Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 07:24:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на lady_in_love - 23.08.09
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на lady_in_love - 23.08.09 (Прочетена 83671 пъти)
anbibian
Сватбен ШАМАН
Отг: Сватбата на lady_in_love - 23.08.09
«
Отговор #135 -:
август 09, 2009, 11:21:45 »
Страхотно ще се получи всичко, с украсата, обстановката, цветята
Букетът в бяло и лилаво, първият страшно много ми хареса
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #136 -:
август 09, 2009, 14:17:49 »
Лейди, нямам думиии. Страшно си го измислила
вече нямам търпение да видя всичко,което си намислила реализирано. А за букета, който ида избереш ще е страхотен.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #137 -:
август 09, 2009, 23:15:07 »
Радвам се,че ви харесва момичета и аз се надявам да стане добре,иначе може би във вторник или в сряда ще се видя с цветарката и ще уточним абсолютно всичко,така че тогава ще мога да дам повече подробности за самите цветя,който ще използваме.Иначе днес навързах панделките на шишетата с водката,станаха много красиви,обаче ми свършиха панделките и трябва да купя и да навържа и на бутилките за ракия.Оказа,че половината ни бутилки ще са от пещерска,а другата половина от Бургас 63,така че искам да помоля,ако някой има идея за хубаво етикетче за пещерска да сподели,че аз нямам никакви идей.Също така приемам идей и за интересни номерца за масите,че още се чудя какви да бъдат.Какво друго свърших днес,ами направих и украсата за вкъщи,една голяма бяла панделка за входната врата,една за стаята в която ще бъда аз и няколко по-мънички за хола,отделно от това в хола и при мен в спалнята ще имаме и балони с хелий и смятам,че това стига няма да правя повече украса,останаха ми само да си довърша панделките за колите и да направя украсата за колата/нея ще е правя обаче към последните дни/ и ще съм финализирала всички украси.
Утре отиваме с милото при майка му да и дадем поканата,че все не оставаше време,а й милото постоянно работеше,та утре най-накрая ще пътуваме до Стара Загора,искрено се надявам да няма проблеми и да дойде на сватбата и тя да се чувства комфортно,че вече незнам,по някоя път се питам защо се случи всичко това точно преди сватбата
,ама какво да се прави такъв е живота.
Хайде милички лека нощ от мен!
«
Последна редакция: август 09, 2009, 23:17:13 от lady_in_love
»
Активен
siss
Професор
«
Отговор #138 -:
август 10, 2009, 09:49:52 »
Прекрасин с нещата! Лилавият букет е просто чудесн - свеж, празничен.
, а за бутониерата с орхидеята просто нямам дучми, все пак това са моите цветя
Мисля, че ще е по-подходяща на сивият костюм от лилав вариант....Иначе орхидеи трудон се намират сега, казвам ти го от опит - нали с това се боря да намеря в момента.
Лек път и успех в каненето, стискам палци майка му да дойде и всичко да е ок!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #139 -:
август 10, 2009, 10:01:57 »
На мен ми допада повече първия букет. Прекрасен е , но в него има божури. цветарката обясни ли ти, че за тях се прави предварителна заявка поне 2 седмици ( на мен дори ми бюха казали месец по-рано да им кажа за цветята ако са с поръчка) и едини, струва към 8лв. сега. Еустомата в момента я има в лилаво, розамо и бяло и издържлива и много красива. Ще стане много красива бутониерка с нея, така ще се придържаш и към цвета на букета, който си си харесала.
Активен
dany_6
Ентусиаст
Публикации: 56
«
Отговор #140 -:
август 10, 2009, 10:09:42 »
Много ми харесва вси4ко което си пуснала, страхотни идеи има6
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #141 -:
август 11, 2009, 18:20:25 »
Здравейте момичета!Аз искам да се оплача,че днес ми беше направо отвратителен ден
,ужас само нерви и милото много ме ядоса сутринта и май-явно вече ме хвана и предсватбената треска,защото не мога да спя,а като заспя сънувам едни кошмари свръзани със сватбата,ужас направо. :angry:За сметка на това,че бях цял ден страшно изнервена свърших доста работа.Първо си взех медицинските,вече са напълно готови и утре ще ги нося в гражданското и да платя ритуала.Второ бях при цветарката и се уточнихме за всичко вече,цялата украса с цветятя ще ми излеле 1010 лв.В това се включва :
- 6 броя стойки за ритуалите с цветя,и бял тюл увит около стойката и малки лилави панделки от тюл,който ще се спускат от цветята надолу - 360 лв.
- 15 броя венци за мастите с гостите - 300 лв.
- подложка за халките от живи цветя увита в лилав тюл отдолу - 25 лв.
- 5 броя бутониери за мъжете - 30 лв.
- 5 броя гривнички за жените - 50 лв.
- 2 броя букетчета за кощницата - 8 лв.
- 1 орхидея за косата - 8 лв.
- Букет за булката - 109 лв.
- Букет за шаферката - 20 лв.
- Младоженска маса - аранжировка с цветя - 70 лв.,свещи - 20 лв. и бели перли - 10 лв.
«
Последна редакция: август 11, 2009, 18:39:58 от lady_in_love
»
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #142 -:
август 11, 2009, 18:28:38 »
хайде продължавам тук,че стана много дълго.Бутониерата на младоженеца ще бъде като тази от снимката,която съм показала и тя ще е подарък от цветарката
.Много съм доволна от момичето,обърна ми страшно много внимание,насочи ме,помогна ми в избора,абе просто е златна.Букета ми няма да е точно като тези от снимките,но ще бъдем сходен като подредба на цветята и различен като цвят.Бутониерките на другите близки ще бъдат от рози,а гривничките от малки розички.Цветето в косата ми ще бъде орхидея и в букета ми също ще има.Утре ще ходя до цветарката,да и занеса снимка на роклята,за да е види и да е сигурна вече какъв букет ще ми отива най-много. *THUMBS*След като свърших приятната работа с цветята се видях с кумувете ни на кафенце,да ги видя какво правят и след това отидох до момичето,което ще прави тортата,тя ми беше направила мострена тортичка,абослютно безплатно и аз направо останах очарована от милото отношение,разбрахме се и за точния цвят на тортата и за подробностите около нея,също така и за тортата на кумата,утре ще и занеса панделките за тората,та и това отпадна да съм спокойна вече.Тази вечер като се съберем всички ще разрежем тортата,за да я опитаме,но съм сигурна,че ще бъде вкусна.
«
Последна редакция: август 11, 2009, 18:41:35 от lady_in_love
»
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #143 -:
август 11, 2009, 18:36:58 »
Утре сутрината ще ходя до гражданското да платя ритуала и да занеса медицинските,след това ще отида да купя ядките,който ще внесем в ресторанта,мислим да вземем бадем,лешник и кашу.Трябва да вземем и останала част от бутилките за ракията,за да им сложим етикети.А и благодарение на милата ни съфорумка
atsuki
,вече си имам страхотни етикетчета,за което и благодаря и тук много. @}->--Също ще трябва пак да ходя на солариум,днес бях ама трябва още много. :(Ох май това са ми задачките за утре,но 100% ще изкочи и още нещо.Леле дано тази вечер да мога да спя спокойно без да сънувам сватбени кошмари.
P.S. Нали ви бях казала,че ще ходим при на милото майка му,е бяхме дадохме и поканата,хареса я много,ще дойде на сватбата,ще си изпълни задълженията,който трябва,но иска да си тръгва в 9 часа
,опитахме се да я обедим да остане,но е категорична,че трябва да се прибира
,но все пак е нещо,че ще дойде за всички ритуали и ще постои й малко в ресторанта,какво да се прави аз вече се примирих с това положение,обаче ми е жално за милото,защото му става много неприятно от това,ама какво да се прави.
Хайде оставям ви сега,че ви засипах с информация,аз направо нямам спирачки,като започна да пиша.
«
Последна редакция: август 11, 2009, 18:43:02 от lady_in_love
»
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #144 -:
август 11, 2009, 18:51:43 »
Eй Лейди, много неща си свършила. Браво, сега остава да се успокоиш, няма смисъл да се тревожиш за неща, които не са основателни.
Украсата ще стане повече от прекрасна, сигурна съм. Вече нямам търпение да видя всичко, а си представям ти как си. Ние дето се вика за тези пари половината сватба ще направим, но вашата ще стане приказка.
Що се отнася до свекърва ти, е обръщай внимание, хоря всякакви, всеки отговаря сам за себе си. Достатъчно сме големи вече, за да си носим отговорностите.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
август 13, 2009, 12:44:52 »
Ей мила лейди, ти споделяла ли си за прическата? Каква ще бъде? Като тази в галерията ти с трите орхидеи ли?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #146 -:
август 13, 2009, 12:55:27 »
Ани мила тази прическа голяма дилема ми стана,последно с милото заедно решихме,че найстина е по добре да съм с вдигната коса,в понеделник съм пак на пробна причека и засега съм се спряла на ето този вариант,като мисля първо да бъда с булото и после като махна булото да сложа една голяма красива орхидея в прическта.
1.jpg
(35.75 KB, 352x360 - видяно 1737 пъти.)
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #147 -:
август 13, 2009, 12:56:57 »
Надявам се да стане добре с тази прическа и да се харесам,ако ли не тогава вече ще слагам допълнителните треси и ще правя нещо с пусната.Нещо подобно като на снимката,като пак докато съм с булото няма да има цвете,а после ще сложим.Искрено се надявам да се харесам с вдигната,защото просто стой много по-добре на роклята вдигната коса.
6.jpg
(16.26 KB, 249x339 - видяно 1709 пъти.)
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #148 -:
август 13, 2009, 12:59:48 »
Браво Лейди, имаме и тук сходен вкус. Вчера ми правиха като тази първата, добре се получава. Тя твоята коса май е дълга колкото моята, така че няма да има проблем.
Втората прическа също много ми харесва, но тогава трябва да заложиш наистина на дължината.
А роклята, извинявай но нямам спомен да си я показвала?!
Дописвам си тук поста, не се притеснявай Лейди и без това го дават хубаво времето от тук нататък, не дей изобщо да мислиш за такива неща. Нали знаеш каквото си мислиш това става. Имаш наистина много работа другата седмица, но съм убедена, че всичко ще бъде наред, движиш се в график, така че ... Само спокойно, дишай дълбоко и ... ще видиш колко красиво ще бъде всичко. А най-красиви ще сте вие с твоя любящ съпруг, верен приятел.
«
Последна редакция: август 13, 2009, 13:15:03 от ani_4ka_p
»
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #149 -:
август 13, 2009, 13:08:50 »
А сега да дам отчетче какво съм свършила,обще взето платих гражданския брак,оставих медицинските,купихме ядки.Взехме 3 кг. бадеми,3 кг. лешници и 3 кг. кашу,как ви се струва ще стигнат ли.
.Утре трябва да купя панделки за тортата и да ги занеса на жената,която ще е прави,а пробната торта,която ми беше направила беше невероятно вкусна,всички е харесахме много. :bravo:В понеделник имам страшно много задачки трябва да отида до ресторанта,за да се разберем за разположението на масите,крайния брой на гостите ни е 152 човека,общо взето само 4 човека няма да дойдат,всички други ще са на линия.Също трябва да отида на пробна прическа в понеделник,а й да боядисаме косата за последно.Вечерата трябва да се видя и с DJ за последно.Трябва да мина и през цветарката,за да видя едни снимки и да и оставя една стъкленица,за мостра,за да знае колко голям да плете венеца.Във вторник почти цял ден ще съм с агентките,за да направим подробна кординация и списъци за всичко.В сряда съм на нопктопластика,казаха ми да си отделя 3 часа,тогава ще направим и декорацията за сватбата,момичето каза ,че ще ми е направи пернаментна и няма да и стане нищо до сватбата,та даже и след това.През всичко това време трябва и на солариум да ходя още,а пък сега малко изгорях от солариума,затова смятам до понеделник да почина и тогава пак цяла седмица.И най-важното трябва да намеря време да отида да пробвам роклята,за да я видя завършена и естесвено да я снимам,за да ви я покажа. 8PОбщо взето засега уж съм спокойна,притесняваме само времето,защото нали сме в градина и много ме страх да не е лошо,че нещо този август хич го няма хубавото време,дано да не вали,че тогава цялата ми сватба ще потиде по дяволите.
«
Последна редакция: август 13, 2009, 13:14:00 от lady_in_love
»
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]