Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 04:52:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 11 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 11 част (Прочетена 195888 пъти)
angel4e
Сватбен ШАМАН
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 11 част
«
Отговор #135 -:
юли 15, 2009, 19:17:32 »
Здравейте!Само наминавам да кажа,че се връщам от Плевен.Д-р Конова(да чукна на дърво) беше изключително любезна.Направо ми беше приятно да разговарям с нея,и с мъжа ми са се отнесли страхотно.Като ми излязат резултатите(ако не ми се плаче) ще ви пиша.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #136 -:
юли 15, 2009, 19:26:35 »
angel4e, радвам се че си попаднала на лекар който ти допада. ще стискаме палци резултаите да са добри.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #137 -:
юли 15, 2009, 20:17:40 »
Здравейте и от мен!
Нямам с какво да се похваля
. Вчера ми излязоха резултатите от микробиологията. Нямам инфекции, но имам някакви гъбички, които били по-особени и резистентни. Утре ще ми кажат какви са, защото допълнително ги изследвали. Дано лесно ги разкарам, нищо че пред това да съм със запушени тръби, едни гъби направо са ми бял кахър
.
И още не ми е дошло, макар че си имам признаци от 1-2 дни. Да вземе да ми идва и да ходя на тая цветна снимка, че да разбера какво ми е! Още не мога да повярвам, че един лош резултат ще промени изцяло живота ми
и всичко ще стане ясни за минути.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #138 -:
юли 15, 2009, 21:29:09 »
Ангелче,стискам палци за резултата.А като излезе ако случайно ти се плаче-поплачи си,но не се отчайвай.Дори да има нещо,ще се намери лек.На мен ендокриноложката ми беше казала,че с тези изследвания и за инвитро не ставам,пък то по нормалния начин стана.В Плевен ще ти помогнат бъди сигурна.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #139 -:
юли 15, 2009, 22:10:48 »
Брей, момичета.. Че аз не знаех, че в моя град има толкова добри специалисти. Аз ще се прибирам сигурно след 2 седмици. Да взема и аз да отида при тази докторка.
Angel4e
, ако не е тайна къде я намери тази лекарка? И стискам палци резултатите да не са лоши. А и както каза
kali_gali
- в крайна сметка каквото и да е, поплачи си. Срамно няма.
Капризче
, аз чакам за хубавите новини. Дано да видиш
DanieIa
, не се отчайвай, мила. Каквото и да е, трябва да се справиш. Просто, дори и да промени наистина живота ти, понякога и такива неща се случват. Дори и на най-добрите хора. Трябва да се бориш, за да намериш щастието си. Само не се отчайвай. То е най-големия враг срещу човека. Успех, мила.
Успех на всички момичета от мен. При мен утре си отива лелката и започваме усилена работа, че на милото момчетата да посвършат малко работа и те. Стига са стояли.
И като се върна да видя
задължително от вас.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #140 -:
юли 15, 2009, 22:34:54 »
Доц.д-р Конова е шефката на клиниката по репродуктивна медицина в Плевен.Днес ми беше първото ходене,"поприказвахме" си с нея,назначи ми изследванията,някой ми направиха днес,а други ще трябва да правя в 3 ден от м.ц. и пак да се върна с изследванията вече при гинеколог в клиниката,като дори след срещата ми с гинеколога,може без предварителен час да вляза при нея да поговорим пак.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #141 -:
юли 16, 2009, 08:53:31 »
Мацки, правих още 2 теста и двата са отрицателни, но факт е че вече 11 дни ми закъснява. Утре сутрин отивам при личната за направление и другата седмица живот и здраве по някое време на гинеколог. Ще ви държа в течение как са нещата при мен.
Дани, не се отчайвай. Каквото и да стане живота продължава и винаги има решение под една или друга форма. Много се надявам при всички нас да се получат нещата
«
Последна редакция: юли 16, 2009, 09:26:30 от Капризче
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #142 -:
юли 16, 2009, 09:11:52 »
Ангелче радвам се че си останала доволна, аз за сега съм чувала само добри неща за клиниката.Стискам палци да не е нещо сериозно.
Принцесата, за да отидеш в Центъра трябва да си запишеш ден и час някъде около месец предварително и трябва да сте двамата с партньора ти.Това си е център за репродуктивно здраве не е обикновен гинекологичен кабинет.
Капризче дано не е нещо сериозно мила.
Даниела, да знаеш че и аз съм изпаднала в тези размисли и направо се чуствам на моменти супер скапана психически ма на какво да правим такъв е живота, несправедлив в повечето случай.
Активен
бебоче
Новак
Обичам да обичам...
новаче
«
Отговор #143 -:
юли 16, 2009, 11:15:32 »
Здравейте момичета,
От много време ви чета и преживявам всички емоции с вас, много съвети получих от тук за организация на сватбата и съм ви много благодарна на всички Ето че накрая и аз се реших да се регистрирам при вас и заедно да споделяме така желания миг....да видим двете чертички. Ние правим опити от съвсем скоро - един месец, и сега нямам търпение да разбера дали се случва нещо
още е много раничко но това не ме спря да изхабя 4 теста
Желая на всички които чакате като мен с нетърпение съвсем скоро да бъдете най-щастливите бъдещи мами
Активен
kali_gali
«
Отговор #144 -:
юли 16, 2009, 11:21:18 »
Добре дошла в тази тема,дано бързо видиш двете чертички и се придвижиш напред.
Активен
бебоче
Новак
Обичам да обичам...
«
Отговор #145 -:
юли 16, 2009, 11:35:43 »
Благодаря ти kali_gali,
дано всички ги видим скоро
никога не съм допускала колко бавно ще тече времето когато наистина си готова да станеш мама и минутите ти се виждат като вечност
много се радвам че почти всички тук сте толкова оптимистични и ми вдъхвате много кураж и търпение
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #146 -:
юли 16, 2009, 20:51:05 »
Ели дано се върнеш след прегледа с най хубавата възможна за тази тема новина,имаш силно стиснати палчета от мен.
При мен няма нищо ново на хоризонта и ние си бебеправим и гледам да не го мисля,ама го мисля,а утре замислям да ходя на гинеколог и аз да ме видят има ли нещо просто ей така профилактично.
Хубава вечер на всички и дано някоя се похвали скоро
Активен
HaT
Ентусиаст
«
Отговор #147 -:
юли 17, 2009, 11:11:25 »
Добре дошли на новодошлите и успех с бебеправенето. Ние приключихме с активната част, сега ще се чакаме две седмици да видим какво е станало. Милото не е много доволен със секса по часовник, а аз се притеснявам ако е през 4 дни дали изобщо ще стане и да не пропуснем момента, понеже не следя овулацията с тестове, а само с интернет калкулатори, като в период от 10 дни гледам да сме по активни. Ех тези маже искат бебе а като ги задължаваш-бягат.
Май трябва женски хитрости да се прилагат тука
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #148 -:
юли 17, 2009, 11:42:19 »
Ох, НаТ и ние сме така - искаш ли бебе: "Дааа", ама секс по часовник: "Еее, тази вечер съм изморен, другата вечер гледа мач до късно...". Аз единия ден като се ядосах и му викам на моя мъж, че то май в нашата къща аз съм мъжа, а той жената - все си измисля оправдания да не бебеправим, а уж мноооггооо искал бебе
За щастие този месец успях да го включа в моя ритъм и правихме опити през ден (преди, по-време на и след овулацията). Пък другата седмица ще стане ясно какво сме постигнали
.
Аз профилактично започнах вече да пия фолиевата киселина (9 дни след овулацията) и сега малко ме е яд, че не се сетих по-отрано да почна. Мислите ли, че е късно или още не съм изтървала последния влак?
Аз се опитах да намеря в интернет сайтове, където да пише откога може да се пие и след кое време вече не е обходимо, но навсякъде има противоречиви мнения. Някъде пишат, че е най-добре от първия ден на зачеването. На други места четох, че дори и 14 дни след зачеването да се започне не е фатално - важното е в началото на 4 г.с. да има фолиева киселина в тялото на майката. Вие как мислите? Забавих ли се много?
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #149 -:
юли 17, 2009, 11:51:39 »
не си се забавила Стаси ,мойта лекарка каза като спреш да се пазите почваш да я пиеш и е до края на 4-тия месец бременост ,но дали е фатално никой неможе да каже,ако каже "да" ще излъже...навремето баба ми е пиела фолиева сигурно
(в кръга на шегата е това)
и да допълня стискам палци другата седмица да Те няма от тази тема,а да си в отчетни
«
Последна редакция: юли 17, 2009, 11:53:46 от kikolina
»
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]