Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 00:58:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 5
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 5 (Прочетена 177328 пъти)
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 5
«
Отговор #120 -:
юли 06, 2009, 22:28:00 »
Ми тя и моята сватба е морска и оранжева, освен миди и рапанчета оранжеви, морските звезди също са оранжеви от едната страна. Мисля, че за сега нещата се получават добре откъм цветове!
Ето това ще е част от украсата по масите за гостите, само че може би ще плуват и цветчета
masi gosti.jpg
(69.23 KB, 450x600 - видяно 419 пъти.)
«
Последна редакция: юли 06, 2009, 23:01:50 от mucito
»
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #121 -:
юли 06, 2009, 23:05:05 »
не мога да се справя с повече снимки в един пост
ето и с цветчета, но няма да са такива, свещичките и те.
s cvet4eta.jpg
(64.95 KB, 450x338 - видяно 401 пъти.)
«
Последна редакция: юли 06, 2009, 23:10:20 от mucito
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #122 -:
юли 07, 2009, 12:08:21 »
Муци, страхотна украса!!!
Момичета, някой ползвал ли е тази агенция
www.art-party.com
,че ми я препоръчват, но аз отзиви не съм чувала за нея. Имали седалище и в София, и в Бургас. Някой да има впечатления от работата им?
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #123 -:
юли 07, 2009, 13:13:09 »
Хъм, странно и на мен днес ми я препоръчаха от форума. Но да знаете "Пу за мен!" каквито и да са ретро коли, ако имат. Хихик!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #124 -:
юли 07, 2009, 13:18:12 »
украсите са много, ама много яки
аз да си кажа, че бях в събота в ресторанта за втори път, първият беше февруари и тогава още щяхме да сме втората сватба там, но тъй като тя е чак на 30.08 се оказа, че те вече са се поокупитили за сватбите, имат си момиче, което се занимава с декорацията и за 280 лв ще ни украсят целия ресторант с живи цветя - икебани на всяка маса + на нашата, освен това ще ми подредят нещата, които аз съм приготвила и въобще съм много щастлива, че тази тежест ми падна
малко в цветово отношение нещата няма да ми се получат както го мислех, но ще видим какво може да се направи последната седмица
като общо - до сега съм много доволна от персонала и управитеял на хотела
надявам се така да си остане до края
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #125 -:
юли 07, 2009, 13:25:36 »
Цитат на: Su_to в юли 07, 2009, 13:13:09
Хъм, странно и на мен днес ми я препоръчаха от форума. Но да знаете "Пу за мен!" каквито и да са ретро коли, ако имат. Хихик!
Странно наистина, в сайта им не пише нищо за офис в Бургас. Само адрес в София виждам...Има Парти сървис Крис в Бургас (даже предлагат ретро автомобили под наем пак според сайта), обаче аз поне за пръв път сега ги чувам...
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #126 -:
юли 07, 2009, 13:28:45 »
ми зависи какво е защото аз бях на една сватба на която украсата беше за 300 лв всичко и много си личеше контраста спрямо украста на нашата сватба, не че си е нашата сватба, ама като някой не умее да работи с материйте и използва евтини и те си личат
Аз просто съм супер очарована от нашата агенция и вкрайна сметка за около 600 лв преобразиха ресторанта ни. Просто хубавите работи струват по-скъпичко. Икебаните от естествени цветя аз си ги правих и ми излезнаха към 40 лв за 15 маси по една. А цветята за булч. маса бяха огромна икебана поръчах я и струваше 60 лв при приятелка не знам какво ще дадът за 280 лв всичко, но пък може да не е зле.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #127 -:
юли 07, 2009, 13:35:32 »
Момичета много внимавайте като смесвате украса от агенця и ваша собствена. Преди година бях на сватба с подобно съчетание и беше доста .....кофти. Всъщност от ресторанта казали, че работят с агенция и не дават да се внася украса, освен като допълнение към тази от агенцията. И какво се получи - прекрасни неща, изработени от една приятелка на булката, много интересни грувнички за салфетки, розички от панделки и т.н и една бедна и невръзваща се украса от агенцията. Това, което им бяха обяснили не е това, което реално им сложиха. Свещичките бяха от малките чаените от 1лв, сложени в една най-обикновена чашка от 50ст. За цветове да не говорим....Не е лошо да комбинирате, ама поискайте точно да ви опишат или най-добре да ви покажат точно какво ще ви направят.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #128 -:
юли 07, 2009, 13:48:35 »
Прави сте момичета, винаги има опасност нещо да се прецака, и винаги има начин да стане по-хубаво от това. Обаче с оглед на това, че като начало не бях склонна да давам много пари за украса и дори смятах сама да си я направя със свещи и си я бях сметнала към 140 лв само за свещите, мисля да рискувам с живи цветя. Показаха ми записи от миналата сватба, смятам че се е получило добре. Показаха ми готови икебани, които бяха правили за някакво бизнес събитие преди това и цветята за сватбата на следващия ден - големи бели лилиуми. Не виждам какво може да й се обърка на икебаната с лилиумите
Свещите, които искам да ги вградят в самата икебана аз ще си ги купя и ще им ги занеса. В крайна сметка и да не стане както си го представям не е болка за умиране. Ако имах свободен паричен ресурс с радост щях да наема агенция и да й кажа какво точно искам - за съжаление не е така, така че се надявам да постигна добри резултати с наличните средства
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #129 -:
юли 07, 2009, 14:06:12 »
ми може на тези мои приятели им бяха обещали икебана уж с лилиуми е не бяха с лилиуми бяха с карамфили, хризантеми и една увахнала главичка лилиум
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #130 -:
юли 07, 2009, 14:56:07 »
като говорим за украса и цени мисля, че е редно да се уточнят броя на масите и гостите
защото при нас ресторантът е малък, масите са около 8 и гостите са 60 човека, за по-голяма сватба - нормално и украсата да е повече, както броя на масите нали така
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #131 -:
юли 07, 2009, 16:26:20 »
Цитат на: tasty в юли 07, 2009, 14:06:12
ми може на тези мои приятели им бяха обещали икебана уж с лилиуми е не бяха с лилиуми бяха с карамфили, хризантеми и една увахнала главичка лилиум
Значи, момичета, видях го с очите си, вярвайте ми. Цветята са здрави к*****нца, не вехнат толко лесно. Начинът да ти увяхнат пиафлорите, е да са със стари цветя. Или тези хора са взели бракуван рязан цвят отнякъде, или направо икебаните са от предишно тържество
Моята агенция за украса нямаше никакъв проблем да ми постави моите неща заедно с техните. Изобщо дори на въпрос не са го направили. И резултатът беше перфектен.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #132 -:
юли 07, 2009, 16:30:42 »
Да, моята агенция също нареди всичко предоставено от мен и се бяха съобразили изключително да си отиват нещата
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #133 -:
юли 10, 2009, 13:43:03 »
това беше украсата на нашата маса и много ми хареса, цветята естествени...,органза върху която имаше листенца от рози..
403[1].jpg
(51.8 KB, 500x333 - видяно 510 пъти.)
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #134 -:
юли 10, 2009, 13:53:53 »
Искам тук да похваля нашата агентка за чудесната украса на ресторанта. Освен на нашата маса, беше сложила и украса от към тясната страна на останалите маси, където нямаше настанени хора, за да не стои празно. В крайна сметка комбинирахме лилаво и резидаво и се получи много добре според мен. На масите с гостите сложихме също по една висока ваза/колба, пълна с лилави кристали за бамбук и лилиум + алстромелии, също и резидава лента през средата на масата.
За нашата маса - много хубав букет от лилиуми и палмови листа, калъфи за столовете, пак лента по средата и по 5 балона с хелии на двете колони встрани от масата.
В страни от големия букет на масата също имаше по 1 малък, но за съжаление в момента не намирам снимка на тях. Показвам големия само:
«
Последна редакция: юли 10, 2009, 13:56:13 от bubka
»
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]