Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 07:33:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБЕНАТА ТОРТА!  (Прочетена 323866 пъти)

tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #705 -: август 30, 2007, 17:48:30 »

Момичета, някоя от вас има ли впечатления от сладкарница "Анжелика"?
 Днес бях там за сватбена торта и от първоначалния разговор останах очарована.  Няма конкретен каталог със сватбени торти. Има каталог на сватбени фигурки, като допълнително и самата торта може да бъде украсена с разни финтифлюшки и дантелки, тортата може да е кръгла, шестоъгълна, квадратна или с различни по форма етажи. За украсата момичето каза, че почти няма вариант, който да не може се изпълни, а и избора за вкус бил с дегустация на кремовете. Звучи повече от добре, затова ако някоя може да помогне с мнение...

Между другото maslinka, ако още се колебаеш между пастичките и витата стълба там ми предложиха точно такава стойка и една друга, която също стои много красиво - най-горния етаж е отделен по-високо и на разстояние от втория и между тях може да се сложи украса. /Съжалям, но в момента не мога да намеря снимка, за да покажа какво имам предвид/   
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #706 -: август 30, 2007, 17:58:11 »

казвай къде е мацо тая сладкарничка че много ме заинтригува и искам да ида и аз да видя з акакво иде реч нищо още не съм гледала и никъде не съм ходила и съм се шашнала не знам от къде да започвам направо съм кукукуку crazy crazy crazy
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #707 -: август 30, 2007, 18:06:20 »

tanichka дай адрес на тази сладкарница
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #708 -: август 30, 2007, 21:16:52 »

ей Gucci страшна е  good
Активен
tanichka
Сватбар

« Отговор #709 -: август 31, 2007, 08:20:42 »

Адресът е "Ген. Колев" 5. Улицата е пресечна на бул. "Варненчик" срещу Централна поща, веднага след аптека "Санита". Пада се малко след Прокредит Банк.

Предлагам да извършим масирана проверка на вкусовите качества на производството им.  Torte Torte Torte
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #710 -: август 31, 2007, 10:03:05 »

ама миличка ти за варна ли ми говориш Oh my ... пак не сам разбрала,направо ми иде да те разцелувам *KISSED*снощи казах на милото че не искам торта от отделни парченца,на мен си ми харесва повече стълбата,и той беше много отчаян че пак ще търсим сладкарница наново която да имат такава стойка.
tanichka ти си невероятна,ау супер отивам в понеделник и я поръчвам DANCE
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #711 -: август 31, 2007, 10:57:35 »

АЗ ДО ВАРНА МЯМАМ С КАКВО ДА ИДА И ПАК СЪМ НА НУЛА С ТОРТАТА cray сега ще почвам наново с търсенето cray
Активен
tanichka
Сватбар

« Отговор #712 -: август 31, 2007, 12:55:56 »

maslinkе ще се радвам ако съм ти помогнала, но знай, че изне съм купувала нищо от там, въпреки, че смятам другата седмица да отида подготвена с няколко снимки на торти и малко повече свободно време, за да поговорим по-подробно, че вече взе да ми писва това обикаляне. Аз бях питала и за пастички за гостите, които да изглеждат като сватбената торта и момичето каза, че по принцип правят и пасти, така че можем максимално да се постараем да ги затрудним.   

kleo_20  съжалявам, освен да ти пратим една по пощата  Mail postman funnytooth       
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #713 -: август 31, 2007, 13:09:42 »

Не искам да обидя ама Маслинка не се доверявай така.Препоръчвам на всички момичета да видите нещо правено от сладкарите дори и да не е вашата торта ,за да добиете представа как работят и как изглеждат тортите им.Защото има и сладкари и фризьори и аранжори и цветари които казват ОК ще го напарвим няма проблем а после стават издънки.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #714 -: август 31, 2007, 14:50:45 »

ние май ще останем без торта имаме 8 дни, а нищо не сме поръчали Girl_sing
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #715 -: август 31, 2007, 14:53:13 »

е как без торта бе то не може така все едно да си без рокля примерно това е много вайен момент на тържеството има и традиции свързани с тортата не се мотайте хайде поръчайте не може без *THUMBS*няма да се отказваш че ще има beating beating beating
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #716 -: август 31, 2007, 15:45:40 »

не се отказвай!Помисли хубаво какво искаш и утре като станеш ако трябва обикаляй по всички сладкарници, но виж кой има това, което ти искаш и я поръчвай  good
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #717 -: август 31, 2007, 17:39:38 »

Ivaiva, не се мотайте  Wink Поръчайте си good Ритуала с тортата е хубав  smile
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #718 -: август 31, 2007, 20:31:07 »

специално за kleo_20

Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #719 -: август 31, 2007, 20:51:21 »

благодаря благодаря  blush blush blush blushтрогната съм мила много ти благодаря наистина е прекрасна тортата нещо такова би било идеално много мило че си се сетила за моите неволи покрай тая тУрта и ми помагаш благодаря още веднъж give_rose
Активен
Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: