Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 05:34:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Cinderella-25.07.2009  (Прочетена 41309 пъти)

tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юли 12, 2009, 18:39:02 »

етикетите ги правя на корела. поне надписите де. ако някой има нужда от помощ да ми пише на лични. както казах вече лази карайте я спокойно. има достатъчно време, а като те гледам ти напредваш бързо  give_rose
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юли 12, 2009, 19:27:10 »

аааа сега разбирам, аз не мога да работя на тази програма
Днес вече имаме на 99 % точен списък, доста хора се отказаха, кой на море кой не знам си какво, та от 130 останаха 113 но и те са достатъчни, утре ще доплащаме тортата и може би ще заявим кувертите, ще трябва да започваме да мислим подреждането по масите от което най ме е страх, че трябва да се съобразим с много неща.
Друго което ми се случи вчера  angry засрещнах си големия пръст на крака на една повдигната плочка и сигурно си напуках някоя костица, сега ми е надут и посинял пръста и ме боли, ама му прилагам някакви бабини рецепти, дано се оправя до тогава, не искам да ходя на лекар че току виж ме гипсирали  tease
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юли 12, 2009, 21:20:34 »

малее ужас. дано да ти мине. ако до ден два не мине иди на лекар, но не давай да те гипсират. аз така в денят преди сватбата си ударих кракът и си ожулих пръста, но твоят случай е по-тежък. стискам палци да мине бързо good
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юли 13, 2009, 14:12:47 »

има напредък, днес много намаля болката и мисля че ще се оправи, продължавам с бабините рецепти
Взехме на мама костюмчето, станало е много добре и сме доволни, шием роклите на шаферките ама много нерви изхабихме че много хлъзгав плата и труднонстава, но и те ще станат полека лека.
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юли 13, 2009, 15:27:20 »

Bravo много се радвам за роклите ви и най-вече за пръста ти!
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юли 13, 2009, 16:34:43 »

Браво за пръстта ти и за костюма на майка ти. Оздравявай, че те чакат хубави неща само good Wink
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юли 14, 2009, 15:01:21 »

Аз доколкото знам пръсти на крака не се гипсират.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: юли 15, 2009, 09:42:10 »

Разкажи повече за шаферските рокли. Аз много исках и моите шаферки да са с еднакъв цвят, но сестра ми вече си купи рокля от Англия, а и ще си дойде чак на 5-и. Вашите в един цвят и модел ли ги шиете. При мен се оказа, че 3 от гостенките ми са с червени рокли и пак може да се получи същия ефект  Wink
Радвам се,че болката ти отшумява, че нали ще танцуваш цяла нощ.
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юли 15, 2009, 09:46:06 »

Мила Пепеляшке, десет дни до твоя ден. Пърхат ли пеперудки вече? chee
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юли 15, 2009, 11:17:24 »

Cinderella, упешни последни приготовление! Дано ти помине болката и да се чувстваш добре!  give_rose
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юли 15, 2009, 16:40:12 »

Благодаря ви момичета болката почти отшумя, малко е син още пръста ми, но важното е че не боли толкова, до сватбата ще съм ок
Шаферските рокли ще са 3 от еднакъв плат-лилаво,бяло и черно, но моделчета са с малка разлика, и 2 различни готови рокли-лилави от САЩ си ги донесох, така решихме да са различни и са с различна дължина всички, 3-ти ги кроих аз и с майка ги шием още DANCE
Днес купихме и алкохола, най-накрая че бях се притеснила че ще имаме безалкохолна сватба funnytooth
Снощи с милото сгъвахме тейбълките и се мъчихме да залепим едни панделки, но с 4-те пробвани лепила не стана, дайте съвет какво лепило да използвам, че и на картичките за снимките-подарък ще леля панделки  angry
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юли 15, 2009, 16:55:51 »

лази, най-добре си вземи пистолет със силикон. мисля че с него ще ти се получи най-добре. само внимавай да не се опариш. не искам да имаш и други травми за сватбата angry
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юли 15, 2009, 17:04:09 »

ха много добра идея Цвети, ще внимавам много, че и попринцип съм си доста уязвимакъм травми  funnytooth все ми се случва нещо, а мъжа ми само тича след мен и внимавай тук, внимавай там, трябва да те запазим до сватбата ми вика funnytooth
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юли 15, 2009, 17:22:18 »

аз съм същата :sarcastic:постоянно се блъскам в мебелите особено. като се развилнея всичко ми пречи laugh
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юли 15, 2009, 22:28:09 »

Миличка, дано ти отмине съвсем болката... внимавай много наистина!
Аз точно преди сватбата бях стъпила накриво докато бягах и ми се подуваше глезена след това и доста болеше, даже едва си закопчах обувката. Като се прибрахме в България, Мони искаше да ходим да яздим коне и свекърва ми като чу и щеше да припадне  ROFL и вика: "моля ви се, на коне, само след сватбата"  ROFL ROFL ROFL
Успех с остатъка от подготовката. Не остана!!!
Целувки! smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: