямо ритане пада цял ден  smile
Онзи ден обаче аз, че се разтроих ама и то милото криво ми стана  sad и не спря да се върти и да ме бута. Един идиот който, педагог ми се нарича го помолих да ида до тоалетна, а той най- нагло ми отговори "ти да не си в 1-ви клас, да не мислиш, че като си бременна си по- важда и с привилегии"  blush ами много криво ми стана и аз нищо не казах и отидох след час и половина стислкане, после се наревах на мъжа ми, и се замислих още колко такива ще ги чуя, така че вече от никога нищо не очаквам да ми помага, камоли да ми направи компромис  Wink
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: октомври 21, 2009, 12:54:14 »

Ееее пораздвижила се е любимата тема  Bravo
Гледам за ритничета си говорите - не ги рабирам тия работи още, ама ви се радвам много  smile
Гери още от онзи ден се каня да ти пиша - ама мамчееее ти си вече 7 месец  yahoo леле още малко останало мила - така се зарадвах като ти видях лентичката и си е я сменила, няма го синньото - да не би да имаш съмнения че е мъж бебчо  Girl_hide
Танчее айде честит племеник - леле че едро бебе -  Браво  Bravo Жив и здрав да е сладура  give_rose
Леле  diablo Танче сега прочетох за преподавателя  Oh my ... - направо се чудя що за хора има  sad
« Последна редакция: октомври 21, 2009, 12:56:16 от Вероника » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: октомври 21, 2009, 13:07:02 »

Ами Верче на последната консултация доктора каза че вижда лабий ама не е сигурен, та все пак имам някакво минимално съмнение  blum

Танче ужасен е тоя човек, така онзи ден една колежка пира преподавателката по детски болести може ли да излезе да говори по телефона че беше важно и оная "НЕ!" и колежката ми "добре" и стана и си излезе  funnytooth Ама не сме в детската градина бе мама му стара, в крайна сметка големи хора сме  angry
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #318 -: октомври 21, 2009, 13:48:10 »

Таня честито племенниче, да ви е живо и здраво  give_rose give_rose Той голям мъж се родил браво на него, а на майка му пожелавам бързо възстановяване  give_rose А за преподавателя ти нямам думи -как ще те кара да се стискаш идиот girl_impossible
За ритничетата- аз нали се притеснявах, че бебо не рита особено силно и той доказа, че е бил в мързелив период- от неделя започна активна гимнастика и си ритка наляво надясно- даже според мъжо бил играел казачок в корема ми  blum blum Пу пу да е все така активен, че изпадам само в размисли и страсти какво се случва  tease
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #319 -: октомври 21, 2009, 14:05:47 »

пораздвижи се темичката Bravo.ние сме добре и раздаваме силни ритничета.Танче честит  ти племеник големичко е бебчето но ето че може и по естествен път мойта докторка кви ми ги говори че не можело.относно витамините аз не пия и не съм пила никакви досега ама и доки не ми е предписвала.
а Танче за тоз преподавател егати глупавия той има ли си на представа какво е да се стискаш като си бременна? P-(на преглед съм чак  на 6 ноември и нямам търпение вече.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: октомври 21, 2009, 14:54:32 »

Да се похваля вчера бяхме на женска консултация бебо е добре отговаря за 21 седмица нищо, че се водя в 20. Риташе много с крачета и пак си показваше мъжкото достойнство много се смеем с това. Как добре че не е мома, че трябва железни гащи да му се сложат  blum.
Днес си взех изследванията хемоглобина ми е паднал на 128? това как е. Доктора не ми вдига телефона да го питам. Другото имам занижени Лимфоцити не знам на кво се дължи ама не много при норма 35 те са 27. Та така добре сме smile и двамата  yahoo
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: октомври 21, 2009, 15:13:30 »

Tasty хемоглобина си ти е есктра. Нормално за долна граница се смята 120, под 120 вече са различните формни на анемия, по - лека, по-тежка и т.н., но твоя си е в норма  good
Веси и мойто бебе постоянно ми ги прави тия номера, вчера пак бях "леле цял ден не е ритало, дали е добре"  Oh my ... Мъжа ми само го ошашквам, добре че е в пъти по спокоен и трезво мислещ от мен, че ако беше като мен ще си седим по цял ден в болницата  nea
Активен
xryspa
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #322 -: октомври 21, 2009, 15:51:54 »

Здравейте момичета!Толкова см изтървала че незнам от къде да започна.Първо честито на Таничка живо и здраво да е бебчето.Февруари и ние ще се радваме така на нашите  blum Колкото до преподавателя ти ами кажи му че е катил и то с главно К.Изроди има на всякъде. За витамините сте обсъждали -аз също от месец пия матерната и един месец пих нутри маг.Отднес пак го почнах че започна да ми се втвърдява корема.Снощи даже ходих при докито но тя ме успокои и каза че щом не е болезнено няма проблем.Видяхме и бебо а той мързелчо се понамести и пак заспа.От три дни е голям мързел и аз като вас се шашнах защото преди това яки шутове раздаваше.Явно и тях ги домързява бе момичета както и нас .Тасти не се шашкай моят е 113 и не мислят че е зле при условие че аз съм с желязодефицитна  анемия.Приятелката ми беше пез цялата бременност с 93 и нарая роди  и то секцио затова споко.             Затова момичета без шаш и паника всичко ще е наред още малко ни остава -боже кой го каза,аз където съм такава паника  crazy .Ако все пак на някой му се втвърдява корема може да пише.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: октомври 21, 2009, 16:05:52 »

Танче, какъв е тоя бе!  shok Ама вие защо питате като излизате, така ли се прави, аз съм забравила  blush
Ами аз без да съм била бременна ходех до тоалетната на всеки час и една лекция от 3 часа не мога да я издържа без да изляза. При нас всеки си става и си излиза като трябва. Това да не е концлагер? Друг път не се давай на такива дюмбели!
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #324 -: октомври 21, 2009, 16:44:46 »

момичета аз да се похваля ама нали термина ми е на 13 януари,а пък аз на 17 януари съм рожденичка това ще е най-хубавия ми предварителен подарък от таткото  *YAHOO*макар и да прекарам рожденият си ден в болницата,но нищо не се знае бебо може да ни изненада да се покаже по-късно blum
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: октомври 21, 2009, 16:49:37 »

А може и да се роди така,че точно за рожедя ти ден да си си в къщи с подаръка smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: октомври 21, 2009, 16:56:54 »

Танче,честито ти племенниче-да ви е живо и здраво.А за преподавателя-идиоти има много,дори са повече от нормалните.Следващия път излизаш и дори да ти каже нещо не му обръщаш внимание,а ако пита после му кажи,че ти е станало лошо и нали не иска олабирали бременни студентки по време на рекция.По-добре не се впрягай на такива,че често ще ги срещаш.
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #327 -: октомври 21, 2009, 17:11:38 »

здравейте всички-явно хубаво си починахме събота и неделя и днес сме пълни с емоции!честито,вуйне Танче!много да си гледаш племенника,че явно ще иска големи грижи-не е никак малък мъж-да е жив и здрав!а за преподавателя-има простаци всякакви,жалкото е че няма как да не им се връзваме в това положение!аз напоследък се разстройвам и от най-малкото,така че си представям ужаса ти...
да си дам и аз отчетчето от изследването на кръв и урина:всичко е в норма,освен хемоглобина angry,въпреки че бях на желязо цял месец!сега ми предписаха едни витамини-pregnacare plus omega 3-явно са нови на българския пазар,защото от 3 дни обикалям да ги търся!днес най-накрая ги намерих-28 таблетки и 28 капсули-на ден по 1 от всичко!казаха ми да ги пия докато ми свърши кърмата, живот и здраве!!!много ми е странно да съм  *db*на график pleasantry с тези витамини и то до....
а за ритничетата-напоследък нашия бебо е много активен-няма сутрин,няма вечер-рита си човечето и това е то... tease
това за сега от нас!чета ви всеки ден,но няма нищо за казване-затова сме с вас морално,засега!много усмивки на всички!
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: октомври 21, 2009, 18:07:40 »

уф на мен толкова грозно ми стана и неприятно и така тъпо ме убиди пред колегите, а той децка психология ми преподава, абе дето казвате идиоти, мъжа ми нали в същия колеж преподава, каза, че ще поговори с него, ама няма да му стъпя в часа, чак на заверка ще ида, ако иска да ми дава, то и така и така не се седи на лекции при него  Wink Вече от никого нищо хората са злобни спор няма и хич не им пука каква си що си  nea
Активен
xryspa
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #329 -: октомври 21, 2009, 18:40:19 »

sl1ncata  може и на да е на връх рожденния ти ден,да поизчака.моят термин е на 19.02 ,а моят рожден ден е на 10.02 на майка ми е на 09.02 представяш ли си ако малкия се роди на осми или единайсти.Купонът ще е пълен  danceg
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: