Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:02:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 10 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 10 част (Прочетена 155650 пъти)
bergeria
Сватбен ГУРУ
Отг: Булченски рокли - 10 част
«
Отговор #285 -:
юни 01, 2009, 09:10:29 »
Сватбен ден е на Мария Луиза след Годзила като тръгнеш към Катедралата.
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #286 -:
юни 01, 2009, 09:13:36 »
ааа да сетих се.Мерси Бргерия,само там остана да отида да разгледам какво предлагат,всички други ги обиколих,но там беше затворено като стигнахме
Но на витрината съм виждала много хубави неща изложени
Активен
Sisilla
Ентусиаст
Публикации: 83
«
Отговор #287 -:
юни 01, 2009, 10:25:42 »
Ох от този салон "Сватбен ден" съм отвратена. Не знам как са се съгласили да шият по модел различен от техните. При мен казаха, че трябва да запитат в цеха (до колкото разбрах това не е във Варна, и ако стане грешка с размерите, после преправят роклята на место). Та в крайна сметка отказаха, казаха, ако си изберете наш модел, леко видоизменен да ама иначе не. Отвратителни бяха, обясняваха ми как така една "дама", висока и едра идвала всеки път след работа цяла зима да обясня как искала еди си какво еди си що, на ла споса, ама на незнам си на кого и накрая като и обявили цифра от 800 лв. тя изчезнала. После дошла си купила само едни обувки 42 номер. Ама много кофти говориха и ми паднаха ужасно в очите.
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #288 -:
юни 01, 2009, 10:34:22 »
И мен така ме отсвириха. Отидох със снимка на роклята да питам дали могат да я ушият и ми казаха, че сигурно могат, но била много сложна за изпълнение и сега нямали възможност да се занимават. Дори не се е стигало до обсъждане на цена. Останах с впечатлението, че не са особено склонни да шият нещо различно от техните си модели.
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #289 -:
юни 01, 2009, 13:57:09 »
Е благодаря за съветите .Незнаех че са толкова капризни по сватбените магазини.Аз само един път ги обиколих да поразгледам и всички акзваха че имам време и да мна след баловете.Но щом са толкова нелюбезни ще почна да мисля и друг вариант.
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
«
Отговор #290 -:
юни 01, 2009, 19:17:43 »
Много странно
пък мен ми препоръчаха този салон няколко абитурентки които са останали много доволни, даже едната каза че си избрала техен модел но без допълнителна украса и са и свалили 80лв от цената
и аз като ходих първия път не ми обърнаха много внимание,но това е защото магазина беше пълен с абитурентки
и техни роднини
Аз пък съм разочарована от Холидей сона, там направо ме изгониха от магазина
....но всеки си има право на мнение
Активен
drstoyanova
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #291 -:
юни 01, 2009, 20:13:06 »
аз също съм се спряла на Магги Сотеро много ми допадат тези рокли...но всички са много хубави и избора е труден
аз мисля мойта рокля да я затворя в една стая за която ключ да имам само аз
«
Последна редакция: юни 01, 2009, 22:07:03 от Bulechka™
»
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #292 -:
юни 01, 2009, 20:48:45 »
Тук често се говори за Маги Стореро и това е абсолютно разбираемо, има рокли за всеки вкус, изключително стилни и изискани, истински шедьоври. В търсене на моята рокля направо се влюбих в няколоко модела и мисля да ги споделя с вас, дано помогна на някой да намери неговата рокля
Gatsby.JPG
(20.1 KB, 333x448 - видяно 259 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #293 -:
юни 01, 2009, 20:49:11 »
И още една
Shirley.JPG
(20.72 KB, 333x448 - видяно 293 пъти.)
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
«
Отговор #294 -:
юни 03, 2009, 11:45:17 »
Само искам да изкажа недоволство от обслужването в магазина на Грънчаров и син във Варна!
Купих си роклята от тях. Докато ходих да я пробвам и се чудех тя ли да е или не, бяха изключително мили! Когато вече я купих съответно трябваше и воал да си избера от тях, за да съвпадне вида, цвета, дължината с модела на роклята, но те нямаха. Добре. До тук нищо. Взеха номера ми с идеята, че ще ми се обадят до два-три дни, когато им донесат от Русе. (Пътят Русе - Варна е 4 часа, а за направата на воал е нужен ден!) Чаках месец без да ми се обадят!!!
Тъй като времето напредваше, а необходима и прическа, която да се напасне с булото, аз отидох да ги питам какво става с моето було? Те естествено веднага се сетиха за мен, но отговорът им ме заби в земята: "Да, ще Ви дадем, имаме едно тук на една клиентка..."!!! А аз каква съм? Чаках месец за един глупав воал! Втора рокля можеха да ми ушият! Много съм афектирана! Естествено, аз не го взех, а обиколих другите магазини и си подбрах един, който освен, че беше по-евтин и пасна чудесно! Така че, момичета, внимавайте! Кофти е в последния момент да тичаш за було и да уговаряш фризьори за ПРОБНА прическа!
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #295 -:
юни 03, 2009, 12:14:00 »
sunflower_mv това е много гадно наистина. Ти пак много си издържала да чакаш -аз не бих издържала повече от седмица, най много две. Дано поне от роклята да си доволна, другото ще се забрави.
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #296 -:
юни 03, 2009, 14:41:26 »
момичета, сватбата мина и вече спокойно мога да показвам роклята. повечето снимки не са готови още, но съм сложила 2-3 в галерията
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #297 -:
юни 03, 2009, 15:28:09 »
Цитат на: Amelia в май 12, 2009, 17:53:16
Тасти
, как така Аз и Ти са представени в Милена? И като си я поръчваш какво казваш - искам те да ми я шият или самите дизайнерки те насочват натам? Аз съм казвала вече, че Аз и ти бях решила да ми я шият още преди да започна да чета тук. Сега в темите за Асеновград само хубави неща з аМилена чувам, но коя от двете фирми да ми шие роклята? Ако искам да са Аз и Ти какда им кажа в Милена, че искам да са те?
ох, не знам дали се разбира нещо от поста ме аз самата се обърках
Ох, сори въобще не съм погледнала. Ами Милена са представители на аз и ти. Аз казах, че искам рокля Биляна на аз и ти и те ми я доставиха навсякъде по нея си пише аз и ти, беше ми широка и само ми я стесниха, но реално си я купих в Милена, но те не са пипали нищо по нея.
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #298 -:
юни 03, 2009, 17:03:03 »
материята е шифон, а бурканчетата са от Слънчоглед
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #299 -:
юни 03, 2009, 17:24:55 »
Тасти, благодаря за отговора! Значи двете добри фирми са на едно място!
Нещо напоследък не се чуват отзиви за Мон Амур и Анна Белла съответно. Никой ли не си е шил роклята там? Уж са доста добри...
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...