Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:57:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 11 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 11 част (Прочетена 233076 пъти)
betina
Ентусиаст
Отг: Булченски рокли - 11 част
«
Отговор #225 -:
август 07, 2009, 18:42:16 »
Да се похваля момичета и аз си взех роклята преди три дена
но не се снимах в салона и няма как да ви я покажа, но само ще кажа че е почти като тази в галерията ми само дето има шлейф, който се маха. Много съм доволна и щастлива, нямам търпение да дойде денят!!!
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #226 -:
август 08, 2009, 11:21:27 »
И моята рокля е почети готовар вчера беше пристигнала в магазинар смао трябва да се пришие кпченце за шлейфа да може да се прибира и в понеделник си я взимам!!
Активен
danaq_lv
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #227 -:
август 08, 2009, 22:28:27 »
здравейте,момичета.Извинявам се ако има вече писано по въпроса,който ме вълнува,но четох,четох и нищо неоткрих.....предстои ми сватба идната година,и поневе вече ме тресе треската,аи булчинските ркли винаги са ми били слабост разглеждам сайтове постоянно....харесах няколко модела....но въпросът ми е ...какво става ако отида,поръчам си да изработят моя размер рокля...вземат ми мерки,и отида на проба и се окаже ,че роклята на моите мечти не ми стои точно така както съм си представяла,и че това явно не емоята рокля?някой случвало ли му се енещо подобно.от някъде чух че това че си поръчвам даден модел рокля в мо размер,неозначава че трябва да я купя,ако не се харесам после....
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #228 -:
август 09, 2009, 18:56:31 »
За съжаление, danaq_lv , в България, ако си я поръчаш в размер означава само и единствено, че трябва да я купиш. Затова даваш капаро. Така че, с роклите се процедира по следния изтощителен начин - обикаляш къде що има магазин и барачка с рокли, навираш се във всичко, което продавачките се навият да ти дадат и след това определяш силуета, който ти отива и му слагаш орнаментите, които ти харесват и така поръчваш. Или пък си от малкото щастливки, които виждат модела, влюбват се в него и си го поръчват същия. Но щом сватбата ти е догодина имаш достатъчно време да се ориентираш в обстановката и да изпробваш достатъчно силуети и цветове за да си сигурна кое е твоята кройка
Активен
danaq_lv
Новак
«
Отговор #229 -:
август 09, 2009, 19:27:54 »
и при положение ,че аз вече съм си харесала роклята и силуета,мога да започна да обикалям по магазините и да се опитам да се натъпча в някоя и да видя дали тоя силует ми отива....кофти ситуация защото ще ми трябва поне размер 48....живот и здраве до догодина пролетта да спадна до 46,ама божия работа...охххх
Активен
anabella
Ентусиаст
«
Отговор #230 -:
август 10, 2009, 10:36:47 »
Честито на всички момичета, сдобили се с рокли.
danaq_lv, добре са ти казали момичетата, иди и пробвай. Защото може да се окаже, че ще си поръчаш нещо коренно различно от това, което си гледала по сайтове и си въздишала
Както се случи и при мен.
Предполагам се досещате, че бях овършала де що има сайт с колекции с рокли. Особено много се дивях на произведенията в Mary's Bridal и Maggie Sottero. Харесвах един определен тип рокли, въпреки че ясно съзнавах, че няма да седят добре на фигурата ми.
Харесах си една рокля в Милениум (на Пиротска) и в събота реших да ида да меря, дори и да нямат размер от нея, поне нещо подобно. Значи от двата магазина имаха само една рокля (!) с малко по-голям размер (около 50) и тя беше потресаваща. Не искам да изпадам в подробности, но поне се уверих, че рокли с линия, каква бях харесала (малко по-"бухнали") няма да ми седи добре изобщо.
Попаднах в магазина на "Елегант Румина" на Вашингтон и собственичката (както после разбрах) ме накара да пробвам рокля с тотално различна линия. Мерих две и във втората се влюбих просто. Да не говоря колко мило се държаха с мен, избрах си дантела, променихме някои детайли и на 28.08 съм на проба. Не се снимах, тогава ще го направя. Много съм щастлива, че всичко мина безболезнено и бързо
Бях се приготвила за ходене по мъките, дано от "Румина" задържат прекрасното отношение
Активен
danaq_lv
Новак
«
Отговор #231 -:
август 11, 2009, 21:21:56 »
Цитат на: anabella в август 10, 2009, 10:36:47
Честито на всички момичета, сдобили се с рокли.
danaq_lv, добре са ти казали момичетата, иди и пробвай. Защото може да се окаже, че ще си поръчаш нещо коренно различно от това, което си гледала по сайтове и си въздишала
Както се случи и при мен.
Предполагам се досещате, че бях овършала де що има сайт с колекции с рокли. Особено много се дивях на произведенията в Mary's Bridal и Maggie Sottero. Харесвах един определен тип рокли, въпреки че ясно съзнавах, че няма да седят добре на фигурата ми.
Харесах си една рокля в Милениум (на Пиротска) и в събота реших да ида да меря, дори и да нямат размер от нея, поне нещо подобно. Значи от двата магазина имаха само една рокля (!) с малко по-голям размер (около 50) и тя беше потресаваща. Не искам да изпадам в подробности, но поне се уверих, че рокли с линия, каква бях харесала (малко по-"бухнали") няма да ми седи добре изобщо.
Попаднах в магазина на "Елегант Румина" на Вашингтон и собственичката (както после разбрах) ме накара да пробвам рокля с тотално различна линия. Мерих две и във втората се влюбих просто. Да не говоря колко мило се държаха с мен, избрах си дантела, променихме някои детайли и на 28.08 съм на проба. Не се снимах, тогава ще го направя. Много съм щастлива, че всичко мина безболезнено и бързо
Бях се приготвила за ходене по мъките, дано от "Румина" задържат прекрасното отношение
благодаря за изчерпателния отговор....явно ходенето по мкъте ще трябва да започне....но нека приключа диетата напълно....
Активен
p4eli4kata
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #232 -:
август 11, 2009, 23:20:17 »
Здравейте,момичета да ви се похваля и аз вече си имам рокля
и съм много щастлива.Снимка има в галерията
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #233 -:
август 12, 2009, 11:14:00 »
Цитат на: mirka_ak в август 12, 2009, 11:07:42
Vesince честито! Страхотна рокля кажи от къде е, по потъчка ли е?
Благодаря и се радвам много, че ти харесва
Роклята ми е от Германия, Pia Charlotte се казва магазина, там я открих и веднага ми хареса
Активен
mirka_ak
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #234 -:
август 12, 2009, 12:13:40 »
Ще бъдеш страхотна булка. Аз сащо си търся подобен модел, но до момента без успех.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #235 -:
август 12, 2009, 12:36:45 »
Цитат на: p4eli4kata link=topic=20969.msg315884#msg315884 date=1250025617
Здравейте,момичета да ви се похваля и аз вече си имам рокля
и съм много щастлива.Снимка има в галерията
Роклята е страхотна! Може ли повече инфо да дадеш, от къде е например, аз вече имам рокля ама пак съм любопитна
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #236 -:
август 13, 2009, 18:42:25 »
Момичета, знаете ли как вървят цените в ателие Симон и в Astella Atelier?
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #237 -:
август 17, 2009, 15:14:44 »
Момичета моля ви помагайте.Искам изчистена сепла не е задължително бяло даже е желателно да не е бяла рокля дълга без обрч отдолу.Нещо хем официално хем не толкова.ходих днес до магазина дето имах уговорка ми нищо не ми допадна.
собственичката каза че ако и занеса модел на рокля ще ми го направят, ама като нямам и не мога д анамеря.Моля ви за предложения.Мисля си за цвят капучино или шампанско искам нешо с панделка под гърдите и да пада тежко надолу, да няма мн воали и тюл и да не е мн лъскава.Абе сложна работа ми е
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #238 -:
август 17, 2009, 16:58:14 »
Моята донякъде беше подобна на това, което си описала, но не знам дали такава искаш.
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #239 -:
август 17, 2009, 19:12:52 »
Pepita, описваш моята рокля
Погледни, може да ти хрумне модификация някаква
Активен
Страници: