Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 01:32:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на mucito - 27.09.2009г.
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на mucito - 27.09.2009г. (Прочетена 66571 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: Сватбата на mucito - 27.09.2009г.
«
Отговор #120 -:
август 20, 2009, 20:16:24 »
Муцито, мила, сега прочетох какво ти се е случило и наистина не е приятно, но как да кажа вдигни глава гледай напред, усмихни се и да кажем това не е била вашата дата.А колкото до цветовете остави оранжевото(то няма мърдане май вече), и си направете кефа.Един съвет от една вече бивша булка, не се втелясвайте много.Да сватба е готино е, но това трябва да е вашата сватба, трябва да ви е мноооого готино и затова настройте се дори и с новата дата да ви е много готино.И виж как се подреждат нещата, всички са свободни тогава.Да кажем че е знак от съдбата
Пожелавам ти наистина прекрасна сватба, оранжева, красива, морска и съм сигурна, че ще я имаш.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #121 -:
август 20, 2009, 21:35:55 »
Аз вече доста отгоре-отгоре чета темите и сега виждам какво ви се е случило. Надявам се, че вие сте добре, само някой неориентиран шеф, който не дава отпуска или нещо такова, което си е бял кахър. И виж как нещата ти се подреждат чудесно за новата дата - трябвало е да стане така. Освен това, в края на септември всички хора, които работят за вас ще ви се радват повече, защото няма толкова работа тук по морето вече. Освен това, аз съм раждана в края на септември и си имам статистика за времето на рождения ми ден - в повечето случаи точно тогава е циганското лято и е голям кеф отново да си по къси ръкави и да ти е топло. Пък и отлагаш с един месец следсватбената депресия - печалба отвсякъде
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #122 -:
август 20, 2009, 22:11:38 »
Муци, мила, наистина е гадно това, което ти се случва и да си призная и аз бих била съсипана. Затова ще ти кажа това, което мен би ме успокоило - края на септември вече от няколко години насам с и е топло и слънчево. Не се притеснявай. Листата още не капят, а и по морето има красиви дървесни видове и храсти, които са по-екзотични и доста по-късно пожълтяват и цъфтят до есента чак. Сигурна съм, че ще намериш приказно място за фотосесията, за да имаш спомените, които си искала. Времето също е топло и най-прекрасното на всичко е, че няма да се потиш като нечифтокопитно...
Не се отчайвай, а вярвай, че това е вашата дата, защото аз досега не съм чувала на някой така да му гече по мед и масло всичко. Вие дата сменяте в последния момент и проблеми няма!!! Това ако не е знак, здраве му кажи! Смело и с усмивка напред!
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #123 -:
август 21, 2009, 07:20:19 »
Муци направо незнам какво да кажа. Сигурно ти е много тежко в момента, но момичетата са го казали много добре - всичко се подрежда. Недей да мислиш само че ти е съсипана сватбата заради сезона, а помисли как да промениш нещата, че да се получи както искаш. Не забравяй че все пак ще се омъжиш за човека когото обичаш и това е най-важното.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #124 -:
август 21, 2009, 09:05:31 »
dar4eto, ani_4ka_p, магито, pebbles, Amelia, tsvet_3,
благодаря ви искрено за успокоението, момичета!
Може би сте прави- започвам да гледам от добрата страна... или да се опитам поне.
Наистина важното е, че сме живи и здрави, а това верно са бели кахъри.
Маги, права си, мила- може пък и знак да е, знам ли и аз вече
Ще оставим всичко както сме го замислили- нищо няма да променя, пък ако е студено или мрачно или съвсем есенно... тъкмо ще "върнем" за няколко часа лятото! Благодаря ви от сърце, момичета!
«
Последна редакция: август 21, 2009, 09:07:37 от mucito
»
Активен
Maya820528
Ентусиаст
«
Отговор #125 -:
август 21, 2009, 09:37:01 »
Муци чак сега виждам и аз като останалите момичета не знам какво да кажа. Само се радвам че вече си почнала да гледаш от добрата страна на нещата
. Ако имаш нужда от каквато и да е кажи, и ще направим каквото можем.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #126 -:
август 21, 2009, 09:41:33 »
Мила mucito не се натъжавай! Това ще е най-прекрасният ден в живата ви! Златната и богата есен ще стане най-любимият ти сезон. Топлото слънце и шарените листа ще направят снимките ви невероятни.Ще стане много хубава сватба ще видиш.
Гледай нещата от положителната страна и продължавай да се радваш на подготовката на този прекрасен ден.... Желая ти много,много любов, щастие и безкрайно много усмивки....
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #127 -:
август 21, 2009, 12:19:50 »
Мила Муци не се натъжавай, важното е,че в такъв момент се намират съвестни и добри хора, които да ти помагат.Гледай напред и всичко ще се оправи стискам ти палци и ти вдъхвам от моята положителна емоция
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #128 -:
август 21, 2009, 12:40:03 »
Муци, наистина неприятно, обаче най-важното е, че се омъжваш за човекът, когото обичаш
Септември е чудесен месец, много си го обичам сигрно защото съм родена тогава и съм сигурна че новата ви дата ще ви донесе само красиви мигове и ще ви направи много щастливи
А оранжевото си е много подходящо за сезона
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #129 -:
август 21, 2009, 12:49:31 »
Ей, Муц! Я горе главата!
Септември тъкмо няма да се сварявате в собственото си сосче от жега. А в крайна сметка - топлината в един празник я правят хората, а не времето!
Да знаеш, че от сега съм поръчала най-слънчевия септемврийски ден да е за теб!
Гуш!
Активен
siss
Професор
«
Отговор #130 -:
август 21, 2009, 13:12:22 »
Нищо не ти казвам, а силно те прегръщам и хич не си мисли, че времето ще е студено - ти за глобалното затопляне не си ли чувала, та то вече през октомври е топло. Аз като раждах на 23,10 бях по къс ръкав. Няма прогнози времето да е есенно, а даже и да е я виж Бухтичка - лялто, лято ама какъв студ и дъжд беше - това порвалили купона?!?
А подписването остава ли?
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #131 -:
август 23, 2009, 11:14:36 »
Maya820528 , благодаря ти мила! Вие с думите си вече направихте вече толкова много
katya_79 , като прочетох поста ти и начина по който си написала започнах да се чудя защо не съм харесвала есента до сега- искрено ти благодаря
Кardigansder, anbibian, благодаря ви и на вас, момичета от сърце. Вашата дата ще я помня винаги, а на 30-ти бъдете сигурни, че ще съм духом и с двете ви
Ble6tu4ka , мерси сладурче
siss, благодаря ти за подкрепата, мила. Ние няма как да тръгнем сега и подписването не остава, ще я местим и нея дата, но още не знам за кога. Надявам се в Рит. зала да няма проблем, защото пак ще е през седмицата пак само в канцелария. На 27-ми няма да може да се видим, но ще си мисля за вас през целия ден сигурно
Аз вече съм спокойна и дори започнах да се радвам, че имам още време да доизкусуря някои неща, а и ми остава още време за предсватбени вълнения и следсватбени емоции. Може би понякога наистина трябва да виждаме нещата не само в черно и бяло!
Изпращам ви много целувки на всички и искам да ви кажа, че сте ми наистина голяма опора!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #132 -:
август 28, 2009, 17:16:40 »
Миличка, и за теб започна обратното броене!!!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #133 -:
август 29, 2009, 13:51:41 »
Муци хайде пак си ти наред да разказваш дали уредихте вече датата на подписването и кога си идвате в БГ
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #134 -:
август 29, 2009, 22:38:22 »
Муци, миличка... много съжалявам за случилото се. Наистина е много гадно така, когато се наложи да промениш нещо точно преди сватбата. Съчувствам ти искрено и се надявам, че всичко ще бъде наред. Съгласна съм с останалите момичета, че есента също е хубав сезон и няма нужда да се отчайваш. Стискам палци всичко да минава спокойно и ще следя от близо подготовката.. Наистина те прегръщам силно и гледай напред, мила. Прегръдки от мен и ти пращам много спокойствие....
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...