Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 17, 2025, 06:14:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Cinderella-25.07.2009  (Прочетена 42539 пъти)

Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юни 30, 2009, 21:52:52 »

Благодаря vania_ps радвам се, че ти харесват  danceg
krisssy  косата ми ще е или така както се вижда на пробата, или с някакви фуркети с камъчета, нищо друго, не съм почитателка на воалите а и няма да се чувствам комфортно
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юли 05, 2009, 08:04:22 »

Колкото по малко време остава, толкова по-бързо лети времето, обхванала ме е една безтегловност и гледам отстрани занемяла...
Тази седмица уточнихме менюто и го дегустирахме, стана много хубаво и вкусно:
Салата: Гръцка със сирене Фета 400 гр
Предястие: Палачинка с пилешко месо 150  гр
Основно: Свински стек в/у канапе от картофи соте всичко залято с кашкавал (готвача е вълшебник ммммм) 500 гр
Мезе: филе, луканка, бекон 75 гр
Питка-1бр.
Бира-1бр.
Безалкохолни-2 бр.
Мин. вода 0.5-1 бр.
Общо: 31.80 лв  yahoo
Ние ще внасяме алкохол-водка, уиски, вино, ядки и торта
Имаме няколко малчугана под 5 годинки, те ще са на свободна консумация, ресторанта има кът за деца с пързалка и други катерушки и може там да им се сложи и маса с лакомства  Wink
« Последна редакция: юли 05, 2009, 08:06:13 от Cinderella » Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юли 06, 2009, 23:26:32 »

Това за кой град става въпрос?
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: юли 06, 2009, 23:31:34 »

Cinderella Много ти е красива прическата.Браво и поздравления за добрия избор  Bravo
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юли 07, 2009, 15:15:22 »

krisssy  става въпрос за р-т Градина Марково-с. Марково на 3 км от Пловдив, много ни харесва ресторанта и сме много доволни и за това решихме и ние там
Благодаря ти mucanka днес си купих фуркети с камъчета и мисля че ще стои още по-добре
Избрахме тоалет на мама, купих плата за шаферките, днес и утре ще кроя и започвам да ги шия
Една приятелка предложи да ми напечата тейбълки и етикети за ракия та само трябва да измисля как да изглеждат
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юли 07, 2009, 20:06:05 »

Cindarella, браво , мила  Bravo Подготовката върви с пълна сила. Менюто ви изглежда много вкусно smile, нашето много се доближава до вашия вариант и се надявам и на гостите да им хареса.
И един въпрос - вълнуваш ли се или все още не те е обзела предсватбената треска smile А моминското парти??
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юли 08, 2009, 10:55:44 »

Мерси vania_ps за менюто избрахме това, наистина е много вкусно и се различава от традицьонната скара
Иначе за вълнение не ми остава много време, доста неща има да се свършат още и бързаме да действаме, даже понякога се уморявам и си казвам ох да минава сватбата и да идва медената седмичка да си починем  funnytooth
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юли 08, 2009, 12:40:39 »

Cinderella, менюто ви е обилно и вкусно  good. Имам само леки притеснения за безалкохолното, т.е. това са около 5 часа в ресторанта с много ядене и пиене (алкохол), а са само 2бр. безалкохолни и то при топло време. Не ти го казвам, за да се притесниш, а за да помислиш по този въпрос. Ние имахме по 3 безалкохолни на човек и 1 мин. вода и почти всичко се изпи. 
Найстина нищо не казваш за моминско парти. Нямали да имаш такова?
А що се отнася до медената седмичка .... и там няма да можеш да си починеш. Постояно ще мислиш, било то за снимките, било то за видеото от сватбата. И накрая тъкмо ще почнеш да релаксираш и ще се окаже, че на следващия ден ще си ходите. Ще си починеш или по - точно успокоиш след като видиш целия материал от сватбата.
Съжалявам, ако поста ми изглежда повече негативен, но ти казвам от опит. Сега може малко да ми се ядосаш, но ще разбереш след време, че е било найстина така. Аз също като теб си мислех "само да дойде медената седмица" и накрая тя найстина дойде, но .... не си починах. pardon   Успех
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юли 08, 2009, 15:25:27 »

eli_berberova  няма проблем не се обиждам или ядосвам, все пак ти си минала по този път, дано да не се притеснявам след това докато видя снимките защото няма да променя нищо така или иначе вече ще е минало.
За моминско парти няма да имам, най- много с 2-3 приятелки да излезнем на кафенце, но не повече, по принцип никога не съм искала и не ми е харесвала идеята  tease
За безалкохолни мислим че тове е горе-долу достатъчно, понеже ще е различно по вид и след като се изпие, който иска да поръчва допълнително какъвто си иска вид, бяхме на една сватба където хората след това поръчваха големи мин. води а безалкохолното още си стоеше, различно е навсякъде
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: юли 08, 2009, 21:42:18 »

за тези безалкохолни искам да кажа че и на мен ми се видяха малко 2. сега се замислям че ние мислехме да поръчаме по 3 и голяма минерална вода, но нямаха големи води и в бъркотията си остана по 2 безалкохолно и една вода. после се оказа че са се поръчали около 11 безалкохолни/това на 110 човека/ и някакви води. значи две безалкохолни не са малко, а който иска да си поръчва повече. освен това едни хора пият повече други по-малко и то се компенсира, а и по-късно вечерта хората пият вино и бира и повечко вода. ох отплеснах се, но исках да кажа че според мен лази си преценила добре. give_rose
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юли 08, 2009, 22:15:48 »

Cindarella, всичко върви много добре, мила. Значи, за безалкохолното ние за сега ще поръчаме две и една малка минерална. А иначе отделно ще си внесем големи бутилки минерална вода, ракия, уиски, бяло вино и червено. Мисля, че друго май няма да има. Това преценихме, че ще се пие. А и евентуално някаква бира. Въпреки, че доколкото си познавам гостите май няма да има такива които да я предпочетат пред виното например. За това и аз мисля, че си решила правилно. За менюто изглежда много вкусно. Малко скъпичко, ама за този ресторант е нормално мисля. Иначе добре "мирише" pleasantry Дано всичко продължава да върви по план. Успех, мила good
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юли 09, 2009, 08:54:36 »

благодаря ви милички и ние така мислим, остават 2 безалкохолни и 1 мин вода пък който иска после да поръчва допълнително, накрая може да сме като tsvet_3  само с 11 допълнителни, пък ако са повече здраве да е, ще ги платим само да стане хубав празник.
Сега нещо съм запецнала на етикетите за ракията, пълен блокаж, даже не знам на коя програма да ги направя, помагайте  angry
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юли 11, 2009, 10:16:22 »

Cinderella,  Bravo всичко май ви се движи по план... много хубава рокля....и страхотна прическа give_rose айде спокойствие до големият ден. А етикетите и аз сега се мъча да измисля нещо но също като теб...спек голям... някои казват че ги правят на Corel, аз ги нахвърлях на Microsoft че там май най-добре ми се отдава и мисля да отскоча до някое рекламно студио да довършим работата. Една съфоромка каза че ги е правила с Paint. Успех от мен...
Активен
Rapunzel
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юли 11, 2009, 17:30:23 »

Ааааа на мен за етикетите ми помогна Цвети, как ги направи не знам, но съм и страшно благодарна, станаха много хубави като ги разпечатам ще сложа снимка, иначе и шаферските рокли вървят, почти са готови, доуточняваме гости, все мърдат с по няколко нагоре надолу, в понеделник ще доплатим цялата торта и ще купим алкохола, също и на моята майка тоалета ще е готов в понеделник и даваме бавно но славно напред  tease. С милото навързваме панделки на едни чаши ще ви покажа за какво ще ги използвам, малко му омръзна, но гледа да не мрънка много  laugh
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юли 11, 2009, 22:28:15 »

Е, миличка, малко остана. То остава и сега да започне да мрънка милото ти и ще се нажежи обстановката. Сега ви трябва да сте спокойни good Много добре вървят нещата. Продължавайте в същия дух. Да покажеш чашите good
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: