Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 13:08:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Горещ стол за maj4eto  (Прочетена 7136 пъти)

StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« -: юли 01, 2009, 19:57:41 »

Е, сладур, дойде и твоят ред да седнеш на нашето "лудо синьо" столче и да те поразпитаме малко smile

Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 01, 2009, 20:03:33 »

Нека бъда първа и да ти задам моята порция пикантни въпросчета:

1. Какво са за теб мечтите, до колко са важни, за какво мечтаеш още?
2. Кога за последно си се смяла докато останеш без дъх?
3. Какво може да те накара да се усмихнеш, макар и да си на ръба на нервна криза?
4. Коя част от тялото си харесваш най много?
5. Има ли тема табу за теб и ако да, коя е тя?
6. Обичаш ли животните? Имаш ли домашен любимец?
7. Умееш ли да пазиш тайни?
8. Кое е любимото ти място за почивка ?
9. Какви са качествата, които цениш най-много в един човек?
10. Кой е най-силният ти спомен от детството?
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 02, 2009, 08:27:45 »

Хехе  Girl_hide искате да ме пържите значи girl_wink
Правя си кафенце и се настанявам удобно smile

1. Какво са за теб мечтите, до колко са важни, за какво мечтаеш още?

За мен мичтите са нещо страшно важно-без тях не бих могла да съществувам!И не бих имала цел в живота.Човек винаги трябва да има нови мечти,за да ги преврйща в реалност и да създава нови.В момента мечтая за една малка спретната къщурка,с две лепи отпред(е,може и без blum) в родната България!

2. Кога за последно си се смяла докато останеш без дъх?

По принцип не съм от хората,които се смеят за всяка дреболия.Но виж ,милого винаги успява да ме разсмее-та било то и за глупости  smile Последно се смях ужасно вчера,докато слагахме двамата Хана да спи и сме се надвесили над нея и се опитваме по възможно най-безшумния начин да закопчееме спалният и чувал  funnytooth Като се спогледахме двамата и само дето не събудихме детето от кикот sarcastic

3. Какво може да те накара да се усмихнеш, макар и да си на ръба на нервна криза?

Мишо-той винаги знае как!

4. Коя част от тялото си харесваш най много?

Хммм...абе аз по принцип си се харесвам blum Но виж косата си не бих боядисала,докато не взема да побелявам.

5. Има ли тема табу за теб и ако да, коя е тя?

Няма такава pardon

6. Обичаш ли животните? Имаш ли домашен любимец?

Обожавам животните е по-точната дума!Вкъщи винаги сме имали коте,а ето че и сега пак си имаме нашата малка непослушна Азия pardon

7. Умееш ли да пазиш тайни?

Да ,определено-за това винаги са ми се доверявали приятелки.

8. Кое е любимото ти място за почивка ?

България good и по-точно черноморието ни-там успявам винаги да си отдъхна butterfly

9. Какви са качествата, които цениш най-много в един човек?

Вярност,честност-ненавиждам лицемерието :\Обичам весели и носещи на майтап хора и такива с които чавек може да говори на всякакви теми и интересуващи се от живота.

10. Кой е най-силният ти спомен от детството?

Имах едно прекрасно детство-с много игри,свобода и приятели.Така че не мога да преценя кой е най-силният...Сякаш цялото ми детство е един прекрасно,силен спомен smile

Стаси,благодаря за въпросчетата give_rose
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юли 02, 2009, 09:22:17 »

охо кой е на столчето ?

ето и от мен няколко въпроса:

1. Как се запознахте със мъжа ти ? От колко време сте заедноо ?
2. Имаш ли братя и сестри ?
3. Мислите ли да направите едно братче или сестриче на Хани ?
4. С какво си се занимавала преди да забременееш с Хани? Какво си работила ?

thank you thank you за отговорите
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юли 02, 2009, 09:37:31 »

Ели,отговарям веднага smile

1. Как се запознахте със мъжа ти ? От колко време сте заедноо ?

Ели,ще копна поста си от една друга темичка,че ми е трудно сега с 1 ръка =]в другата е Хана blum

И така септември месец 2004 г. заминах за Германия като детегледачка в най-забутаното и непознато селце на земята.Имах 6 месечна връзка и тогаващният ми приятел си подготвяше документите и той да идва в Г-я.Не :еше любавта на живота ми,но и до тогава никога не съм могла да се влюбя истински,а без мъж в живота ми не бях оставала.Тайничко се молих и аз един ден да изпитам това велико чувство...И така пристигнах в Г-я-беше събота вечер.Жената ми вика,че в понеделник ще идва някой да ремонтира душ набината и да му отворя без да се шашкам.Аз с моите познания по немски-не е за говорене-мразех немския в гимназията ...И така в понеделник се звъни на вратата,отварям...и ми стои най-веселият очелатко с работно куфарче в ръка и ми се хили насреща Той такава физиономия имаше,зощото му казали че идва една баскетболистка от БГ и очаквал да съм 2 м висока ...Та тая душ къбина я прави 3 седмици   ми то само се лафихме на българо-немско-полски...беше и на всичкото отгоре поляк...кафенца пихме...Още след 2 дена ме изведи в близкото градче с приятелите му и така всяка вечер...След 2 седмици ме заведе на близкото езеро и се говорим ние,а той като ми вика най-безсрамно...Един ден ще бъдеш моя!  Аз му викам че си имам приятел...и си викам -Мая,дръж се недей забърква пак интриги!...Така се борих със себе си  А Мишо все повече ми изпиваше мозъка  И така беше убеден че ще ме има че направо главата ми се замая...
И така бяхме неразделни ...Една вечер ме кара снъщи и в колата стоиме ние и той ХОП ме целува...лелее това беше края ми  И така края на септември бяхме вече заедно и неразделни.Вечер ме водеше на брега на езелото със свещи ,една вечев стоя под прозореца ми досутринта и чака да му правя стриптийз  ,СМС-до безкрай...и 4 месеца след това ми пада на колене на сред улицата и ме моли един ден да стана негова жена ...
 Обичам го повече от всякога и смея да трърдя че това се отнася и за него  Никога не съм си представяла че любовта само ще дойде на вратата ми и че ще бъде така голяма...
До ден днешен си прозвъняваме на всеки 1 час просто за да си напомняме колко много се обичаме.Милото и до банята не отива без да ми даде целувка  Дори много познати ни се смеят  Но ние не можеме инъче  Надявар се,нашата любов да гори все така силно до старостта ни,да ни дари със здрави и любящи деца и внуци и един ден милото да стане едвам едвам от дивана с бастунчето си да ме целуне и да ми каже-Буба,отивам да се къпя!
Значи през септември ще стана 5 години от както сме заедно twohearts

2. Имаш ли братя и сестри ?

Да имам брат-5 години по-голям и много си го обичкам.
Преди всичките ми приятелки бяха влюбени в него funnytooth

3. Мислите ли да направите едно братче или сестриче на Хани ?

Ооо дааа,задълЖително good

4. С какво си се занимавала преди да забременееш с Хани? Какво си работила ?

Следвах в Киолн,но засега прекъснах.Останах много разочарована от системата им :\И работих в едно ресторантче със супер колеги good

Ели,благодаря за въпросите give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юли 02, 2009, 13:02:16 »

Така и така си седнала пред компа и Хана спи, я да те питаме още някой работи...  blum

1. Какво е за теб семейството?
2. Лесно ли се сприятеляваш?
3. Кое е нещото, на което задължително искаш да научиш Хана?
4. Как се справяш с носталгията?

Ами толкова от мен, ако се сетя още нещо, ще питам....  Wink
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юли 02, 2009, 13:39:42 »

Хихи,ще побързам да отговоря smile1. Какво е за теб семейството?

За мен семейството означава почти всичко.Имах щастието да израсна в семейство изпълнено с мното любов.Надявам се да успеем да дарим и нашите деца с такава топлина и обич.И за мен въпроси от рода на семейство или кариера са просто немислими-СЕМЕЙСТВО!!!

2. Лесно ли се сприятеляваш?

Да.В тази област никога не съм имала проблеми Wink

3. Кое е нещото, на което задължително искаш да научиш Хана?

Самостоятелност!Уважение!Любов към хората,природата и родината!

4. Как се справяш с носталгията?

Ами пускам си някоя хубава чалга и почвам да въртя дупе danceg Много добре ми действа pardon
Звъня на майкине и си плямпаме за глупости или просто чета някоя БГ стихозбирка-класика good
Но да си кажа че носталгията винаги я има и най-доброто лечение е България!

Пак заповядай,мила give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юли 02, 2009, 13:52:05 »

Благодаря за експресните и пълни отговори! И съм на 100% убедена, че ще дарите Хана и бъдещите й братчета и сестричета с топлината и обичта, която имате във вас.  give_rose
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юли 02, 2009, 19:37:07 »

Благодаря много за искренните отговори  give_rose give_rose Wink
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юли 03, 2009, 08:03:44 »

Беше удоволствие smile
Пак заповядайте Girl_hide
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юли 04, 2009, 12:53:26 »

Ооо кой е на столаа - моята любимка!!!  girl_in_love

Майче, ще ти задам и аз няколко въпроса:

1. Разкажи ни за твоето детство, какво дете беше?
2. С какво се промени живота ти и ти самата след появата на Хана?
3. Как си представяш себе си след 10 години?
4. Разкажи ни за най-романтичната ти случка
5. Кое в поведението на хората те дразни най-много?
6. Съжаляваш ли за нещо, което си или не си направила до сега?
7. Ако имаш магическа пръчка, с която можеш да промениш 3 неща, кои ще са те?

Имам още много въпроси, но... Засега е това  give_rose
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юли 04, 2009, 22:02:50 »

Хехе,Миме,ще отговоря с удоволствие smile
1. Разкажи ни за твоето детство, какво дете беше?
    Ами както казах,иман едно прекрасно детство.Много приятели и познати...Често бях и на село при бабини,където поцели нощи сме играли и сме си плямпали с поне 15-20 други деца.И си спомням как баба винаги идваше към 2 ч да ме вика да се прибирам blum Тогава ми беше малко едно такова за срам,но сега ми става много мило blush.А иначе бях едно много будно и игриво дете-много пакости съм правила-много момчета изпонабих...Даже са идвали да се жалват на баща ми blush Но иначе виж мама и тати много си ги слушах,но и те не са ме ограничавали в почти нищо-за доето много си ги обичкам.
2. С какво се промени живота ти и ти самата след появата на Хана?    Ами...единственото нещо ,което се промени е ,че има още едно същество на земята,което стръшно много обичам smile А аз самата не смятам,че съм се променила pardon Убедих се ,че съм взела едно страхотно решение да се омъжа именно за този мъж и да си направиме малката Хана smile
3. Как си представяш себе си след 10 години?
     В България в обятията на Мишо ,а в детската стая още едно или две сестричета или братчета на Хани Girl_hide
4. Разкажи ни за най-романтичната ти случка
Хммм..ами като се запознахме с милото -ме заведе на брега на езерото,извади един спален чувал,запали свещи и се намъкнахме двамата в чувала... blush blush heart И по принцип той си е романтична душа и е имало още много такива романтични случки smile
5. Кое в поведението на хората те дразни най-много?
    Лицемерието!
6. Съжаляваш ли за нещо, което си или не си направила до сега?
За абсорютно нищо!Ако имах още един живот,бих направила всичко по същия начин good с хубавите и с лошите моменти pardon
7. Ако имаш магическа пръчка, с която можеш да промениш 3 неща, кои ще са те??
Хмммм ще прозвучи банално ,но май не ми идва нищо на ум blush
Оооо сетих се... Girl_hide Абра кадабра...и съм в България!!!
Миме,благодаря за интересните въпроси give_rose
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юли 04, 2009, 22:08:36 »

Благодаря за отговорите, Майче!  give_rose
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: