Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 13:08:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на lady_in_love - 23.08.09
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на lady_in_love - 23.08.09 (Прочетена 83495 пъти)
0000
Професор
Публикации: 469
Отг: Сватбата на lady_in_love - 23.08.09
«
Отговор #300 -:
август 26, 2009, 13:52:19 »
Дани,мила
и аз ще се разцивря,както ми е напрегнато!Много си красива,радвам се много за вас,чевсичко ви е минало по вода,нека и занапред така да бъде в съвместния ви живот!!!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #301 -:
август 27, 2009, 23:24:27 »
Здравейте момичета! :PБлагодаря на всички за прекрасните думи и пожелания
,радвам се,че успяхте да станете част от нашия сватбен ден и така се радвам,че на всички ви харесваме.
Аз не мога да се добера до вкъщи последните дни,за да пусна още снимки,все сме някъде два дена бяхме заедно с кумувете,сега сме два дена при на милото брат му и просто не ми остав време,но обещавам,че утре когато се добера до нашия компютър ще имате подробен разказ и още снимчици. :PИначе сватбата беше повече от приказна,абсолютно всичко стана по план и нямаше нито един гаф
,за което аз бях много щастлива.Никога не бях се чувствала толкова красива,щастлива и специална,беше една сбъдната мечта направо.Всичките ни гости казват,че досега не са били на толкова хубава сватба,което ме кара да се чувствам още по доволна и щастлива,защото се радвам,че на всички им е харесало.Утре ще продължа с подробния разказ обещавам,иначе в понеделник заминаваме първо до Благоевград,за да си вземем професионалните снимки и двд-то и да си направим албумите и след това на едно малко пътуваме из България,решихме засега да починем тук,а по Коледа да отидем до Италия с кумувете и най-вероятно догодина ни се очертава едно пътуване до Париж.
Така,че медения ни месец ще бъде в три части
.
Хайде милички засега чао от мен и имате безкрайно много целувки специлано за всички вас.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #302 -:
август 28, 2009, 08:52:03 »
Лейди, честито и от мен със закъснение, но бях малко на моренце.
желая ви мног хубави и истински моменти, много любов , щастие, късмтет и здраве.
страхотни сте и чакаме още снимки :0
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #303 -:
август 28, 2009, 08:54:06 »
Много си хубава
Очаквам и другите снимки
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #304 -:
август 29, 2009, 01:00:46 »
Милички ето ме тук и с така чакания разказ.
Започвам от фаталния петък в който имах страшно много задачи и накрая на деня вече бях скапана и адски изнервена,плаках 3 пъти и май си изкарах нервите на всички който ми бяха пред очите
.За сметка на това в събота вече цялото напрежение се беше изпарило.Станах спокойна и започнах със задачите.В къщи кипеше усилена подготовка,имаше страшно много хора и всеки правеше по нещо,още рано сутринта дойдоха и първите гости от София,което се оказа много добре,защото почти цял ден бяха около младоженеца и така поне той беше спокоен. *THUMBS*Към 8 часа вечерта тръгнахме към ресторанта с 3 коли и занесахме аболютно всичко,което трябваше,след това оставихме милото у тях с всичките багажи нацелувахме се едно хубаво за последно и се разделихме
.Прибрахме се в къщи към 10.30 ч. и продължихме с подготовката,че имаше още страшно много неща за довършване.Дойдоха и кумувете да ме видят,донесах ми шоколадче за подсилване,постояха малко при мен,помогнаха и след това тръгнаха.Ние привършихме с оправянето към 1.00 ч. и аз си поговорих малко с майка и татко и след това право в банята,взех си един дълъг и отпускаш душ и хайде в леглото.Погледах малко телевизия и за мое учудване към 2 и нещо заспах.
И ето че настана големия ден. *YAHOO*Събудих се към 7 и 10 и станах,просто усещах,че вече не мога да спинкам.На милото майка му пристигна в къщи към 7.30/нали знаете защо беше в къщи,а не при милото
/.Седнахме всички на двора пийнахме кафенце и хайде неусетно стана 8 и нещо,станахме пооправихме последните неща и аз влезнах в банята да се къпя,изкъпах се,оправих се,облякох се и към 9.30 бях готова за потегляне към фризьорката,седнах хапнах 2-3 залака нещо и усетих как само за 5 минути ми стана много нервно и притеснено,сърцето ми направо биеше като лудо
.Обаче в момента в който се качих в колата и потеглих към фризьорката се успокойх напълно,през цялото време по пътя говорих по телефона все с някой,чух и с милото,той ме пита дали съм притеснена,каза ми да бъда много спокойна,че всичко ще е наред и естествено,че много ме обича
.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #305 -:
август 29, 2009, 01:16:50 »
Пристигнах при фризьорката навреме,седнахме изпушихме по една-две цигари,пийнахме кафенце и хайде на стола.Започна да ме прави,бях взела и воала с мен,за да видим тя ли ще ми го слага или накрая вкъщи ще ми го сложи някой друг,е накрая с еоказа,че фотографката ще ми го сложи в къщи.Прическата кипеше с пълна сила,а аз малко взех да се притеснявам,че фотографите не пристигат
,те нали пътуваха от Благоевград.Стоя мисля си аз,но не смея и да се обадя,че в колата се бяхме чули и те ми казаха,че са наблизко.Вече сме на една четвърт от прическата,а тях още ги няма и аз си викам хайде сега ще изпуша една цигара и ако не дойдат ще звъня вече
,обаче за мой най-голям късмет те звънаха казаха ми,че са много наблизко и някой да излезе да ги посрещне
.Изпратих братовчед ми да ги посрещне и след има няма 5 мин вече бях при мен,точно навреме за да ме снимат.И докато се усетя и двете фотографки бяха изкарали апаратите и ме снимаха от всякъде
.Едната даже беше с 3 фотоапарата.Почнах вече да се чувствам супер специална и адски щастлива,и май точно тогава емоцията ме завладя.Мъжат на едната ми фотографка се опита всякак си да ме развесели и отпусне,за което адски му благодаря защото найстина помогна и забравих какво е притеснение напълно и се чувствах страхотно.Привършхиме накрая с прическата и като се видях в огледало,ами леле нямам думи беше станало по-красиво от колкото въобще си го представях
,точно това което исках,леко небрежно и ефирно.В този момент не знаех,но се оказа,че това ще бъде прическа номер едно за вечерта,след това имах още цели две прически
.Та така приключихме там и хайде едната фотографка и оператора отидаха при моч любим,а аз и другата фотографка заминахме при гримьора.През цялото пътуване бяхме на затворени прозорци в колата,за да не ми се развали косата,за което можеби всички ме мразеха
,защото беше много горещо.Пристигнахме при Слави малко по рано,той имаше друга булка,изпуших една цигара докато чаках и хайде хоп дойде моя ред.Обесних му набързо,че искам грима ми да е малко по слабичък,защото прическта ми беше много кукленска и някак нямаше да и върви много силен грим и хайде той започна да рисува,направи ми много бързо за около 25 мин.,през цялото фреме фотографката щракаше ли щракаше и някаря когато се видях леле,уаууууууууууу *YAHOO*много се харесах беше ме направил точно като кукла.Златни са му ръцете на това момче и това е,просто е невероятен.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #306 -:
август 29, 2009, 01:32:46 »
Тръгнах си от там два пъти по щастлива от колкото отидах
.Прибрах се в къщи и гледам хората за балоните тъкмо ги правеха,всичко ставаше адски красиво,естествено в бяло и лилаво.Аз се качих горе,изпуших една цигара и хайде извиках майка,за да ме облекат.При мен дойде цял арсенал и започнаха,едната държеше вентилатора към мен,за да не ми е топло,а другите две ме обличаха.След има няма 10-15 минутна борба с роклята ме приведоха в идеалн вид и аз естествено първото нещо з а което бързах е да отидя да се видя долу на голямото огледало
.Леле като се видях ей тогава найстина усетих,че съм булка,бях направо очаровано от всичко
.И хайде фотографката ме погна да правим фотосесия,започнах ме ние и аз изпълнявам послушно всичко,снимахме се около половина час и накрая тя ми показа снимките на апарата,ей тогава момичета повчрвайте ми вече изпаднах в екстаз
,като видях снимките и направо онемях
,бяха толкова красиви,не можех да повярвам,че съм аз.След бурната ми радоста,която трая доста
се започна с нови снимни,вън на двора с всички гости който искаха да се снсимат с мен.Много неусетно мина и това време и хайде пак горе,набързо с доста помощ отидох до тоалетната и след това бърза цигара,говорих с кумата,тя ми каза,че тръгват и се започна с голямото чакане.През това време агентката ми вече се беше захванала с пълна сила да подрежда масата в къщи,беше ми донесла и букета и ботуниерите,аз направо се влюбих като видях букета,беше разкошен,точно такъв какъвто го виждах в мечтите си.Та малко се оплеснах,но се връщам на чакането,настанихме с ние в стаята,прибрах си охараната при мен,отпред двамата ми браточеди чакаха с нетърпение да ме продавата и общо взето всички друно си чакахме.И ето че настъпи големия момент и тъпаните забиха долу,момчетата затиснаха вратата здраво и найстина всички затайхме дъх и зачакахме,стрцето ми вече биеше като лудо и нямах търпение да видя моето злато
./Предната вечер бях опаковала две кутии като подаръци с панделки с всичко,в едната от тях бях скрила обувката./Минаха се няколко минути и ето,че чухме гласовете до вратата,леле тогава найстина имах чувство,че сърцето ми ще се пръсне,бяха сигурно най-бавните 10 минути който минаха в живота ми.Вънка се пазаряха,а ние вътре само искахме да влизат по-бързо,че умирахме от жега.И ето,че направиха няколко силни напъна на врата и аз вече виках от щастие пускайте ги,че нямах търпение вече.
«
Последна редакция: август 29, 2009, 01:34:50 от lady_in_love
»
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #307 -:
август 29, 2009, 01:52:21 »
И моя красив принц най-накрая влезна при мен и леле като го видях направо се разтопих,влюбих се наново в него,толкова беше красив
.Кумовете също бяха страхотни,направо уникални.Обаче тогава настана и един малък пролем в момента в който вътре в стаята влезнаха около 20 човека,само за част от секундата усетих как въздуха ми спира и не можеш да дишам и само самочнах да казвам малко хора да излезнат и да ми донесат вода,защото имах чувството,че ще припадна
,за най-голяма радост всичко отмина за секунди и се оправих бързо,пийнах малко водичка и всичко беше наред,даже повечето хора не са го забелязали даже това малко неоразумение.И се започна голямото търсене на обувката,наложи се да подсказвам на младоженеца с топло и студено,за да го насочат поне малко.Най-накрая моя любим е намери и хайде започна голямото пълнене с пари,налучкахме точния размер и хайде хоп на крачето и всичко стана идеално.Изправи ме целунахме се,прегърнахме се и аз вече найстина сияех от щастие и любов.Отидахме в хола,музиката свиреше ли свиреше,аз закичих най-близките с прекрасните ботуниерки и гривнички,сипахме се по едно уиски,казахме си наздраве,пошегувахме се малко,кумувете и малдоженаца изпушиха по една цигара и ахйде надолу за хорцето.Дойде татко извдеме под ръка навън,предадеме на кума и се зави хорото.Сасмо забелязах,че пред вкъщи имаше страшно много хора,но чеснод а ви кажа не съм видяла и запомнила никой.Изиграхме хорото,аз накрая вече само се моелх да свършва,че ми беше адски топло и с е притеснявах за грима и коста,но разгеле накрая свърши и хайде по колите да потегляме за църквата.Видях малко трудност докато се събера в колата,но с малко помощ и набутване на роклята от въм работата стана
.Потеглихме бавно,майка хвърли менчето и безкрайно дългата ни колона от коли се заниза след нас.Пристигнахме в църквата,наложи се да ме скрият малко острани,че излизаше друга булка,през това време успях да се нарадвам на младоженеца от сърце.За има няма 5 мин. Приготвиха всичко и хайде оидохме да се вречем във вярност и любов пред Бог.Църквата беше страхотна а стойките от живи цветя,отчето водеше ритуала много добре,е само един два пъти ни попита тихо за имената,но това е разбираме,като се има предвид,че в самия ден са имали над 6-7 сватби една след друга.Хора беше страхотен,ритуала се получи цялостно много добре и красиво.На мен ми мина много бързо и неусетнов ече излизахме от църквата и заваля дъжд от жито и късмети.Беше приказно,духнахме свещите,целунахме се с милото и агентките ни подадаха белите гълъбчета,подържахме ги малко и ги пуснахме,получи с емного нежно и романтично.И след това пак целувка,обща снимка с гостите,малко снимки с хората който искаха и хайде изпратихме гостите да потеглят за ресторанта и ние стартирахме с фотосесията.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #308 -:
август 29, 2009, 02:07:27 »
Било е прекрасно! Имам чувството като чета, че съм била там и съм те видяла. Много хубав разказ!
Наистина е било приказка!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #309 -:
август 29, 2009, 02:08:55 »
Най-чакания от мен момент. :PНяма да издавам къде сме се снимали,за да бъде изненада за вас като гледата снимките,само ще кажа,че на мен лично страшно много ми харесаха.За мое голямо учудване,аз си мислих,ч емилото ще мрънка посточнно,защото той не е много по тази част,но уви изненада ме много приятно и не каза нито дума и изпълнавяше всичко отлично и се спарви прекрасно със снимките.Снимахме се около час и половина и бавно славно и стигнахме до колата и потеглихме за ресторанта.Пристигнахме,вече всички гости бяха настанени и ни чакаха,ние заковахме точно навреме,дойсе татко и започнахме,първо влезнаха кумувете и младоженеца,после малките шаферки тругнаха пред нас с кошничките с листенца от рози и хвърляха ли хвърляха,а ние отзад с татко вървяхме заедно към последните ни стъпки докато ме предаде на моя любим/а забравих да кажа,че татко така се развълнува в къщи,когато ме взимаха,че чак се разплака и не можеше да дойде на себеси,направо и аз не можех да повярвам/.Та сигнахме до маста за ритуала,той ме предаде в ръката на милото и се започна.За съжаление аз бях толкова развълнувана,че въобще не можех да слушам какво говори жената,само стоях и си мислех как всичко е толкова красиво и бях безкрайно щастлива.Стигнахме и до шампанското,пийнахме го,после връчването на долумента,поздравления,захранване от двете майки,майката на милото така се разплака,че и на мен ми стана тъжно направо,след това чупенето на питата,разчупихме е по равно,хайде пак шампанското,чупене на чаши,ритане на менчето,първото ни детенце би трябвало да бъде момченце.И най-накрая стигнахме до заветната маса,толкова се радвах,защото краката адски много ме боляха и умирах да седна.Седнах за малко,изпуших една цигара и хайде с фризьорката горе в стаята да сменяме прическата,защото от уникалната жега по време на фотосесията и от тежкото було,косата ми се беше поизправила малко,за има няма и 15 мин аз се оказах с нова прическа с орхидея в косите,с леко навита и прибрана на една страна коса,като къдриците ми падаха небрежно по рамото и за втори път се погледнах в огледатото и се получи същия уаууууууу ефект
.Страшно много се харесах.Цял живот ще бъда благодарна на моята фризьорка,че беше плътно до мен и даде всичко от себе си ,за да изглеждам униклано в сватбения ми ден.Слезнах долу и всички останах приятно изненадани от новата ми прическа.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #310 -:
август 29, 2009, 02:38:11 »
.... АХ, САМО КОЛКО ПРИКАЗНО ЗВУЧИ, LADY...
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #311 -:
август 29, 2009, 02:46:17 »
Последва речта на кумувете,те ни бяха подготвили много приятна изненада,в малко панечре бяха свили много листчета с обещания и ние трябваше да теглим едно по едно и да си обещаваме написаните неща,получи се много салдко и забавно.След това разбира се първия сватбен танц,дъжд от конфети около нас под звуците на прекрасната ни песен,след това танца на кумувете,посредата се разменихме и аз танцувах с кума,а милото с кумата.Последва първото хоро и след това много танци и страшен купон.Дж се справяше страхотно и дансинга не оставаше празен и за секунда.После още изненади от кумувете,бяха ни приготвили два акта за предаване на булката и младоженеца ,ние трябваше да ги прочетем и приемем,беше много забавно,също така една конституция на младото семейство с която трябваше напълно да се съгласим,беше измислено страхотно и всички много се забавляваха.После ни подариха 3 наречени от тях бутилки за раждането на първото ни детенце,за сребърната ни сватба и за златната.Бяха ги направили страхотно,с прекрасни етикетчета на тях,със специални послания,кото ние трябваше да прочетем.Всичко беше просто идеално.После пак танци-манци
.И ето,че дойде изненадата от нас за кума.С тази изненада направо вдигнахме гостите на маск,а и кума много е хареса.Бяхме поръчали цял ансамбъл,3 момчета и черири момичета който направиха неверочно шоу/ще видите на снимките беше просто уникално/.След това пак парти микс с много луди танци.През това време Дж вслючи една много интересна игра с въпроси,ние бяхме застанали с груб един към друг,имахме по две маски в ръцете си,бяла и черна,бялата беше моята,а черната на младоженеца и трбваше да отговаряме на въпроси и да вдигаме съотвената маска като отговор за кой се отнася.Беше много смешно и забавно.После минахме по масите за наздравица с гостите ,доста време ни отне,но беше страшно мило,за обърнем внимание на всички и те да ни поднесат подаръците си.Получих страшно много букети.След това дойде ред и на третата прическа,прекрасната ми фризьорка ме сплете на една много хубава и небрежна плитка и продължих купона в този вид.После естествено дойде и рязането на тортата,която беше стана повече от красива.Разрязахме е,пуснаха зарята,тя се получи уникално,беше много ефектна и пищна.След това се захранихме,дадохме и на кумувте едно парче,и познайте какво кумата напъха цялото пърче в устата на кума,леле пукнахме се всички от смях
.Отрязахме и още едно парче,което дадохме на наши приятели,който имаха годишнина от връзката си на нашата сватба,поздравихме го,пожелахме им безброй хубави неща и след това ние с милото ги захранихме и двамата с тортата.Те много се зарадваха и се почувстваха много специлано,и на мен ми стана супер мило от това.После следваха пак танци и хора.И дойде ред и на кумската ръченица,кумувете ги настанихме да два стола на дансинга с по чаша уикси в ръката,момичетата и шафера им поиграха малко и хоп в най-неочаквания моменат и те се включиха,беше много весело,поозориха се малко,но най-накрая успяха да си вземят кумските дарове.Доста гости се включиха в ръченицата и стана супер купон.Продължихем с още много музика и танци.Някуде към 1 часа Дж пусна „Клетва” поканини нас с милото да танцуваме в средата на дансинга и всички наши приятели да се съберат в кръг около нас и да се хваната за ръце и да пеят заедно.Стана невероятно красиво,това всъщност ще е завършека на двд-то ни. След това продължихме с още много танци,гостите малко по малко почнаха да се разотиват и така към 2 и 30 останахме само най-близките ни приятели,,събрахме се на две маси и продължихме с купона,към 3 и нещо вече останахме една маса и си откарахме така до 5.00 сутринта.Всичко беше супер красиво,лудо,диво и прекрасно и просто не ми се изкаше да свърша,а мина сякаш беше един миг.Сватбата ни беше повече от страхотна,всички гости останаха очаорвани и ни казваха,че всичко е било като в приказка.И най-вече нямаше нито един гаф,всичко мина като по вода,всеки си беше свършил работата повече от отлично,за което имам да благодаря на страшно много хора,но това ще го оставя за утре,че сега много ми се приспа и не мога да гледам вече,а й днес направо написах цял роман.Мили момичета пожелавам от все сърце на всяка от вас,която още не е преживяла този прекрасен ден,да му се наслади така както аз направих,защото всяка една секунда си заслужаваше и никога и за миг дори не бих съжалила,че вложих толкова усилия в този ден,защото всичко беше неописуемо и си струваше абсолютно всичко.
Хайде сега лека от мен и дано не съм ви отегчила.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #312 -:
август 29, 2009, 02:55:49 »
След всичко, което изчетох, мога само да ахна с "дай Боже всекиму такава сватба" !
Дани, миличка, радвам се от цялото си сърце за теб, за страхотния ти празник на любовта!
Пожелавам ти щастлив семеен живот, няколко дечица да ви радват още повече и сладка медена седмичка!
«
Последна редакция: август 29, 2009, 06:36:21 от lunno momiche
»
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #313 -:
август 29, 2009, 02:57:03 »
Хайде пускам още малко снимчице и бягам в леглото.
С мама
100_2414 [800x600].jpg
(51.2 KB, 450x600 - видяно 241 пъти.)
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #314 -:
август 29, 2009, 02:57:34 »
И пак с милата ми майчица