Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:15:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булките на 07.07.07 и на 08.09.07  (Прочетена 80485 пъти)

Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 27, 2007, 21:54:48 »

При нас е следното-майка ми днес остави плата на шивачката за да и почне роклята, устре сме с татко за костюм и обувки...младоженеца няма обувки...менюто още не е доуточнено...НЯМАМ ЖАРТИЕЕЕЕР hysteric Cray cray....не сме решили за колата....НЕ СМЕ РЕЖИЛИ сватбеното пътешествие....вобщееее какво да ви кажа, язък че организирам сватбата от фвруари! Толкова сватби направих тая година та моята...ама някой го беше казал "обущара ходи бос"! Абе момичета да ви питам как изчислихте колко алкохол и безалкохолно трябва да вземете?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: август 27, 2007, 22:41:18 »

дидееее ще те  beating няма да ми се нервираш в последния момент ааа ма хаа всичко ще стане малко по малко *THUMBS*спокойствие и топла храна това ми е рецептата и да я изпълниш  Wink такива красоти си сътворила остава сега да се поддадеш на големия предсватбен "трус" много ти се моля...а алкохола и на мен ми е проблемация от всякъде ще влачат с литри и направо се хващам за главата не го изчислявай мила по добре да остане от колкто да не стигне и да поръчвате там в ресторанта колкто повече толкова повече(мечо пух така казва)не се притеснявай и да остане ще си го вземето после и все ще се изпие
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: август 28, 2007, 08:16:43 »

Диде относно алкохола ние бяхме решили следното, тъй като ние си го карахме бяхме взели за 110 човека 15 бутилки ракия / по 1 л. / като за нашата маса имаше друга , 1 кашон уиски / 12 бутилки - 1 л. /, 1 кашон водка / по 1 л. 12 бутилки / !!! бях взела и две бутилки вино с кумата да се напием но не успяхме  sad !!!! от ресторанта беше:  по една бира на всеки с уговорката там където не се пие да се разпространява по другите маси ! и колегите ми поискаха две бутилки вино, за което сервитьора дойде да ни пита и разбира се им занесоха !!!!! smile от този алкохол остана най-много 4-5 бутилки !!!! но някои от приятелите бяха решили да продължават в хотела и си взеха по една бутилка ха ха ха  laugh laugh laugh laugh !!!!  дано да съм те ориентирала - все пак ти си знаеш хората, моите бяха от "пийващите" !!!! smile   ааа за безалкохолното забравих !! имахме от ресторанта по една кола, една фанта и бутилка мин. вода 0.5 на човек !! и ние бяхме купили допълнително по два стека от 2 л. кола и фанта и 4 стека вода изпи се всичко тъй като беше много топло !!!!! smile
« Последна редакция: август 28, 2007, 08:20:40 от Ели . » Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: август 28, 2007, 08:18:37 »

ааа ако обичаш не се тормози толкова с излишни нерви !!! имате цяла София хващай бъдещия съпруг и баща ти и ги води да си купуват обувки и на баща то костюм, влизаш в някой магазин за булки и си взимаш жартиер !!! действай и менюто ако се организирате ще направиш всичко за един ден !!!! smile успех
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #79 -: август 28, 2007, 08:48:35 »

Дидка, до колкото си спомням има една за алкохол и още в началото някой беше дал една формулка, която е доста вярна! good
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 28, 2007, 08:52:07 »

някой беше казал по 100 грама на човек да го смятам, но добре че взехме повече от складовете , че трябваше после да плащам на ресторантски цени  angry
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: август 28, 2007, 09:01:21 »

При нас е следното-майка ми днес остави плата на шивачката за да и почне роклята, устре сме с татко за костюм и обувки...младоженеца няма обувки...менюто още не е доуточнено...НЯМАМ ЖАРТИЕЕЕЕР hysteric Cray cray....не сме решили за колата....НЕ СМЕ РЕЖИЛИ сватбеното пътешествие....вобщееее какво да ви кажа, язък че организирам сватбата от фвруари! Толкова сватби направих тая година та моята...ама някой го беше казал "обущара ходи бос"! Абе момичета да ви питам как изчислихте колко алкохол и безалкохолно трябва да вземете?

Дидка, не се притеснявай и при нас е същото положение! Младоженеца си няма нищо, халки си нямаме, но другата седмица всичко ще бъде свършено. Баща ми също изобщо не сме го облякли  girl_impossible, а той хич не обича да ходи по магазините, как ще го убедя  Mad girl незнам.
В сряда, т.е утре ще ходим в ресторанта да уточняваме всичко.
Момичета, колкото и рано да се почне да се подготвя една сватба, май накрая се струпва всичко на куп, какво да се прави, ще трябва да се справим, за да имаме най - приказната сватба  give_rose
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 28, 2007, 10:00:32 »

Дидка и аз ще се включа с моето предложение по твоя въпрос / по-точно как беше при нас/.
100 човека сватба - бяхме купили 30 литра домашна ракия / остана много , но тя беше доста силна/ , 3 кашона водка / по 6 бутилки в кашон и от нея остана бая/, и 10 каси бира / от нея остана за около 2 месеца след сватбата , но се изпи/.

Дано съм те ориантирала горе-доле поне! good
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #83 -: август 28, 2007, 12:54:18 »

Аз си мислях, че само ние нямаме халки 10 дни преди сватбата.Не че това ме успокоява! Не знам какво ще правим с тези халки, вече няма време hysteric
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 28, 2007, 12:57:06 »

Аз си мислях, че само ние нямаме халки 10 дни преди сватбата.Не че това ме успокоява! Не знам какво ще правим с тези халки, вече няма време hysteric

мила халките ги купихме за половин час !!! харесахме си готови и човека ни изкара всички размери ! имаха ги направо готови и почна голямото мерене !!!! платихме и само ги оставихме за половин час да ни ги гравират smile в София /мисля, че си оттам/ има даже по-голям избор !!!! ще си направите една разходка и ще имате желаните халки, ние тръгнахме за един модел но ни хареса коренно различен успех
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #85 -: август 28, 2007, 14:16:39 »

Ели благодаря ти за успокоението, дано да е толкова лесно колкото и при вас /и да за София става въпрос/ give_rose
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: август 28, 2007, 14:19:29 »

И ние нямаме халки, но не ми е притеснено, ще купим готови. За тях мислим да ходим до Пазарджик, там има голям избор  smile
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: август 28, 2007, 21:53:01 »

Ох, поне баща ми го облякохме днес. Ще пусна по-подробен пост в темата "Сватбено облекло за младоженеца ". Опитахме се да определим горе долу къде кой ще седи за нашите приятели, защото се установи че от разпределението на гостите зависят броя на масите, от броя на масите зависят броят на свещтниците, от броя на свещтниците зависят какво количество цветя трябва да се поръча girl_impossible girl_impossible girl_impossible Вобщеееееее GROAN star mega_chok След като прекарахме 3 часа и половина с приятелката на мама която ще се погрижи за украсата ни, направо ми серевеше ОТНОВО! Имат едва 2 часа да направят всичко! shok Oh my ... crazy Преди нас има сватба която е до 17:00, а ние трябва да влезнем в 19:00 Cray cray Много съм се отчаяла! Моята сватба ли няма да е такак както винаги съм си мечтала?!
Поне и майка ми я уредихме с обувки, та още нещо е отметнато от списаъка.
Искам безкрайно да ви нацелувам и благодаря за помощта и бързите отзиви за алкохола. На нас ни позволяват целия алкохол да си внесем както и безалкохолно. Решихме че ще има ракия, водка, вино бяло и бира. И горе долу ще ги смятаме по 2 големи на човек, а по разпределените хора на масите пак ще се опитаме да преценим на еди коя си маса какво количество ще се изпие от даден алкохол. А иначе по 2-3 безалкохолни на човек и по 0.500мл вода....ох много се изморявам и се страхувам да не изглеждам като изстискан парцал на този толкова важен ден! Cray
Активен
mariana
Баш Майстор
**

« Отговор #88 -: август 29, 2007, 08:18:20 »

И при нас пиенето е като при Дидка. А от списъка с неизпълнените задачи отмятам младоженеца - вече си има всичко!
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 29, 2007, 08:32:23 »

Диде като чета все едно гледам себе си !!!!!! успокой се малко и я давай по-полека !!!! smile и да бързаш и да се нервиш всичко ще си е мястото !!!! не се притеснявай, ще бъде сватбата на мечтите ти !!!!!! успех  good  kiss2
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: