Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 05:59:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 156425 пъти)

Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: юни 23, 2009, 13:04:58 »

smile Ами цветът е пепел от рози, но не си личи - вижте линка за списанието на предната страница от форума и ще видите роклята в цвета, в който аз я пробвах
Активен
HaT
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: юни 23, 2009, 17:35:20 »

Аз утре най-накрая излизм да обикалям за рокля. Нямам търпение, ще направя и снимки smile Ходих в събота в Шумен и там ми обещаха да ми ушият рокля за 400-500 лв. или да ми я ушият по мои мерки и модел и за 200 лв. да я взема под наем, но много ме е страх, че няма да я докарат  nea както я искам. Е утре като разгледам и тук във Варна ще се реша.

Мuci хайде покажи твоята рокля, май всички са в оакване да я видят  Wink
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юни 24, 2009, 08:19:00 »

Ееехх момичета, стоплихте ми душичката! Сърдечно ви благодаря на всички! give_rose heart
Амелийка, ти с това съобщение ме трогна истински-благодаря ти LOVING
Силикон няма-всичко е натурален продукт  sarcastic , който ми се искаше да се скрие малко, ама не стана...
Ани, всичко е мое, без букета (надявам се да е такъв и той).Няма да връщам нищо този път-обещавам! smile
velvet, шита е роклята (два пъти huhhuh.gif ), аз съм обяснявала на дълго и широко.. Излезе ми около 500 лева (не помня точно курса как беше тогава). А тази, която имаш в галерията съм я виждала на живо- много, ама много хубава, обаче хич не ми седеше този модел на мен. Оригиналът тук беше 1500 паунда, не знам в България има ли магазин (на Бенджамин Робъртс е), но такъв тип съм сигурна, че ще намериш. Успех, мила!
« Последна редакция: юни 24, 2009, 08:22:31 от mucito » Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юни 24, 2009, 15:06:26 »

mucito - страхотен избор  Bravo

Честитооооо, че вече си с ТВОЯТА СИ рокля!Много е красива и ти стои чудесно Girl_hide
Хей Муци, прелестна си в тази рокля. Толкова хубаво ти стои, нямам думи smile
Муци, миличка, прекрасна сиии.Роклята ти стои като излята..личи си че са я шили8 само и единствено за тебе.Много целувки ти пращам
Муцито, прекрасна е роклята! Стои ти като излята определено Girl_hide А ти ши ли си я, или някъде я намери готова? Откъде е и колко струваше? Защото един от фаворитите ми е подобен на твоята, имам снимка в галерията (с бледорозови цветя...), та ми се иска да добия представа за цената smile

Муцито, good Bravo.невероятна е и все едно имаш силикон на едното място с нея blush..направо е жестока Bravo
mucito ,роклята ти е страхотна,браво за избора
mucito, не мога да се накгледам на роклята ти! Невероятна е!!!  Bravo  Bravo  Bravo
Муци, роклята ти е муцка!  good Верно ти стои като излята, подчертава ти бюста, талията, а бродерията е жестока!  Girl_hide Не е натрапчива и кичозна! Добър избор! Честито!  Bravo
Муци роклята е страхотна, съмнявам се че ще я върнеш  girl_wink
 Offtopic а този жартиер в галерията твоят ли е - защото е жесток  Bravo
Eeee, браво, Муци!!!!Честито! Много се радвам, че този път ти харесва и е това, което си мечтала!

П.С. Дръж фронта този път да не чакаме след два дена третата рокля  Wink sarcastic
« Последна редакция: юни 24, 2009, 19:01:51 от fiibi_bg » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юни 24, 2009, 18:58:14 »

Олее момичета, много сте мили! Благодаря ви от сърце kiss2 kiss2 kiss2
Ще ни бият модераторите вече!
bergeria , не знам каква е материята- не е сатен, не е органза. Остава шифон, тюл или тафта. Хабер си нямам, честно казано. Малко прилича на перде  crazy
Sianchys, Блазе ми за фигурата?! laugh ROFL Добре, че си сложила bad , Така по-бива laugh
mucito както обичам да казвам: На хубав човек всичко му стои добре  Bravo Рокляте  е страхотна. Аз да попитам от кръста на долу каква е материята на роклята?
mucito - Bravo Bravo Bravo да ти е честита!!! Много се радвам за теб  yahoo
LOSHKA , какво става при теб? Развитие някакво?
Браво mucito  Bravo Bravo Bravo
Много много красива рокля!Блазе ти за фигурата... bad   tease
Може и пет пъти да е шита,но е прекрасна!Точно по моя вкус.

yahoo Стахотна е, супер е че си намерила роклята с която ще се чувстваш неповторима в сватбения ден.

Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: юни 24, 2009, 22:21:59 »

Момичета, благодаря за коментарите за моята рокля. Надявам се наистина да изглеждам добре.
Поздравления за mucito good Изглеждаш много секси в роклята си give_rose
НаТ, успех с роклята. Да кажеш после какво е станало good
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юни 25, 2009, 13:23:56 »

Ееееееееее аз съ го сложила тоа  bad послучай моята.А твоята си е много добре даже.Не се подценявай!Всяка булка е красива!
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: юни 26, 2009, 15:07:59 »

Намерих един сайт незнам дали е пускан с доста симпатични рокли, а обувките са страхотни направо http://www.rosaclara.es/ имат представители в София, улица Солунска 23 на ъгъла с Витошка, ет 1 и ул. Г. Раковски 147, ет 1 до площад Славейков. Дано помогна на някой поне с идеите  Wink
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юни 26, 2009, 17:14:05 »

Аз ги проверявах февруари като търсих моята рокля - цените им започват от 3500 лева  angry
Активен
tonita80
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #429 -: юни 26, 2009, 17:47:50 »

може ли някои да ми каже нещо за агенция Дезира!!!! Мисля да си поръчам рокля от тях но те само шият рокли...и незнам дали са им качествени и материите им какви са
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юни 27, 2009, 00:05:50 »

Ммммммммммммммм сайтчето  е супер!!!!!От всичко ми хареса ПОНЕ по едно,браво..... Bravo Bravo Bravo
Активен
kuki
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #431 -: юни 27, 2009, 17:38:27 »

Здравейте, момичета....на мен тепърва ми предстои да си избирам рокля....но си нямам и наидея къде и каква да бъде----искам да е елегнатна и много изчистена. Знаете ли в София къде има интересни рокли....Ще съм ви благодарна ако ми помогнете...
Активен
just_ani
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #432 -: юни 27, 2009, 17:41:15 »

Аз имам въпросче - при рокли с връзки отзад трябва ли да се вижда плът през тези връзки или да се затваря плътно гърба, когато роклята е точно по-мярка. Чувам различни мнения от различни "специалисти" та затова се зачудих.
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: юни 27, 2009, 18:54:27 »

Това ти си го решаваш.Ако искаш може да са връзки и да се вижда кожата ти.А,ако искаш може да има и платка.Зависи си само от теб. http://www.lumika.org/weddings/vincent-tinou/images/wedding-dress-back.jpg  http://a2.vox.com/6a00c225280789f21900f48d16781a0001-500pi  Ето ти два примера.Ти трябва да решиш кое ще ти е удобно и по-красиво   smile smile smile
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юни 27, 2009, 22:17:49 »

момичетаааа мисля че си избрах роклята вече мн си я харесвам а също така ми е удобна yahoo мн съм щастлива  blum heart

* rvqerwrewrwe.jpg (57.54 KB, 572x907 - видяно 679 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: