Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 06:56:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБЕНАТА ТОРТА!  (Прочетена 323840 пъти)

screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #510 -: юни 16, 2007, 23:58:21 »

Аз пък ви съветвам първо да опитате тортите от "Росита" и да попитате дали стават за снимката, която искате да бъде постигната, защото по принцип навсякъде могат да ви направят торта по снимка, обаче все пак най - важното е - тортата да е вкусна! А вкусовете, които ни предложиха на нас не бяха никак ... съответни на цената. Само искам да спомена, че никой от колектива "за опитване на торти" - (5 човека) не хареса предложенията за вкусове на тази торта  tomatowar

* rcsunflower.jpg (39.91 KB, 469x493 - видяно 1102 пъти.)
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #511 -: юни 17, 2007, 00:05:57 »

Ухаааааааааа, тортата изглежда чудесно!  Bravo А мога ли да попитам какви точно вкусови предложения за тази торта ви направиха от сладкарницата. Не може ли вие да им кажете какъв пълнеж искате или те задължително сами определят това от сладкарницата?  crazy

П.С. Слънчогледите са от захар нали?
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #512 -: юни 17, 2007, 00:14:56 »

Слънчогледите са от захар! Но за да изглежда тортата по този наин и да е например 100 парчета трябва да има вкус на кекс или нещо подобно. Ние отидохме в сладкатницата и попитахме, с какъв вкус може да бъде тази торта? Те ни предложиха 4 варианта, които бяха като пърчета торта от местната слдкарница, на цена 2.50 едното разбира се, защото просто са бутикови торти! Не искам изобщо да оспорвам факта, че тортите им изглеждат чудесано, обаче и аз мога да си направя страхотна торта от пластелин Girl_sing(вкусът не е толкова зле, но аз от такова мога  Girl_hide)
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #513 -: юни 17, 2007, 01:01:50 »

Хмммм, странно  crazy Аз не знаех че има значение и връзка пълнежа с това как изглежда тортата. Мислех че дори да е много изкусорено отвън би трябвало и отвътре да е с хубав пълнеж, а не да има вкус на кекс.  nea
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #514 -: юни 17, 2007, 01:06:06 »

проблемът е, че колкото по - голяма е тортата - е по - тежка и за да не се сплеска пълнежът трябва да е твърд. Съответни и вкуса все повече наподобява на кекс, (докато не стигне до курабийка може би  laugh)
Активен
tonbu
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #515 -: юни 17, 2007, 08:57:59 »

Къде в Пловдив правят сватбени торти? smile
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #516 -: юни 18, 2007, 09:43:23 »

а мислите ли че вкуса е чак толкова важен, предпочитам на вид да изглежда приказна, и без това само ще се мацаме с нея, а те тия гости толкова ще са пийнали и хапнали че няма да забележат прекрасния и вкус, и по снимките също няма да се види преллестния и вкус!!!!!!! air_kiss
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #517 -: юни 18, 2007, 09:48:31 »

Аз пък си мисля, че вкусът също е много важен!Ние много държим тортата да е вкусна! Гостите биха обърнали внимание на това дали тортата е вкусна! Аз лично съм го правила, което пък не означава, че всички трябва да мислят като мен! give_rose
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #518 -: юни 18, 2007, 09:53:44 »

Хе хе и аз мисля, че за две - три снимки можеш да не даваш толкова парички за вкусна торта. Мисля, че вкусът е най- важен и би ми станало много кофти ако видя красивата си торта разхвърляна по чиниите на гостите след празника   girl_impossible
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #519 -: юни 18, 2007, 10:04:12 »

ооо определено е много важен вкуса,ако е безвкусна никой няма да каже "колко красива торта",а "колко безвкусна"  pleasantry.аз държа да е вкусна и красива,но нали вкуса си го избираш какъвто искаш,така можеш да съчетаеш вкус и красота в едно Wink
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #520 -: юни 18, 2007, 11:00:05 »

да де, вкуса е нещо индивидуално, като ми харесва на мен не означава че ще им хареса и на гостите, явно не се изразих както трябва, елате да видите вкусните торти на свекито на кво приличат на външен вид, ако не мога да имам и двете предпочитам да имам поне външен вид, а в моя град е невъзможно да ги имам и 2те
а мислите ли че огромна торта ще издържи транспорт от около 50 км crazy
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #521 -: юни 18, 2007, 11:04:51 »

права си че всеки има различен вкус,но според мен трябва да не е тежка торта,можеби някакъв универсален вкус Wink
ами 50км. как няма да може,ние мислим нашата от софия до варна да пристигне,а за 50км. нямаше да се замислям good
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #522 -: юни 18, 2007, 17:18:00 »

Олеле, maslinka, не ви ли е страх в какъв вид ще пристигне тортата, пропътувала от другия край на България?  bad
Аз за нашата се притеснявам по тия тесни и стръмни улички от Романс в Симеоново как ли ще я извозят, представям си ако трябваше да идва от далеч  girl_impossible
Малко  Offtopic, но не мога да не ви споделя как нашата торта е била доставена в ресторанта на 23 май, въпреки, че е поръчана за 23 юни  laugh А преди това ни се обадиха и казахме, че не сме за тогава. Нооо, случва се, дано няма издънки в събота  pardon
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #523 -: юни 18, 2007, 17:22:19 »

ами притеснявах се ама от 100гр. сладки казаха че те осигуряват транспорта извън софия,явно не им е за пръв път и аз се успокоих Wink
а това с вашата торта е голям майтап,как ли са се чудели в ресторанта :)дано всичко в събота мине по мед и масло,всичко да е перфектно,не само с тортата,а с всичко ;)стискам ти палци
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #524 -: юни 18, 2007, 19:02:18 »

Днес поръчахме и нашата торта. От сладкарница Амбелино ще е. С червени рози.... girl_in_love
Ще покажа снимки след сватбата.
Имахме депозит за стойката, транспочт- 4лв. и заедно с тортата за кумата излезе  165лв. в тях включвам и депозита. Парчетата са 60. Мисла, че е добре като цена 1.50лв. горе-долу.
Активен
Страници: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: