Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 09:47:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булките на 07.07.07 и на 08.09.07  (Прочетена 80473 пъти)

Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: август 08, 2007, 09:38:51 »

Имааааааааааа rosi_ps тук сме и се подготвяме!  *YAHOO*Не остана много време - точно един месец. Късмет на всички! Дано времето ни да е  Sunshine
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: август 08, 2007, 09:44:52 »

И още една булка се включва веднага  kiss2
Да, остана още един месец само, нямам търпение вече, подготовката върви с пълна сила и дано времето да е с много  Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #62 -: август 08, 2007, 09:54:17 »

Еееееее... събрахме се!  danceg
Сега започва купона... Момичета, как са предсватбените вълнения smile
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: август 08, 2007, 09:58:21 »

еми честно казано мен всекидневно ме друсат нервите, защото все нещо непредвидено излиза, но се надявам до края на август да сме готови с всичко! остана младоженеца - на него още нищо не съм му купила, но сега като гледам какви намаления са - ще започна! DANCE
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: август 08, 2007, 10:20:10 »

На нас си остана да отидем в ресторанта и да уточним менюто и другите подробности, да облечем младоженеца и да си купим халките, което ще стане 3 дни преди сватбата, но изникват такива малки нещица, но не съм притеснена и не се изнервям! 
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: август 08, 2007, 15:49:20 »

хайде момичета развъртете се и се подгответе за последни уточнения и подготовки че то почти не остана а все пак трябва да има и малко време за почивка преди големия ден за да бъдете булки та да дрънкате и да се появите в целия си блясък good DANCE а що се отнася до непредвидените ситуации то винаги ще има по някоя изненадка само трябва да съумеем да не хвърляме всичките си нервички pardon
Активен
nelsan
Ентусиаст
**
Публикации: 66

skype-nelivailo

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 22, 2007, 23:50:12 »

аз съм май доникъде а се прибираме една седмица преди това,поне най важните неща ги уредих още май месец.ама сега всичко баш се доизкусурява,а при мене не знам защо никoй не помага
 beating
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #67 -: август 23, 2007, 12:39:39 »

И аз съм от булките на 08.09.07.Момичета, да не обидя тези на 07.07.07, но на нашата дата е Малка Богородица и мисля  че това е много по-хубава дата. pardon
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 23, 2007, 14:45:39 »

поне аз не се обиждам !!! много хубав празник се е паднал за вашите сватби !! не остана сигурно сте много изнервени вече нали ??? smile
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 23, 2007, 15:46:07 »

Аз също не се обиждам важното е да има мнооооооого сватби пък няма значение каква е датата.
Успех с подготовката момичета,последните дни са най-тежки,поне за мен така бяха  laugh
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #70 -: август 23, 2007, 16:17:31 »

Наистина вече ме тресе нервата, може би защото: ще си взема роклята една седмица преди сватбата,младоженеца все още не е облечен,нямаме халки, не сме пазарували дреболийките/късметчета за хвърляне,подаръчета за гостите и т.н/,още нямаме шишета за ракията и етикити, не знам от къде да си поръчам букет, направо GROAN hysteric
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: август 24, 2007, 09:45:25 »

нервите са невъобразимо много - ужас angry angry cray cray cray cray cray cray cray cray
милото каза, че искал сватбата да ме направи щастлива, а ме правела нещастна, ядосвал се, че сме я започнали
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 24, 2007, 09:52:42 »

Ива, защо така бе миличка, защо толкова нерви! Няма да съжалявате за сватбата, това е нещо толкова хубаво, ще видете, че ще имате една приказна сватба! Пожелавам Ви го от все сърце!  girl_in_love give_rose

Аз вече чакам Душата ми да се прибере, толкова съм нетърпелива и да почнем последните приготовления за сватбата. Другата седмица ще уточняваме ресторанта, гостите ми станаха 180 човека и как ще ги разпределя  pardon просто си нямам на идея. Вчера си направих списък с нещата, които трябва да се направят преди сватбата и излезе 2 листа  girl_impossible girl_impossible girl_impossible. Но има време още и ще се справим, нали ще сме заедно!  DANCE danceg DANCE
Активен
deridere
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #73 -: август 24, 2007, 12:22:43 »

И аз се включвам към нервите и притесненията, колкото повече наближава толкова по напрегнато ми става.
Знам, че трябва да съм спокойна, но ...  pardon
Остават две седмици и текат последните приготовления и при мен.
Момичета, дано като всичко е готово и в нашите душички да стане малко по-спокойно.
Успех в последните подготовки!  smile
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: август 27, 2007, 21:48:37 »

Олеееее аз сега виждам че имаме тема!  Ама защо никой не ме е фраснал по главата и да ми кажеее?
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: